Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το λαμπάκι του power του ενισχυτή


jackerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, μπορει και να ρωτησω μ#@$@ αλλά χτες που πήγα να ανοίξω τον ενισχυτή μου (blackheart 5w λαμπάτος), είδα οτι δεν άναψε το indicator lamp, το κόκκινο λαμπάκι δηλαδή δίπλα στο power που σου δείχνει εάν είναι ανοιχτός ο ενισχυτής.

Όπως καταλαβαίνετε ταράχτηκα γιατι νόμιζα οτι κάηκε ή κάτι τέτοιο. Με τα πολλά ο ενισχυτής δουλεύει κανονικά (όπως πριν, η τουλάχιστον δεν παρατήρησα διαφορά) αλλα με κλειστό το λαμπάκι.

Η ερώτηση είναι η εξής, κάηκε απλα το λαμπάκι και θέλει άλλαγμα, μήπως έχει σχέση με τις λάμπες του ενισχυτή, συνδέονται με κάποιο τρόπο;

αυτά, ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνήθως καίγεται το λαμπάκι καθότιν είναι ποιότητας υπό του μηδενός..και όχι led όπως κάποιος είχε φίλος πεί σε σχετικό θέμα...Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ σ ένα ενισχυτή μου Made in China Bugera..στην αρχή κάηκε το Power και μετα το Stand by με διαφορά μιας εβδομάδας...Κόστος βλάβης 2€...οπότε μην αγχώνεσαι...

seven deadly sins..........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Μην αγχώνεσαι, είναι απλό προβληματάκι και συμβαίνει συχνά.

 

Πάνω στο λαμπάκι γράφει χαρακτηριστικά, πάρε 2-3 να σου βρίσκονται.

Συνήθως είναι ενωμένα με τα νήματα των λυχνιών ή απευθείας στα 220V αλλά ποτέ δεν μπορούν να προκαλέσουν έταιρη βλάβη στο λοιπό κύκλωμα.

 

 

Άκου να δεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι τίποτα, λογικά απλά κάηκε το λαμπάκι που είναι ένα κλασσικό μικρό λαμπάκι πυρακτώσεως. Μπορείς να βρεις σε κάποιο μαγαζί με ηλεκτρονικά αρκεί να τους πας και το παλιό.

Εχεις εγγύηση? Αν όχι, τότε μπορείς να ανοίξεις πολύ προσεκτικά τον ενισχυτή(μακριά από πυκνωτές!), να ξεβιδώσεις με μια πένσα τη βάση από το λαμπάκι που είναι βιδωμένη στο σασί , να βγάλεις το λαμπάκι και να βάλεις άλλο. That's all.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου