Προς το περιεχόμενο

THE 48 HOUR MUSIC PROJECT- Το μεγαλύτερο μουσικό «παιχνίδι» ξεκινά στις 14 Μαΐου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

THE 48 HOUR MUSIC PROJECT

Το μεγαλύτερο μουσικό «παιχνίδι» ξεκινά στις 14 Μαΐου,

με έπαθλο 5.000 ευρώ για τον πρώτο νικητή και αποκλειστική συνεργασία με τη Sony Music Entertainment για τον νικητή του ειδικού βραβείου 48 SONY Music Award.

 

 

Αθήνα, 9 Απριλίου 2010 – Λίγες ημέρες προτού ηχήσουν οι πρώτες νότες του μεγαλύτερου διαγωνιστικού φεστιβάλ μουσικής, οι διοργανωτές του 48 Hour MUSIC Project διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, αλλά και του κοινού, με νέες ιδέες κι εκπλήξεις, που απογειώνουν την αγωνία, μέχρι τη βραδιά της μεγάλης νίκης.

 

Το 48 Hour MUSIC Project είναι ένα καινοτόμο διαγωνιστικό μουσικό Φεστιβάλ τραγουδιού. Η ιδέα του διαγωνισμού είναι απλή και συναρπαστική, και βασίζεται στη «συνταγή» του απόλυτα επιτυχημένου 48 Hour FILM Project. Οι νέοι, και όχι μόνο, καλλιτέχνες ή τα συγκροτήματα που θα δηλώσουν υποψηφιότητα θα κληρωθούν το είδος του τραγουδιού ή της μουσικής που θα πρέπει να δημιουργήσουν και καλούνται να το παραδώσουν ολοκληρωμένο μετά από 48 ώρες. Ο διαγωνισμός θα «τρέξει» φέτος για πρώτη φορά, από τις 14 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου 2010, με τη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και της ΑΕΠΙ.

 

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η ενίσχυση της μουσικής και της δημιουργίας χωρίς φραγμούς μέσα από ένα δημιουργικό «παιχνίδι» με πλούσια δώρα… Τη νικήτρια ομάδα περιμένει χρηματικό έπαθλο 5.000€, δημιουργία music video αλλά και ευρεία προβολή της καλλιτεχνικής της δουλειάς. Για τις καλύτερες συμμετοχές θα δημιουργηθούν music videos, που θα προβληθούν στο κατεξοχήν μουσικό κανάλι, το MAD TV. Οι συμμετέχοντες διεκδικούν μια σειρά από ειδικά βραβεία. Ο νικητής του ειδικού βραβείου 48 SONY Music Award θα υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τη δισκογραφική εταιρεία Sony Music Entertainment. Τα «Best of 48 ΗΜP Athens», θα κυκλοφορήσουν σε ένα συλλεκτικό CD το οποίο θα διατεθεί σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Metropolis ενώ θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά από τη Sony Music.

 

Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο καταξιωμένος συνθέτης και μουσικός παραγωγός κύριος Νίκος Πατρελάκης. Το συντονισμό της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού έχει αναλάβει η κορυφαία ερμηνεύτρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, κυρία Δήμητρα Γαλάνη. Την Επιτροπή συμπληρώνουν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μάκης Μηλάτος, ο μουσικοσυνθέτης παραγωγός Χρυσόστομος Μουράτογλου, το electro pop συγκρότημα MIKRO καθώς και ο Διευθυντής Προγράμματος του BEST Radio Γιώργος Καρκάνης.

 

Η απονομή των βραβείων και των σημαντικών επάθλων που θα διεκδικήσουν οι καλύτερες συμμετοχές, θα γίνει σε μία κεφάτη τελετή, γεμάτη φώτα και μουσική, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου 2010, στο METROPOLIS Live Stage. Το συγκρότημα Mikro, θα μας ξεσηκώσουν με τις επιτυχίες τους και θα παρουσιάσουν τα νέα τους τραγούδια στο κοινό, δίνοντας μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά. Special guest εμφάνιση θα πραγματοποιήσει η Δήμητρα Γαλάνη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Θα ακολουθήσει το μεγάλο 48 Music Party με Dj στα πλατό με τον μοναδικό Νίκο Πατρελάκη στο Live Stage Metropolis. Η τελετή απονομής θα προβληθεί, μαγνητοσκοπημένη, από το MAD TV.

Executive producer είναι o Francesco Vitali και producer ο Christos Siametis.

 

Αν πιστεύεις ότι η επόμενη μελωδία θα είναι αυτή της επιτυχίας σου,

τότε 48 Hour MUSIC Project… Your music FREEDOM!

Δώσε ρυθμό στα όνειρά σου… Απελευθέρωσε τη μουσική σου!

 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή... καθώς η υποβολή συμμετοχών βρίσκεται σε εξέλιξη

και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Μαΐου 2010.

 

Περισσότερες πληροφορίες @  www.48hourproject.gr/music

T. 210 963 8010

 

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

                                             

 

 

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

 

                                   

 

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

   

 

 

 

                                   

 

           

 

 

 

Σημειώνεται ότι το The 48 Hour MUSIC Project βασίζεται στην τεχνογνωσία και τη διεθνή επιτυχία του διαγωνιστικού φεστιβάλ δημιουργίας ταινιών μικρού μήκους The 48 Hour FILM Project (δημιουργία μιας ολοκληρωμένης μικρού μήκους ταινίας μέσα σε 48 ώρες), το οποίο διοργανώνεται σε 81 πόλεις παγκοσμίως, με περισσότερες από 200.000 συμμετοχές. Το 2008, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης Francesco Vitali, Executive Producer της Just Productions, έφερε για πρώτη φορά το φεστιβάλ και στην Ελλάδα. Τα 2 χρόνια της διοργάνωσής του στη χώρα μας το The 48 Hour FILM Project γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία κι έχει επιτύχει παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών (το 2008), σημαντικές συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου διεθνώς, ευρεία προβολή στα ΜΜΕ κι ένα δυναμικό fan group που μετρά 15.000 μέλη. Η επόμενη διοργάνωση του 48 Hour FILM Project θα πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2010.

 

 

 

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

 

 

Γραφείο Τύπου:

INTERACT Business Relations

κα Στέλλα Σαμαρτζή, Τ. 210 672 9158, E. [email protected]

κα Γιόλα Χριστούλα, T. 210 672 9493, E. [email protected]

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύπλοκος,σκληρός,υπερεπαγγελμάτικος,αυστηρός διαγωνισμός.Πιστεύω πως "κάποιος" ψάχνετε για υλικό(τα δικαιώματα των κομματιών,που θα γραφούν για τον διαγωνισμό σε ποιον θα ανήκουν?Έχει διευκρινιστεί?),συνθέτες(?),και χρήματα ή για μαζικές ανθρωπομηχανές μουσικής παραγωγής.Σε καλή μεριά... :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωρίζει κανείς κάτι από τα παρακάτω..

α) Οι όροι του αποκλειστικού συμβολαίου με την Sony ποιοι είναι?

β) Ο πρώτος έχει δικαίωμα να ορίσει τους συντελεστές της δισκογραφικής δουλειάς (στούντιο, παραγωγοί, ηχολήπτες)?

γ) Τα γκρούπ που θα συμμετάσχουν στην συλλογή που θα πωλείται από την Sony έχουν δικαιώματα επί των πωλήσεων και ποια είναι αυτά?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Παιδιά, πρόκειται για ένα δελτίο τύπου. Ας το αφήσουμε έτσι χωρίς περισσότερα σχόλια. Αν θέλετε να συζητηθεί η χρησιμότητα τέτοιων διοργανώσεων, ανοίξτε άλλο θέμα.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου