Προς το περιεχόμενο

EBAY.....εχετε πουλησει ποτε κατι??


Προτεινόμενες αναρτήσεις

χρησιμοποιω αρκετα το ebay ως αγοραστης αλλα ουδεποτε ως πωλητης και σκεφτομαι σιγα σιγα να κανω την αρχη ξεκινωντας με ενα αντικειμενο μικρης αξιας(μαγνητη ηλεκτρικης κιθαρας(emg85). Ως αρχαριος θα ηθελα να ρωτησω καποιες πληροφοριες σχετικα με τη διαδικασια....

Τα ταχυδρομικα εξοδα για Ευρωπη μεσω ΕΛΤΑ(+ καποια insurance) (Γερμανια-Γαλλια-Αγγλια) ειναι ανταγωνιστικα η δε προκειται να δω ουτε ενα bid???

Eχω λογαριασμο στο paypal ως verified user και φανταζομαι θα ηταν ιδιαιτερα χρησιμο να το δεχομουν ως accepted form of payment.....Καθοτι ομως το register sto paypal το εκανα χρησιμοποιωντας την Attica gift card της τραπεζας Αττικης (και εννοειται πως δεν ειναι συνδεδεμενη με καποιο λογαριασμο) θα ηθελα να ξερω αν ο αγοραστης πληρωσει μεσω paypal μπορει να ποσο το οποιο θα πληρωσει να χρεωθει στο "κεφαλαιο" της καρτας μου η οχι???

Γνωριζετε τιποτα σχετικα με τα ebay fees στο γερμανικο ebay????

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

paypal is the thing. μπορείς να κανεις withdrawal των χρηματων στο paypal σε λογαριασμο τραπεζας στην ελλαδα χωρις χρεωση για πανω απο 100¤. τα ταχυδρομικα των ΕΛΤΑ είναι σχετικά φτηνα, ειχα στείλει πακετο συστημενο στην αμερικη προσφατα. πρεπει να ηταν λιγο πανω απο κιλο και κοστισε 17¤. ένα μεσου βάρους πεταλι θα κοστισει λιγότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες να ξεκινήσεις και να τραβήξεις και την προσοχή, ίσως να ήταν καλό να βάλεις ένα buy-it-now price και να πεις ότι αν κάποιος από Ευρώπη το χρησιμοποιήσει του χαρίζεις τα μεταφορικά. Αν είναι λίγα τα χρήματα θα κερδίσεις στο ότι θα κάνεις την αρχή ως seller πιθανώς λιγάκι πιο εύκολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..ως σχετικά εμπειρος στις πωλήσεις στο ebay (δες ottomoozo)θα σου προτεινα να ξεκινησεις πουλοντας σχετικα οχι πολυ βαριά αντικείμενα τα οποια ειναι παντα καλυτερα να ξεκινάς απο πολυ χαμηλη τιμη οπως ενα ευρω. Μην περιμένεις στο ebay να βρεις "κοροιδα" γιατι τα αντικειμενα σου δεν τα πουλησουν. να ξέρεις οτι οσο πιο πολλα bids εχει ενα αντικειμενο τοσο πιο πιθανο ειναι να ανεβει η τιμη του τα τελευταια λεπτα γιατι θα ειναι αρκετοι αυτοι που θα το παρακολουθουν. Επισης σημαντικο ειναι να ξερεις καλά την ώρα στην οποια θα τελτιωνει το αντικείμενο σου. πχ κυριακη ειναι λάθος μερα όπως και διαφορες αλλες ωρες κατα την διρκεια της ημερας. Η περιγραφή του αντικειμένου παιζει μεγάλο ρολο καθως και η καλη επικοινωνια με τους αγοραστες και η παροχη διαφορετικων επιλογών αποστολης κτλ. Τέλος να ξέρεις οτι όλα τα αντικείμενα εχουν μια αξια πολυ διαφορετικη απο αυτη που ειχαν οταν αγοραστικαν καινουρια...και κιριως οταν εχουν αγοραστει στην ελλαδα κι ετσι το οτι κανει πχ 1000 ευρω καινουριο στο δινω 900 συνηθως δεν περναει...εξαιρουνται φυσικα καποια αντικειμενα που εχουν μεγαλη ζητηση. Καλη τύχη.

www.fabliquid.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισης σημαντικο ειναι να ξερεις καλά την ώρα στην οποια θα τελτιωνει το αντικείμενο σου. πχ κυριακη ειναι λάθος μερα όπως και διαφορες αλλες ωρες κατα την διρκεια της ημερας.

 

Ευχαριστω για την απαντηση αν και οι ερωτησεις μου ηταν καπως πιο συγκεκριμενες.....Οσον αφορα αυτο που λες για την Κυριακη...ειχα σχηματισει την αντιθετη εντυπωση μεχρι στιγμης.....ολες οι auction που βλεπω στο Γερμανικο ebay ληγουν Κυριακη......!!!!!????

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...να σου πω η καλυτερεσ ωρες ειναι κυρίως 8-10 το βραδυ δευτερα ως πεμπτη...κυριακη ο πιο πολυς κοσμος βγαινει βολτες και γενικως κανει αλλα πραγματα....πιο αργα τη νυχτα μειωνεται παλι ο αριθμος χρηστων όπως και το πρωι που ειναι στη δουλεια..

τωρα σχετικά με τις ερωτησεις στο αρχικό ποστ...που ξεχασα να απαντησω..εφοσον το paypal σε αφησε να κανεις κανεις registration με αυτη την κάρτα τοτε το πιο πιθανο ειναι οτι θα μπορεις α)ειτε να τα στελνεισ στο λογαριαμό σου αν η κάρτα ειναι χρεωστικη..η β) θα την ωλέπει οπως ολες τις αλλες κάρτες...βεβαια δεν κοβω και φλέβες γιατι δεν εχω ποτε χρησιμοποιησει gift card...τα fees για να στειλεις κατι σε αγγλια γερμανια κτλ δεν ειναι τοσο τραγικα αν ειναι ελαφρυ...καλο ειναι να μην το ξεσκισεις βεβαια με το postage...πολλοι καμια φορα βαζουν λιγοτερο απο το κανονικο αν προσπαθουν να χτίσουν πελατεία....

www.fabliquid.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω πουλησει αρκετα πραγματα ακομα και κιθαρες.

καποιες συμβουλες:

οταν πουλας bolt on κιθαρα χωρις σκληρη θηκη καλο ειναι να ψησεις τον αγοραστη να δεχτει να του του στειλεις με ξεβιδωμενο το λαιμο απο το σωμα,αυτο θα μικρυνει πολυ το μεγεθος του δεματος σου και βεβαια την τιμη των μεταφορικων,ασε που ειναι και ασφαλεστερο για την κιθαρα.

Για Ευρωπη να χρησιμοποιεις ΠΑΝΤΑ την υπηρεσια EUROPARCEL των EΛΤΑ (τιμη 25-40 ευρω για οτιδηποτε στειλεις )

Για τον υπολοιπο κοσμο ΜΟΝΟ τις ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ www.courierelta.gr

το δεμα σου θα φτασει το πολυ σε 3-4 μερες σε οποιοδηποτε μερος,η εξυπηρετηση τους ειναι φανταστικη & οι τιμες απιθανες (υπαρχουν στο site)

αν το στειλεις με απλο ταχυδρομειο θα γινεις ρομπα...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ έχω Gift Card και αν και είμαι registered με αυτή την κάρτα στο Paypal, δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να λάβω χρήματα σε μια υποτιθέμενη πώληση που θα κάνω στο ebay... Η κάρτα αυτή ΔΕ μπορεί να συνδεθεί με κάποιο λογαριασμό. Δε ξέρω το paypal αν έχει κάποια extra λειτουργία που δε γνωρίζω...

Οπότε μήπως το έμβασμα είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος πληρωμής σε αυτή την περίπτωση?

 

Επίσης, πόσο λέτε να μου πάρουν τα ΕΛΤΑ για αποστολή ενός set μαγνητών κάπου στην Ευρώπη; Σκέφτομαι να βάλω τους Noiseless σε δημοπρασία, αλλά δε ξέρω τι μεταφορικά να ζητήσω... :roll:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν δεν κανω λαθος μπορεις να κανεις καταθεση των χρηματων απο paypal σε ελληνικη τραπεζα. η διαδικασία λεγεται withdrawal

paypal worldwide

 

δεν χρειζεται καρτα συνδεδεμενη με το λογαριασμο απ'οτι εχω καταλαβει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου