Προς το περιεχόμενο

Help για boss rv-3


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας noizαδες...

 

    Αυτη την φορα χρειαζομαι την βοηθεια σας σχετικα με ενα πεταλακι! Μετα απο ψαξιμο γυρω απο τα reverb πεταλια κατεληξα πωσ το RV3 της boss μου ταιριαζει περισσοτερο απ'ολα! Το προβλημα ειναι πως εχει βγει εκτος κυκλοφοριας...  Εψαξα και στις αγγελιες μας εδω στο forum του noiz αλλα τπτ. Το πολυ πολυ θα το παρω απο το ebay αλλα θελω πρωτα να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας για αυτο το πεταλακι και επισης να μου πειτε αν καποιος το εχει η το πουλαει η εχει μαγαζι και του εχει περισεψει απο πριν αποσυρθει και το πουλαει... Γιατι καλο και το ebay αλλα σαν το noiz τιποτα! Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω εγώ από 2ο χέρι. Τι θες να μάθεις για αυτό? Δε κυκλοφορεί πια. Πολύ καλό πετάλι που έχει φάει αρκετή σνομπαρία από τις νέες πιο "μπουτίκ" επιλογές. Πολλοί έχουν αρχίσει να βαράνε την τιμή του επειδή έχει αρχίσει να αποκτά τη φήμη ενός κλασσικού, φτηνού και trademark reverb+delay πεταλιού για μεγάλα "ψυχρά" ambient reverbs, κάτι που όντως κάνει με χαρακτηριστική ευκολία (και για αυτό το απέκτησα κι εγώ - μια από τις πιο πετυχημένες αγορές που έχω κάνει).

 

Aνάμεσα στους διάσημους χρήστες του που το έχουν παίξει κατά κόρον είναι και οι Greenwood και O'Brien από Radiohead, Isis, Godspeed You Black Emperor, Explosions In The Sky κλπ. Όπως καταλαβαίνεις, για τέτοια στυλ είναι ιδανικό, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει πως περιορίζεται σε αυτά. Την ελαφριά "ψυχράδα" και "μεταλλικό" του ήχο μπορείς να τον περιορίσεις κάπως με το tone control του, και το decay του μπορεί να φτάσει σε σχεδόν άπειρες τιμές.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α Ωραια... Ε και εγω κυριως λογο Radiohead και Coldplay το θελω... Το ειδα και μου εκανε το κλικ!!! Οντως για αυτα τα ambient εφε ειναι οτι πρεπει!! Εσυ εισαι ικανοποιημενος απο το πεταλακι? Καμια παραξενια? Περα απο e bay ξερεις κανενα μαγαζακι που να μπορω να το βρω? Ευχαριστω...

 

Αν μπορεις postare κανενα video η κανενα sample να το ακουσω με καλη ποιοτητα γιατι απο το youtube ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι πολύ ικανοποιημένος, τόσο που θα το ήθελα να έχει και δυο-τρια presets έτσι ώστε να τα αλλάζω σύμφωνα με τις ανάγκες μου. Δεν γνωρίζω κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί στο Ebay για αυτά... οι τιμές τους παίζουν από 50 ευρώ μέχρι περίπου 120. Θα σου γράψω δυο-τρια κλιπάκια και θα τα βάλω εδώ μόλις ευκαιρήσω, μάλλον Κυριακή ή τέλος της άλλης βδομάδας...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Οκ φιλε μου ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!! Ανυπομονω!!

 

Οκ, το έβαλα στις Δοκιμές: http://www.noiz.gr/index.php?topic=182413

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια κι από μένα. Το έχω κι εγώ το RV-3 και είναι πολύ σούπερ, όπως τα είπε κ ο bloody.

Στο ebay παίζουν συχνά, αρκετές φορές σε τιμές γύρω στις 150 λίρες, μπορεί όμως να πετύχεις και κάτι φθηνότερο.

Επειδή έψαχνα να πάρω ένα ακόμα RV-3, βρήκα το παρακάτω πετάλι.

 

http://www.behringer.com/EN/Products/DR400.aspx

 

http://www.thomann.de/gr/behringer_dr400_digital_delay_reverb.htm

 

Στο ebay παίζει γύρω στα 30 ευρώ. Απ' ότι βλέπω έχει ακριβλως ίδια knobs κλπ με to RV-3 και αν δεν κάνω λάθος έχει επιπλέον tap tempo, που το RV-3 δεν έχει. Γενικώς υπάρχει η φήμη ότι η Behringer βγάζει αντίγραφα των Boss pedals.

Οπότε θα σου έλεγα να το έχεις υπ' όψιν, εφόσον δε βρίσκεις o real thing, γνωρίζοντας πάντα ότι παίρνεις behringer και όχι boss, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Εμένα με ψήνει για δεύτερο πάντως...

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου