Προς το περιεχόμενο

"Nothing else matters" (διασκευή για σχολιασμό και επισήμανση λαθών)


gkou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η συγκεκριμένη διασκευή ανεβαίνει εδώ, επειδή θεωρούμε ότι έχει λάθη τα οποία και θέλουμε να μας επισημάνετε, για να την ξαναφτιάξουμε. Το κομμάτι είναι από μόνο του απαιτητικό αλλά οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες. Αν θα έπρεπε να το βάλω στα clips, ζητώ συγνώμη, αλλά το βάζω εδώ επειδή το θεωρώ ημιτελές.Το backing track καθώς και οι αλχημείες στον ήχο είναι όλα ενός φίλου (τα έφτιαξε όλα μόνος του).

nothing_else_matters_cover_antony_796_-_gkou_vocal_.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

To κομμάτι θέλει rock ερμηνεία, δεν είναι κοριτσίστικο bumble-gum τραγουδάκι. (Χώρια τα φαλτσάκια και κάποιες ατυχείς τονικά καταλήξεις).

 

Ωραίο backing track though. ;)

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

gkou έχεις καταπληκτική φωνή αλλά για πιο λυρικά πράγματα.Αν πείς κάποιο κομμάτι απο Renaissance η Curved air (Melinda?) νομίζω θα το σκίσεις.Συμφωνώ με τον Νέστορα, λείπει το ρόκ vocal attitude.

Thank God for the rain....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το πάρει πρέφα η μεταλλοπιτσιρικαρία, σου εύχομαι καλό κουράγιο.

Τόσα κομμάτια βρε κούκλα μου, αυτό βρήκες ;

 

Εμένα με έχασε στο 00:00 με τα κρουστοκαμπανάκια.

Και η ερμηνεία σου δεν με βοήθησε να αντιστρέψω την εντύπωση.

 

 

M' αρέσει η πάντα έστω και κάποια θετική "γωνία" που έχεις βρε Νέστορα.

Είσαι ο τύπος που θα τον σπρωξουν από τον γκρεμό και το μόνο που θα πει είναι "ααααχ, ωραίο αεράκι"  ;D

Καλό μήνα.

Μπύρες.

Σύντομα.

 

 

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωχ, λέτε ε; Λοιπόν, να το εξαφανίσω; ;D

Δεν ήταν δική μου επιλογή (εννοείται) αλλα σκέφτομαι να το ξαναπώ, πιο ροκ αυτή τη φορά. Ο φίλος μου είχε να μου μιλήσει μήνες επειδή δε το άγγιζα (του έλεγα ότι δεν πειράζω ύμνους κλπ.. ::)Παιδιά συγνώμη, αλλά αν μας πείτε τα λάθη μας ,κάτι καλύτερο θα βγει ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρκετα καλο το Backing Track! Τωρα οσο για την φωνη, ο hetfield εχει εστω και ενα μικρο ποσοστο hardcore στην φωνη του, αυτο που ακουσα μου θυμιζε 101% ιαπωνικα τραγουδια. (βλεπε kill bill)

One More Of Me...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εισαι για αυτο το τραγουδι..δεν ειναι θεμα λαθων..ειναι θεμα αποδοσης.Και δεν αποδιδεται η ροκ εκδοση μεσω της δικης σου χροια.

Περι ενορχηστρωσης... :-\..θελει δουλεια στα μοτιβα της κιθαρας. Οι ''πλατες..δεν φερνουν την λυση..ο καυμενος ο Μπομπ Ροκ ηρθε σε ριξη με τους Μεταλικα που τους ενορχηστρωσε με βιολια φυσικά.

Επικροτω ομως την προσπαθεια.

www.sonicspace.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχετε δίκιο, ήθελα απλά να ακούσω και άλλες απόψεις, να δω αν αξίζει τον κόπο να το ξαναπαλέψουμε. Ποτέ δεν βασίζομαι μόνο στη δική μου άποψη, νομίζω ότι δεν είμαι αντικειμενική . Οπότε, το αφήνουμε! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Να δώσω κι εγώ τα σχόλιά μου λοιπόν.

 

Παραβλέπω το πιο είναι το τραγούδι, και γιατί ειπώθηκε ήδη πολλές φορές, αλλά και γιατί διαφωνώ με την γενική ιδέα. Το κομμάτι είναι σχεδόν μπαλάντα! Δεν είναι οι hard rock/metal κιθαροδειδής κομματάρες των (παλιών) Mettalica.

 

Θα είμαι αυστηρός στα σχόλια μου.

 

1. Το backing track είναι φτιαγμένο από τον φίλο σου, ή το βρήκατε κάπου στο νετ; Αν είναι του φίλου σου να πω ότι υπάρχουν κάποια ψιλορυθμικά θέματακια στις κιθάρες. Τα έγχορδα είναι άψυχα πολύ (midi) και οι φωνές (χορωδία; ) είναι ψιλοχάλια επίσης. Κακό δεν είναι, απλά κάποια πράγματα το χαλάνε πιο πολύ από άλλα... :)

 

2. Η φωνή σου έχει αρκετό reverb (βάθος) για τα γούστα μου. Είναι σαν να βρίσκεται σε άλλο χώρο από την υπόλοιπη ορχήστρα. Φυσικά ακούω από ηχεία laptop και μπορεί να λέω κουταμάρες...

 

Τώρα για τη φωνή σου.

 

3. Ναι η φωνή σου, ως έχει, δεν έχει την αγριάδα που θέλει ένα τέτοιο τραγούδι. Γιατί;

 

α. Γιατί δεν αλλάζεις τις εντάσεις της φωνής σου. Μένεις στάσιμη γενικά.

β. Δυστυχώς η μελωδική γραμμή του κομματιού το έχει να μένει σε μικρή έκταση η φωνή. Επαναλαμβάνεται η ίδια νότα πάρα πολλές φορές, και η φωνή δεν ξεφεύγει καθόλου. Αυτό κάνει τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα, γιατί δεν υπάρχουν εξάρσεις, που να δίνονται από την μελωδία, αλλά πρέπει να τα κάνεις εσύ η ίδια με τη φωνή σου.

γ. Ρυθμικά, χάνεσαι λίγο κάποιες φορές (ειδικά στην αρχή).

δ. Κρατάς τις λήξεις των φράσεων (life is ours we live it our waaaaaaaayyyyyyyy), αλλά δεν έχει διαφοροποίηση αυτή η κατάληξη. Θα μπορούσες να βάλεις λίγο βιμπράτο (να αλλάζει η νότε λίγο, πάνω-κάτω), ή να χαμηλώνεις την ένταση της φωνής σου.

 

Να σημειώσω δε, πως αν ήταν πραγματική διασκευή (δηλ, όχι cover να παίζει το κομμάτι, σχεδόν ότι παίζει το αυθεντικό), με πραγματικές αλλαγές, η φωνή σου θα μπορούσα να ταιριάξει.

 

Όλοι οι πειραματισμοί είναι καλοί, και σιγά σιγά βρίσκεις τον εαυτό σου! Μπράβο λοιπόν, και μην σταματάς την προσπάθεια και να μας τις χαρίζεις! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν θέλουμε σώνει και καλά άγρια φωνή στο κομμάτι αυτό, τότε θα πρέπει να απορρίψουμε και την εξαιρετική διασκευή που έκανε πριν 18 χρόνια η Tori Amos στο "Smells like teen spirit"

 

η gkou μπορεί να πει το τραγούδι αυτό, αρκεί να του δώσει χρώμα με το δικό της τρόπο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου