Προς το περιεχόμενο

squier tele


ibanezas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μιας και εδω μεσα επικρατει καργα τελεκαστεριαση αλλα εδω φραγκα δεν παιζουν τι λεει η squier τελε για να γινει μια αρχη?εννοειται οτι οοολα μαγνητες ηλεκτρονικα θα φυγουν!!στο harmony παντως λενε καλα λογια!βεβαια χωρις τη σφραγιδα του superfunk.....!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αφου θα φυγουν μαγνητες και ηλεκτρονικα, να υπολογιζεις γυρω στα 100 ευρω για μαγνητες και περιπου 30 (απ οτι λενε οι γνωστες) για ηλεκτρονικα.

 

αν δεν τα περασεις μονος σου και στα κανει ολα αυτα ενας τεχνητης, υπολογισε ακομα ενα αξιοσεβαστο ποσο.

 

αξιζει τελικα, η squier με ολες αυτες τις προσθηκες? αυτη που θελεις ποσο κανει?γιατι με ολα τα παραπανω χρηματα, αν τα αθροισεις ενδεχομενως μπορεις να αγορασεις απ ευθειας κατι πολυ καλυτερο :wink:

 

βλεπω απο γνωστο μαγαζι στην γερμανια οτι η τιμη μιας squier tele κυμαινεται στα 200 ευρω.

 

με ολα τα παραπανω χρηματα μπορεις να αγορασεις πχ αυτην με 430 ευρω

fender_telecaster_lite_ash_natural_pimx_169087.jpg

 

fender telecaster light ash, νομιζω κορεατικη.

δεν εχω πρωσοπικη αποψη γι αυτην την κιθαρα, αλλα αν ψαξεις στο noiz αλλα και γενικα στο ιντερνετ θα διαβασεις παρα πολυ καλα λογια.

επισης αν σε ενδιαφερει εχει μαγνητες seymour duncan

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μιας και εδω μεσα επικρατει καργα τελεκαστεριαση αλλα εδω φραγκα δεν παιζουν τι λεει η squier τελε για να γινει μια αρχη?

 

Ωχ!!! Κόλλησες και εσύ από τον Superfunk!!!!!!!!!

Αυτό θα πει...κακές συναναστροφές :)

Tigka metal!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι να φύγουν οι μαγνήτες και τα ηλεκτρονικά και δεν ξέρω τι άλλο ... κανε ρε παιδί μου οικονομίες και παρε μια highway ή μια rockinger. Για 100 ευρώ διαφορά ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστός ο Αγγελος!!!

από την αρχή κάτι και να λεει παρα κάτι πολύ μετριο και στην πορεία όλο φτιάχνε φτιάχνε κλπ κλπ

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πιστευω οτι μια μονο αγορα δεν θα σου κοστισει και θα εχεις κατι να ασχολεισαι και αυτη η αγορα ειναι μια harley benton tele. δινεις 100 ευρω, εχεις μια tele πολυ καλυτερη σε σχεση με τα 100 ευρω που κοστιζει(συνφωνα με οσους την πηραν και απο το noiz αλλα και απο το http://www.tdpri.com) και παραλληλα μαζευεις τα λεφτα να παρεις κατι καλυτερο αν συνεχιζεις να επιθυμεις μια tele.

βρεθηκα και εγω χωρις λεφτα θελοντας μια tele και τελικα η υπομονη μου να μαζεψω για rockinger, αξιζε και με το παραπανω :D

 

πρωτη μου αποψη για την light ash,ειναι μια ενδιαμεση λυση 100 ευρω φτηνοτερη απο την rokcinger και μπορεις να την ακουσεις κιολας στην ελλαδα , για να εχεις και προσωπικη αποψη :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρωτη μου αποψη για την light ash' date='ειναι μια ενδιαμεση λυση 100 ευρω φτηνοτερη απο την rokcinger και μπορεις να την ακουσεις κιολας στην ελλαδα , για να εχεις και προσωπικη αποψη :wink:[/quote']

 

Πριν κάποιο καιρό σε αναζήτηση μιας κιθάρας στην κατηγορία των Telecaster είχα ακούσει πολλά όργανα. Συγκρίνοντας λοιπόν την κορεάτικη Light Ash με μια Mexican STD, έχω να πω ότι η Light Ash επ'ουδενί δεν με έπεισε ότι αξίζει τα λεφτά της. Η μεξικάνικη tele είναι ελάχιστα πιο φθηνή αλλά προσωπικά βρήκα τον ήχο της πολύ πιο κοντά στο αυθεντικό Telecaster "σκάσιμο" που τόσο μας έχει απασχολήσει στο noiz τον τελευταίο καιρό.

 

Υπ'όψιν ότι πιστεύω πως καμία εκ των δύο δεν δύναται να συγκριθεί με την American STD έκδοση και πολύ περισσότερο την Custom Tele '72 Deluxe που είχα την τύχη να δοκιμάσω κι έμεινα άφωνος. Κι έμεινα άφωνος διότι η κιθάρα διατηρούσε τον χαρακτήρα μιας Telecaster αλλά με τους wide range humbuckers είχε και περισσότερο "γκάζι" και πιο ογκώδη, σύγχρονο ήχο...και ήταν και 200 ευρώ περίπου φθηνότερη της αμερικάνικης κλασσικής Τelecaster.

 

Επομένως αν κάποιος θέλει να αποκτήσει μια tele ξοδεύοντας 400-500 ευρώ θα ήταν προτιμότερο να τσεκάρει την μεξικάνικη έκδοση και αν τον ενδιαφέρει την Rockinger (δεν έχω ακούσει Rockinger και δεν εκφέρω γνώμη...θα ήθελα μάλιστα αν κάποιος ξέρει και τις δύο να μας συγκρίνει την Rockinger με την Fender STD MEX), χωρίς να μπει σε διαδικασίες με οποιοδήποτε κορεάτικο μοντέλο ή μοντέλο Squier που τα θεωρώ μακράν κατώτερα και σύντομα θα απαιτήσουν επιπλέον χρήματα για βελτιώσεις (μαγνήτες, ηλεκτρικά, κλπ.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου