Προς το περιεχόμενο

V-synth keyboard η V-synth xt?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας υπερπληκτραδες για αλλη μια φορα.Τελικα το αποφασισα,μεσα στο Μαρτιο θα παω να το χτυπησω.Απλα ερωτας!Το διλημμα μου ειναι το εξης ομως στο οποιο θα ηθελα τις γνωμες σας.Keyboard η xt?Oι βασικες διαφορες ειναι:

keyboard:d-beam,touch effect pad και δωρο η vc1 καρτα.

xt:color screen,εισοδος μικροφωνου και στο front panel,δωρο και οι δυο καρτες.

Ουσιαστικα το μεγαλο μου κολλημα ειναι το d-beam.

Το μηχανημα το θελω τοσο για live οσο και για στουντιο.Τα χρηματα δεν τα αναφερω γιατι στην προκειμενη περιπτωση δεν υπαρχει προβλημα.

Ακουω προτασεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι εξτρα controllers που εχει το κλαβιε θα σου φανουν πολυ χρησιμοι..επισης αν τα χρηματα δεν ειναι προβλημα,τοτε αγορασε και την δευτερη καρτα που δινει δωρο το rack...επισης κανε μου και ενα rack δωρο...!! :lol: :lol: :lol:

η εισοδος που εχει το κλαβιε δεν σου φτανει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα χρηματα δεν ειναι προβλημα οχι γενικα και αοριστα απλα για τη συγκεκριμενη αγορα μεταξυ rack και keyboard(Τα μαζευω καιρο για τη συγκεκριμενη αγορα).Για το d-beam τι λες?Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο mother με d-beam επανω.Επισης η εισοδος μικροφωνου που εχει το keyboard ειναι σε line και oxi σε xlr οπως το rack.Βαζοντας μικροφωνο στο keyboard μου καταλαμβανει το ενα απο τα δυο line in και στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν με βολευει διοτι θελω να περναω το nord στερεο για να χρησιμοποιω τα εφφε του keyboard και να εχω και το μικροφωνο για vocoder.Και κατι αλλο,το keyboard για να αλλαξει απο v-synth σε d-50 η vocal modelling πρεπει να το κλεισεις και να το ξαναανοιξεις.Στο rack απλα πατας ενα κουμπακι!!Καταλαβες γιατι ειμαι σε διλημμα?Οσο το θελω για live το θελω και για στουντιο.

 

Υ.Γ Αληθεια σου λεω αν μπορουσα δεν θα εκανα δωρο μονο σε σενα το rack αλλα και σε ολους εδω μεσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για το δωρο ειναι φανερο οτι εκανα πλακα.. :lol: :lol: δεν ειμαι ζητουλας.. :oops: :oops: :oops:

το d-beam πιο πολυ εντυπωσιακο παρα χρησιμο ειναι..βεβαια η υπαρξη καποιου εξτρα controller ειναι παντα χρησιμη...αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν μπορεις ακουστικα να πετυχεις τα ιδια αποτελεσματα και με οποιονδηποτε αλλο controller (ακομα και με καποιον αλλο εξωτερικο..)

Οι εισοδοι του rack ειναι πολυ σημαντικες απο οτι βλεπω στην περιπτωση σου..και αυτο γιατι το nordlead δεν εχει effects..

επισης αυτο με την επανεκκινηση για να αλλαξει mode ειναι σημαντικο μειονεκτημα..

επειτα απο ολα αυτα λοιπον η προταση μου ειναι να παρεις το rack και καποιο keyboard με controllers(σχεδον ολα εχουν τωρα 16 controllers και ειναι αρκετα προσιτα..)..κοιτα απο m-audio,evolution κ.α..το μονο που δεν θα μπορεις να κανεις ειναι σχεδια με τα χερια σου με το D-beam..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποτε δεν τεθηκε θεμα ζητουλα :lol: :lol: !Εννοειτε οτι καταλαβαινομαστε για το θεμα πλακας.Μαλλον προς το rack με κοβω.Αν οχι αυτη την βδομαδα την επομενη σιγουρα.Με το που το τεσταρο θα κανω post,αν και το μηχανημα ειναι πολυ καλο και δεν νομιζω να περιμενει καποιος εμενα να του το πω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μηχανημα ειναι...Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!Αν διαβασεις το manual του και το μαθεις καλα μπορεις να κανεις παπαδες!!να εχεις υποψιν παντως οτι ειναι οργανο για βαθυ sound editing και με τρομερες δυνατοτητες..

θα ηταν κριμα να παρεις ενα τετοιο οργανο και να επαναπαυτεις μονο στα preset του..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μονο και μονο που πηρα το nord lead 3 και οχι το virus απανταει σε αυτο που ειπες για τα preset.Ειναι τρομερο μηχανημα και φανταζομαι πως θα ακουγεται και το nord επεξεργασμενο απο το v-synth!Ειναι αυτο που προανεφερα.Μολις το ακουσα απλα το ερωτευτικα!Τη συγκεκριμενη συνδεση nord,v-synth εχουν και οι πληκτραδες της madonna.Εκει το πρωτοειδα ουσιατικα και ζηλεψα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Ο ήχος του V synth είναι πραγματικό διαμάντι..

Τελικά το rack πήρες? Το τσίμπησα κι εγω πριν μια βδομάδα περίπου και δεν έχω ξεκολλήσει από πάνω του..

 

Το προτίμησα απο keyboard λόγω χρημάτων, pre-installed VC2 και κυρίως όγκου, μιας και θέλω να το συνδιάσω με workstation και δεν έχω αυτοκίνητο για να κουβαλάω σε live δυο 15κιλα keyboards..

 

Aν πήρες το rack, συγχαρητήρια για την επιλογή..

Αν πήρες το keyboard, και πάλι συγχαρητήρια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου