Προς το περιεχόμενο

Ασυγχρονο δεξι-αριστερο χέρι στο πιάνο μετα το recording στ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πρόβλημα μου ειναι το εξης.Ηχογραφώ κυρίως με το cudase 5  και έχω παρατηρήσει οτι οταν ηχογραφω μεσω MIDI καποια προσομοιωση VST οραγνου οπως διάφορα πιάνα,μου φαινετε οτι κατα το playback το δεξι με το ατιστερο χέρι παιζουν ασυγχρονα και οτι το χτύπημα των πληκτρων μετα την ηχογραφηση δεν εχει το ιδιο δυναμικο velocity κατα το παιξιμο(ηχογραφηση)όπως το φυσικο παιξιμο.Τι ακριβως να συμβαίνει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορω να απαντησω επακριβως κ με τεχνικους ορους στην ερωτηση σου ΑΛΛΑ μπορω να σου πω 1ον οτι λογο λειτενσυ γινονται αυτα φανταζομαι κ 2ον να σου προτεινω εαν σε βολευει να γραφεις πιανα (αφου δεν ειναι όντιο αλλα μιντι κ με βι-εσ-τι οργανα) ξεχωριστα το αριστερο κ το δεξι χερι.

Everybody lies...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μονο σιγουρο ειναι οτι εχω πολυ χαμηλο latency στο Cubase... Input 4,62 ms και output 6,22 ms....Θα δοκιμασω σαν audio και με ξεχωριστα δεξι και αριστερο να δουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

AutoQ on/off κάτω αριστερά στη μπάρα λειτουργίας έχεις τσεκάρει ?

 

νομιζω πως ναι γιατι συνηθως παιζω με τον μετρονομο και παντα το τσεκαρω.Οταν γυρισω απ την δουλεια θα το τσεκαρω και αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου