Προς το περιεχόμενο

Που θα βρω παρτιτουρες να κατεβασω?


efialtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Θα είσαι καλύτερα να βρεις συγκεκριμένα τι ζητάς κ να ψάξεις πχ βιβλία από το συγκρότημα/ μουσική που σε ενδιαφέρει στο άμαζον. Ή γενικά σε μουσικά καταστήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι πως έτσι σκόρπιες δεν κυκλοφορούνε και πολλές. Δεν υπάρχει και κάποια μεγάλη βάση δοδομένων ούτε επι πληρωμή. Τώρα με βιβλία και τέτοια που λέει ο συνάδερφος παραπάνω δεν έχω ψαχτεί ποτέ αλλά φαντάζομαι οτι μια δοκιμή θα σας πείσει. Εγώ είδα κ απόειδα και όταν χρειάζομαι παρτιτούρα κάθομαι και τη γράφω μόνος μου στο sibelius.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ για το αυτι αλλα αν θελεις να παιξεις κατι ποιο δυσκολο και το ριμαδι το αυτι λογο απειριας δεν το αντιλαμβανεται τι κανεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρτιτουρες για να διαβασεις θα βρεις εδω edit : τορεντάδικο

Μπορεις εκει που γραφει electric guitar να βαλεις οτι οργανο θελεις και να σου βγαλει κομματια για το οργανο αυτο.

Εχει και τεραστια βιβλια μεσα σε PDF τα οποια μπορεις να κατεβασεις με το Mtorrent.

 

ΥΓ

Σχολιο:

Αν ξερεις να διαβαζεις, ας τους αλλους να σου λενε για αυτια και τετοια κουραφεξαλα και κατσε διαβασε. Το αυτι εδω ειναι, το διαβασμα η τοχεις η δεν προκειται ποτε να τοχεις (αν δεν μαθεις απο την αρχη), και ειναι Τ Ε Ρ Α Α Α Α Α Σ Τ Ι Α Σ σημασιας το να ξερει ενας μουσικος να διαβαζει.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1oν..Κανεις δεν γεννηθηκε και δουλευε το αυτι του.Ολοι το πιεσαμε  μεσω σολφεζ και συνεχης εξασκησης ..να μαθει να ακουει.

2.Παιζεις Ντραμς αν δεν κανω λαθος..Δεν θα βρεις πολλες παρτες για ντραμς εκει εξω..Ουτε πολλοι μαεστροι θα κατσουν να σου γραψουν..Αν εισαι τυχερος θα σου δωσουν μια μελωδικη παρτιτουρα γεματη fill εδω και  fill εκει..και βγαλε τα στραβα σου..

3.Αν ειναι να φας 5000 ωρες στο να βρεις μια παρτιτουρα ετοιμη στο Ιντερνετ [αν την βρεις}...γιατι δεν τρως 5000 ωρες να μαθεις να ακους και να κανεις trancription μονος σου ..και να μην εχεις και κανεναν αναγκη?

4. Φυσικα να μαθεις και να διαβαζεις..δεν ειπε κανεις το αντιθετο..αλλα σε μια χωρα σαν την Ελλαδα...στα 100 κομματια που θα αντιμετωπισεις...τα 90 δεν θα εχουν ουτε καν μελωδικη παρτιτουρα..Αν δεν ξερεις να κανεις trancription...χαθηκες..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου