Προς το περιεχόμενο

Νεο τραγουδι! Τη γνωμη σας παρακαλω


zampination

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους! Με τον κολλητο μου απο την μπαντα μας φτιαχνουμε στα προχειρα προς στιγμης ενα κομματι ψιλο"κλασικης" φυσεως να το πω κ ειπα να το ανεβασω να το ακουσετε κ να μου πειτε τις γνωμες σας.

 

Ειναι αρκετα ημιτελες ως προς τα ντραμς κ τον συγχρονισμο τους μιας κ δεν ξαναετυχε να γραψουμε κατι παρομοιο.. Το κομματι αυτο ισως ολοκληρωθει σε κανενα χρονο κ βαλε αφου το δουλευουμε ως χομπυ περισσοτερο..

 

Η ολη ιδεα ξεκινησε απο μια μελωδιουλα του κολλητου μου κ ενα ρυθμικο δικο μου κ βγηκε κατι καμια σχεση να το πω, αλλα ακουστε!

κλασικουρα.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ καλο..Γινεται βεβαια ενας "ψιλο-πανικος" με τα drums ..αλλα η βασικη ιδεα απο πισω ειναι ωραια...ανυπομωνω να το ακουσω τελειωμενο.

 

Πως το εχεις ηχογραφισει?? (VST??)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ολο σε edirol orchestra μεσω reaper. το ειχαμε γραμμενο σε guitar pro κ το καναμε εξαγωγη σε MIDI για να το φορτωσουμε στο reaper. απο αυριο λεμε να ηχογραφησουμε κανονικη κιθαρα κ επειτα βλεπουμε. τα ντραμς ειναι οπως να ναι κ θα αλλαχτουν εννοειται. οπως ειπα ειναι εντελως προχειρα τα πραγματα προς στιγμης. Οταν τελειωσει θα το ανεβασω ολοκληρωμενο εννοειται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προοδευτικο και πολυ φορτωμενο. Οι δυναμικες των εγχορδων πρεπει να ξεχωρισουν απο τις φλατ μελωδικες γραμμες τους. Την ενταση του εργου σου θα την παρεις απο εκει..τα κρουστα σου θα σου δωσουν την ρυθμικη δυναμικη οσο και δυνατα να τα παιζεις.

Στα πρωτα 2 λεπτα τα 4 αντιστικα σου θεματα δεν πατανε σε μπασα και ειναι λιγο ελευθερα στην ακροαση.Μαλλον ετσι τα ηθελες.

Προχωρα το !

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το παλευουμε Alex αλλα μαλλον θα ξεφυγει σε κατι διαφορετικο κ ακομα δεν ξερουμε τι θα μας βγει στο συνολο.. ο κολλητος μου λεει να βαλουμε κ λογια, αλλα εγω ειμαι κατα γιατι μια χαρα ακουγεται κ ετσι.. θα δειξει..

 

Φιλε korgious το κομματι ειναι τελειως ημιτελες κ γενικοτερα δεν εχω ιδεα απο τετοια μουσικη ωστε να ξερω πραγματα για να δεσω το κομματι, απλα βαζουμε πραγματα που μας ακουγονται ωραια κ προχωραμε σταδιακα.. αυτο που ανεφερες πως δεν πατανε σε μπασα δεν το καταλαβα κ πολυ αλλα τι να πω.. δεν ειμαι κ πολυ σχετικος με μουσικη κ θεωρια ωστε να κανω εστω κ τα βασικα πραγματα σε τετοιου ειδους μουσικη.

 

Εμεις απλα γραφουμε κ ακουμε, κ ξαναγραφουμε κ ακουμε κ αν μας αρεσει το κραταμε!

 

Παντως δεκτες θα ηταν κ αλλες παρατηρησεις ως προς την βελτιωση του τραγουδιου απο ολους

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου