Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια και προτάσεις για ενα ΠΟΛΥ μικρό mixing room


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποφάσισα να μετακομίσω το home studio μου (κυρίως για mixing) απ το (σχετικά) ευρύχωρο δωμάτιο μου σ ένα μικρότερο δωμάτιο απλα για να είναι λίγο πιο ξεκομμένο απ το υπόλοιπο σπίτι.

 

Το δωμάτιο που έχω στην διάθεση μου είναι ιδιαίτερα μικρο και δυστυχώς σχεδόν τετράγωνο (257x246x226). Φυσικά λόγο μεγέθους δεν σκοπεύω να κάνω καμια εργασία για ηχομόνωση αλλά θα το "ντύσω" με ηχοαποροφυτικά πάνελ και μπασοπαγίδες σε ανάλογα μέρη.

 

Το θέμα μου είναι τι διαρρύθμιση μου προτείνετε να κάνω? Έχω ενα γραφείο με rack που θα το κάνω να "κουμπώσει" στο τοίχο, ενα σέτ ηλεκτρικά ντράμς και ένα μικρό διθέσιο καναπέ (150x80x76). Το γραφείο θα γίνει 257 ή 246 (ανάλογα με την πλευρά που θα το βάλω) κι εχει λίγο περίεργο σχήμα (είναι λίγο σαν U απ την μία πλευρα). Στα άκρα έχει δύο φτερά 80 εκατοστών που είναι τα rack ενω στο κέντρο ειναι περίπου 45 εκατοστά που είναι οι οθόνες και το DAW controller.

 

Η πόρτα του δωματίου ειναι απ την μια 257 cm πλευρά και το ερώτημα είναι, ποια είναι η καλύτερη πλευρά να βάλω το γραφείο? Σκοπεύω να φτιάξω πολλα absorbers στο ταβάνι και στους τοίχους και επίσης σκέφτομαι να κάνω τα monitor soffit στον τοίχο.

 

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κανένα σχεδιάγραμμα αργότερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου