Προς το περιεχόμενο

backing tracks για μπουζούκι


Προτεινόμενες αναρτήσεις

μήπως ξέρει  κανεις που μπορώ να βρω backing tracks για μπουζούκι???....επειδή έχω έναν αδερφό που παίζει μπουζούκι και δη μπορεί να βρει πουθενά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαταρχας, παρακαλω γραφε ελληνικα και οχι greeklish. :)

 

Τωρα, τα backing tracks τι τα θελει? Αν θελει να κανει απλα εξασκηση καποιες κλιμακες, ισως μπορει να χρησιμοποιησει μερικα κιθαριστικα. Δε θα κανουν ολα φυσικα, λογω υφους, αλλα εχει μερικα που μπορεις να παιξεις μερικες κλιμακες πανω τους για εξασκηση.

 

Αν θελει συγκεκριμενα κομματια ελληνικου ρεπερτοριου σε μορφη bt, για να τα μαθει, μαλλον θα δυσκολευτει να βρεις...πιθανοτατα θα αναγκαστει να παιξει πανω απο την κανονικη ηχογραφηση του κομματιου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Εάν πρόκειται για εξάσκηση, μπορεί να το κάνει με κάποιο Drum Machine της αγοράς στο οποίο μπορεί να γράψει αν θέλει και δικά του backing (Ελληνικοί ρυθμοί με Drums και Bass). Για παράδειγμα το Boss DR-880. Στην Ελληνική αγορά διατίθεται και με Ελληνικούς ρυθμούς.

 

http://www.roland.com/products/en/DR-880/index.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου