Προς το περιεχόμενο

big muff π ή bass big muff π


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκοπευω να προσθεσω αμεσα ενα τετοιο στο rig μου και ηθελα να ρωτησω ποιες οι διαφορες τους και ποιο προτεινετε.

 

Μιλαμε φυσικα για το ιδιο πεταλι big muff pi στην κλασικη και την μπασιστικη εκδοχη του.

 

Ξεχασα να αναφερω, μπασο παιζω.. ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά χαρά φίλε μου,έχω δοκιμάσει το Π για κιθάρα σε μπάσσο δεν έμεινα κ πολύ ευχαριστήμενος,έκοβε πολύ τις μπάσσες συχνότητες με αποτέλεσμα να χάνει τον χαρακτήρα του το όργανο κ να θυμίζει περισσότερο κιθάρα στο άκουσμα(δεν μου αρεσε καθολου!!!).Θα σου πρότεινα να πάς καλύτερα στο bass muff μιας κ ειναι ιδανικότερο για μπάσσο. :)

 

Υπάρχουν βέβαια μπασίστες που χρησιμοποιούν το Βιg Muff για το μπάσσο γιατι τους αρέσει ο ήχος,ολα ειναι υποκειμένικα στο θεμα ήχου ειναι το τι αρεσει στον καθένα!!

 

Έλπίζω να βοήθησα  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Bass Big Muff εχει τρια modes, ενα "κλασσικο", ενα με περισσοτερα μπασα και ενα στο οποιο μιξαρει το καθαρο σημα με το βρωμικο. Μονο και μονο για το τελευταιο, το Bass Big Muff ειναι no-brainer κατα τη γνωμη μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1 στον Nicoubis. Το τελευταίο mode σου δίνει όση βρώμα αντέχουν τα άλλα μέλη της μπάντας σου  ;D, χωρίς να σου στερεί όγκο και ατάκα. Πήγαινε καρφωτός για το bass pi.

www.lowercut.com

www.theroadmiles.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτείνω bass big muff.

Είχα και τα δύο και η έκδοση μπάσσου μου άρεσε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ περισσότερο (γι' αυτό και πούλησα με τη μία το άλλο). Πολύ πιο παραμετροποιήσιμο και δεν χάνεις τίποτα από τις χαμηλές συχνότητες. Το χρησιμοποιώ με Warwick corvette 4$$ και παίζει άριστα τόσο σε active, όσο και σε passive.

Ασχετα με την σύγκριση με το big muff π, το bass muff είναι κατ'εμέ άριστο distortion για μπάσσο ακόμα και σε σύγκριση με πολύ ακριβότερά του και σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Δεν νομίζω να το αλλάξω ποτέ.

...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thnx guys, η αληθεια ειναι οτι μετα ειδα και το διακοπτακι για τα 3 modes dry-normal-boost που υπαρχει στο bass και με τη μια σκεφτηκα οτι θα σου δινει πολυ περισσοτερες επιλογες, οποτε και απερριψα το "κιθαριστικο"

 

Και ηρθατε να επιβεβαιωσετε τις σκεψεις μου. Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου