Προς το περιεχόμενο

Event Tr6, Samson Rubivon R6a, Genelec 8020


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν! Είμαι μεταξύ αυτών των 3 monitor. Ποιό θα παίρνατε εσείς? Ξέρω ότι τα genelec είναι πιο μικρά (και σε woofer αλλά και watt) άρα όχι άμεσα συγκρίσιμα. Εσείς ποιό ζεύγος θα προτιμούσατε?

εμμμ.... Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας να τα ακουσεις και αν νομιζεις οτι δεν εχεις την πειρα να κανεις κατι τετοιο πηγαινε μαζι με καποιο ηχοληπτη φιλο σου(που να εχει τα αυτια του στην θεση του.. :lol: :lol: :lol: ) με καποιο cd αναφορας..

 

αν και η επιλογη monitor ειναι καθαρα προσωπικο και υποκειμενικο ζητημα..

νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι τα τα rubicon ...ειναι πολυ καλα και με την καλυτερη σχεση αποδοσης-τιμης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι σε αυτό έχεις δίκαιο. Αυτό πρέπει να κάνω. Αλλά έλα που δεν μπορώ. Στην πόλη που μένω (Ρέθυμνο) μόνο τα behringer υπάρχουν, τα tannoy αντε και ένα ζευγάρι yamaha που δεν με ενθουσίασαν. Τα Tannoy πολύ καλά αλλά λίγο ακριβούτσικα. Γιαυτό και έθεσα αυτή την ερώτηση. Για να πάρω μια γνώμη από κάποιον που τα έχει ακούσει. Ευχαριστώ για την απάντηση :)

εμμμ.... Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελα ρε πατριδα...εγω απο χανια ειμαι αλλα ζω και εργαζομαι Αθηνα...

 

για να καταλαβεις οταν ηταν να παρω μονιτορ ειπα οτι θα διαθεσω μεχρι 1000 ε για αυτο..βγηκα λοιπον βολτα σε ολες τισ αντιπροσωπειες,οχι μονος αλλα με εναν φιλο ηχοληπτη για να υπαρχει και μια δευτερη πιο αντικειμενικη αποψη,παρεα με ενα cd αναφορας που ειχε..τα ακουσαμε ολα...απο τα πιο φτηνα μεχρι και τα tapco που εκαναν 900+ ευρω...ξερω οτι ενα σωστο τεστ γινεται στον ιδιο χωρο και υπο συγκεκριμενες συνθηκες αλλα...δεν ηξερα καποιο χωρο που μπορουσα να το κανω αυτο..(και τους ξερω ολους..!!)

τελικα κατελειξα στα samson resolve 80a...και να φανταστεις οτι τα rubicon ειναι καλυτερα στα μεσαια και στα πριμα..απλα τα resolve 80a λογω μεγαλυτερου woofer κατεβαινουν πιο χαμηλα..αυτο εχει να κανει αμεσα και με το ειδος της μουσικης που θες να κανεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου