Προς το περιεχόμενο

φορ φακ'ς σεικ....Μάλαμας & Ματσούκα-Μια φυσαρμόνικα που κλαίει


dr.peters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε οσους ειναι ακομα ξυπνιοι ,διαβασα αρκετες σελιδες απο το thread και ομολογω εντυπωσιασθηκα απο την συμμετοχη μεχρι που μπηκε ο Parkerfly 1955 (γεια σου σειρα ...χαθηκες !!) και εδωσε τη λυση με το μακροσκελες του κειμενο.Συμφωνω κατα μεγαλο μερος αλλα αν θελετε την ταπεινη μου γνωμη ολοι αυτοι οι καταθλα-εντεχνοι ειναι χειροτεροι απο του σκυλους τους original ,δεν ξερεις απο που θα σου τη βγουν και ειναι 100% υπευθυνοι για την εξαφανιση του rock (ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ γιατι τους δινετε αξια  χωρισ να την αξιζουν.Αντ'αυτου να βοηθησουμε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ροκ συγκροτηματα που πιστεψτε με υπαρχουν και αξιζουν και προσπαθουν να βγουν εξω απο την Ψωροκωσταινα μπας και δουνε ασπρη μερα.Ενα καλο ψαξιμο στο Myspace & you tube θα σας πεισει (πχ. ακουστε

Verbal delirium ,heavy dirt,effigycox ..κλπ.) ΚΑΙ επειδη ειναι καλα παιδια και παικταραδες να τους σπρωξουμε μπροστα .Για να μην μακρυγορω  ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ '' ΕΝΤΕΧΝΟΥΣ'' στους ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ (ΚΚΕ) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ  ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΘΩΚΟΙ ΣΕ " ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ''ΦΟΡΕΙΣ ( του ειντζ του μυαλου???) φερνοντας την απαιτουμενη καταθλα  για την ατιμη την κενονια ρεεεεεεεε.

Μου'ρχεται νακανω γιουρια στον ταβλα με τα ''ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ" (ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ.

 

Το ειπα και σε αλλο θρεντ, προτεινω και σε σενα ανεπιφυλακτα ντεκαφεινε. Να δεις πως θα καλμαρεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 258
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Καλημερα AUDIOKOSTA ,ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ εξ'ου και ο 19σελιδος χαβαλες απ'ολους μας

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ,ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ.....ρον ..χρζζζζ..ρον..χρζζζζ ..οπα μην με σκουντατε ρεεεεεεε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβασα μονο την πρωτη σελιδα, και δηλωνω παραπονουμενος!

Ο Σαββοπουλος οταν ανεβασε την καλομοιρα γιατι δεν εφαγε τοσο κραξιμο?

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδη κυριε Nikoumpis θεωρεις οτι αυτα που λεω τα λεω με την επιδραση της καφεινης η οτι δεν κοιμαμαι εξ'αιτιας της .Φιλε μου εχω να πιο καφε 5 μηνες (στομαχι γαρ) ειπαμε να χαβαλεδιασουμε λιγο τετοια ωρα τι αλλο να κανουμε ετσι ξεκουραστα;Audiokosta κοιμασαι;

Αντε παλι καλημερα σε ολους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω κατα μεγαλο μερος αλλα αν θελετε την ταπεινη μου γνωμη ολοι αυτοι οι καταθλα-εντεχνοι ειναι χειροτεροι απο του σκυλους τους original ,δεν ξερεις απο που θα σου τη βγουν και ειναι 100% υπευθυνοι για την εξαφανιση του rock (ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ γιατι τους δινετε αξια  χωρισ να την αξιζουν.(...)

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ '' ΕΝΤΕΧΝΟΥΣ'' στους ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ (ΚΚΕ) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ  ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΘΩΚΟΙ ΣΕ " ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ''ΦΟΡΕΙΣ ( του ειντζ του μυαλου???) φερνοντας την απαιτουμενη καταθλα  για την ατιμη την κενονια ρεεεεεεεε.

Μου'ρχεται νακανω γιουρια στον ταβλα με τα ''ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ" (ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ.

 

φιλε εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

και τελικα εισαι πολυ σοφος.

το χα καταλαβει απο το πρωτο σου ποστ και με καθε καινουργιο σου κειμενο φωτιζεται κατι μεσα μου.......

 

εν τω μεταξυ, μεχρι να βρω χρονο να απαντησω σοβαρα στα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα που γραψαν καποιοι συμφορουμιτες που δεν κανουν ναρκωτικα, κανω ενα μικρο ποτπουρι γεματος συγκινηση.

δες το σαν μικρο προσωπικο σου μπεστ οφ.....

 

 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

 

Εσυ ξερεις το ονομα μου εγω δεν το ξερω αλλα με αυτα που εχω ζησει δεν μασαω.

 

στο επομενο ΛΑΙΒ θα σου στειλω λεπτομερειες μπας και  ερθεις να μας δεις αλλα δεν θα γκρινιαζεις ουτε φωνες ουτε καυγαδες σαν μια καλη Γριουλα θα κατσεις στην γωνια να ακουσεις

 

ΠΡΟΣ ΕΙΔΗΜΟΝΑ Tadrummer ,δεν απηντησες σε αυτα που σου ειπα χθες τι εγινε καταλαβες τελικα ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΕΙ  ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ .ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

 

Αλλη φορα που θα κανεις τον συμβουλατορα προσεξε γιατι πολλοι απο εμας ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ.

 

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Νομιζω οτι πρεπει να δειξουμε κατανοηση(με την καλη εννοια)στο συναισθηματικο υποβαθρο του Aλεχαντρο οσο αφορα στο θεμα Μαλαμας.

 

Ειμαι μαζι σου ιδεολογικα-συναισθηματικα αλλα...ετσι ειναι τα πραματα δυστυχως..

Θα σε παρω να παμε να δουμε λαιβ Λαζανη να δεις τι πα να πει ποιοτητα...

 

Δεν ηξερες,δε ρωταγες

μου πηγες στο Σωκρατη

μα αυτος Ματσουκα εβγαλε

και τωρα κανε κρατει...

 

xaxa!

ευχαριστω και για το ποιηματακι (και ανταποδιδω)και για την κατανοηση! ;D

 

 

''δεν ηξερα δεν ρωταγα

και τωρα ποιος με πιανει

το βλεπω απο σημερα

να ακουω μονο ΛΑΖΑΝΗ.''

 

(επος)

 

 

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα: ο Μάλαμας χωρίς να είναι τίποτα μας απασχόλησε με την ενέργειά του να λανσάρει σαν τραγουδίστρια την κα Ματσούκα. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την τελείως υποκειμενική μου άποψη, είναι μια αγουροξυπνημένη φωνή που «χάνει» στροφές σαν τα παλιά πικαπ και μια κιθάρα που παίζει αρκουδιάρικα  χαζοτσιφτεντέλια, αγαπημένο «χαλί» στις trash εκπομπές της Αννίτας Πάνια. Μη φοβάσαι λοιπόν Αλέξανδρε, δεν θα κερδίσει τίποτα στα μάτια μας, έστω κι' αν ανεβάσει στη σκηνή την Diana Krall! Υπάρχει επίσης η περίπτωση ανταποδίδοντας, να τον πάρει η κα Ματσούκα στην επόμενη ταινία της και να τον κερδίσει ο κινηματογράφος (Αμήν!)

 

Ήμαρτον!!!!!!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ήταν η Ματσούκα με τους ΑΓΑΜΟΥΣ ΘΥΤΕΣ στο γυάλινο στα μέσα της δεκαετίας του 90???

 

δεν το ξερω.

και απο ενα προχειρο σερτς στο νετ δεν βρηκα κατι.

αλλα ειναι πιθανο.

εκεινη την περιοδο επαιζε και το ''ειμαστε στον αερα''σωστα?

ειναι πολυ πιθανο να πηραν καποιον απο το καστ το τοτε.

οπως και φετος, στις παραστασεις ειχαν εκεινον τον πιτσιρικα που ειχε παιξει με τον μιχαηλιδη.

(δεν θυμαμαι ονομα, αυτον που εκανε τον γιο του χαικαλη σε εκεινο το σιριαλ με τους τρεις πενηνταρηδες)

 

Ολο αυτό επειδή ανεβηκε να πει ενα τραγουδακι η Ματσούκα? ???

 

Αν ανεβαινε ο Στελιος Μαϊνας ας πουμε θα λέγαμε τα ίδια? Ρωτάω γιατί μου πάει προς το σεξιστικό η φάση.

 

 

 

σεξιστικο θα ηταν αν το ζητημα ειναι οτι ανεβασε γυναικα!

δεν εγινε καμια διακριση για την ματσουκα με βαση το φυλο της, αλλα με βαση το καλλιτεχνικο ποιον της!

ειπα ξεκαθαρα πως θα χα την ιδια αποψη αν ανεβαζε τον κωστοπουλο.

(και για να βαλω εναν ηθοποιο στην θεση του, την ιδια αντιδραση θα χα αν ανεβαζε τον γκλετσο)

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα: ο Μάλαμας χωρίς να είναι τίποτα μας απασχόλησε με την ενέργειά του να λανσάρει σαν τραγουδίστρια την κα Ματσούκα. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την τελείως υποκειμενική μου άποψη, είναι μια αγουροξυπνημένη φωνή που «χάνει» στροφές σαν τα παλιά πικαπ και μια κιθάρα που παίζει αρκουδιάρικα  χαζοτσιφτεντέλια, αγαπημένο «χαλί» στις trash εκπομπές της Αννίτας Πάνια. Μη φοβάσαι λοιπόν Αλέξανδρε, δεν θα κερδίσει τίποτα στα μάτια μας, έστω κι' αν ανεβάσει στη σκηνή την Diana Krall! Υπάρχει επίσης η περίπτωση ανταποδίδοντας, να τον πάρει η κα Ματσούκα στην επόμενη ταινία της και να τον κερδίσει ο κινηματογράφος (Αμήν!)

 

ο μαλαμας δεν ειναι ''τιποτα''.

αυτο το δειχνει ο κοσμος που πηγαινει καθε φορα να τον δει, η σταθερη του πορεια στον χωρο και ενα καρο αλλα πραγματα.

και στην τελικη, αν ειναι ο μαλαμας τιποτα, τι ειμαστε εγω και εσυ που γραφουμε χωρις ονομα πισω απο ενα πληκτρολογιο στο ιντερνετ?

 

οσο για την κριτικη σου πανω στην φωνη και στην μουσικη του, δεν στεκομαι καθολου γιατι αφενος ειπες πως ειναι υποκειμενικη και αφετερου εντελως αντικειμενικα, με μια φορα να τον δεις λαιβ καταλαβαινεις πως ο ανθρωπος το σκιζει το οργανο και πως παιζει παπαδες.

για την φωνη, δεν μπορω να πω, ειναι περιεργη και ειτε σ αρεσει ειτε οχι.

παρολα αυτα αν με το να ακους τον μαλαμα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τον συγκρινεις με την πανια, πιστευω πως απλα γινεσαι αδικος σε βαθμο κακουργηματος.

μη σου πω πως με οσα ειπες, χαιρομαι που δεν ανεβαινει στα ματια σου.

το αντιθετο θα με φοβιζε.

φιλικα! :)

 

 

 

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάβασα 14 σελίδες. Μπράβο σας  :P

Πρόκειται για φαινόμενο της απαίδευτης Ελλαδίτσας των  εκπτώσεων. Δέν εννοώ τιε εμπορικές εκπτώσεις, αλλά τις ποιοτικές εκπτώσεις, οι οποίες βεβαίως έχουνε ως στόχο την αύξηση της εμπορικότητας. Αυτό συμβαίνει στην μουσική Ελλάδα καμμιά 20αριά χρονάκια τώρα, μπορεί και λίγο περισσότερα, λέω για πότε το εντόπισα εγώ.

Το λεγόμενο "Έντεχνο" τραγούδι διαχωρίστηκε απο το εμπορικό σε μια προσπάθεια να πουλήσει, ναι να πουλήσει, και κατα την γνώμη μου, κρύβει πολύ άτεχνο μέσα του. Δέν αναφέρομαι στον Μάλαμα, που ενώ δέν τον γουστάρω, εκτιμάω την συνέπειά του σε βάθος χρόνου. Το ζήτημα είναι πως οι ποιοτικές εκπτώσεις, περνάνε τόσα χρόνια απαρατήρητες και κυρίως χωρίς αντίδραση ( αντίσταση θα την έλεγα) με αποτέλεσμα να "περνάει" η πρόθεση των "εμπόρων".

Εδώ είδα την υγειέστατη κατα την γνώμη μου αντίδραση του BigAlejandro στο συστηματάκι, και την ανησυχητική αντίδραση των υπολοίπων "και τι έγινε μωρέ".

Λέω οτι το "και τι έγινε μωρέ" το "τί σε κόφτει εσένα", το "γούστο του καπέλλο του" κ.λ.π. είναι ότι ακριβώς μας έχει φέρει στα χάλια που είμαστε γενικότερα σάν χώρα, και ειδικότερα σαν Ελληνική μουσική. Και είναι και ακριβώς αυτό που επιδιώκεται και απο τον μάγκα που κάνει την έκπτωση για να κονομήσει. Έτσι λοιπόν, να δούμε σχηματάκι ωραίο τον χειμώνα, Καράς - Μάλαμας - Ματσούκα και να γουστάρουμε όλοι. Εκεί βέβαια η σταθερά θα είναι ο Μάλαμας, ο Καράς θα αναβαθμιστεί σε έντεχνο, (απο σκύλος), η δέ Ματσούκα θα μπεί στον μαγικό κόσμο της μουσικής και θα καταδυναστεύει τα αυτάκια μας για καμμιά 20 χρονάκια ακόμα.

Να έχουμε το νού μας λέμε. Και να μήν προσφέρουμε αφειδώς δικαιολογίες στον κάθε έντεχνο ή άτεχνο τύπο που μας περνάει για μ@λ@κες, είτε είμαστε παρόντες στη "συναυλία" του με τα τσιφτετελάκια, ( Άλλο Ελληνικό Φαινόμενο), είτε όχι.

Είμαστε όμως μουσικοί, και μπορούμε και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχουμε άποψη.

Επιβάλλεται και να την λέμε. Το ανησυχυτικό είναι οτι όποιος λέει την γνώμη του καταντάει να τον περνάνε οι άλλοι για γραφικό, κάτι σαν Δον Κιχώτη ας πούμε, που άντιμάχεται τους ανεμόμυλους της Νεοελληνικής κακογουστιάς, μ@λ@κίας, μικρότητας ή διαλέξτε εσείς το τι αντιπροσωπεύουν οι ανεμόμυλοι.

Εγώ με τον Αλέξανδρο είμαι σ αυτό, όχι γιατί με ενδιαφέρει ο Μάλαμας ή η Ματσούκα, αλλά γιατί η αισθητική είναι σημαντικό θέμα ρε γμτ, το οποίο είναι ή μάλλον θα έπρεπε να είναι αναπόσπαστο μέρος της Τέχνης. Κι άν δέν έιναι εκεί, τότε κάτι τρέχει με την Τέχνη ή η Τέχνη τρέχει κάπου αλλού.

Οι εκπτώσεις μας φέραν ώς εδώ. Και η έλλειψη αντίδρασης, και η προσφορά άλλοθι στον κάθε παπάρα που κάνει εκ του πονηρού ή όχι την στραβή.

Περαστικά μας.

 

 

+1 και επειδη καταλαβες ακριβως τι ηθελα να πω, αλλα και γιατι καταφερες να τοποθετηθεις με ψυχραιμια και δομημενη σκεψη καλυτερα απο μενα!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου