Προς το περιεχόμενο

Electro Harmonix Small Clone ή Neo Clone???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, το τελευταίο καιρό με έχει πιάσει μανία και θέλω να αγοράσω ένα πεταλάκι για chorus. (Είναι το μόνο έιδος πεταλιού που ποτέ δεν έχω αγοράσει.)

Έχοντας ακούσει κάποια στο Internet, κατέληξα σε ένα απο τα αναφερόμενα της Electro Harmonix.

 

Απ'ότι έχω καταλάβει και τα 2 πετάλια το ίδιο πράγμα είναι απλά αλλάζει το μέγεθος. Για να είμαι ειλικρινής το Small Clone φαίνεται πιο αξιόπιστο και για τις τιμές τους είναι σουπερ.

 

Θα ήθελα τη γνώμη σας επί του θέματος και άμα έχετε κάποιο άλλο chorus πεταλάκι πανώ στην ίδια εμβέλεια κόστους να προτείνετε καλοδεχούμενο, πάντα αναλογικό βεβαία.

 

Ευχαριστώ πολύ!!!  ;D

PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H Electroharmonix εδώ και περίπου 2 χρόνια προσπάθησε να "μικρύνει" τα πιο πολλά από τα κλασσικά της πετάλια, φτιάχνοντας την σειρά XO και καταργώντας σε μεγάλο βαθμό την παλιά. Οι εντυπώσεις από αυτήν την κίνηση είναι ανάμικτες, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι προχώρησε σε μια μείωση του κόστους χρησιμοποιώντας υποδεέστερα υλικά με ταχύτερες και ευκολότερες μεθόδους παραγωγής, χωρίς ο ήχος να είναι πια ο ίδιος με τα προηγούμενα μοντέλα. Όσον αφορά στο Small Clone, μου είχαν κάνει δώρο το Nano Clone και είναι μια σκέτη αποτυχία από πλευράς ήχου και θορύβου. To Νeo δεν το έχω δοκιμάσει.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To nano clone ουτε κατα διάνοια πολύ ασχημο πετάλι σε αντίθεση με το nano stone που είναι εξαιρετικό, το neo δεν το έχω ακούσει

αλλα αν έχεις χώρο στο pedalboard πήγαινε κατευθείαν στο small clone,

σε αυτήν την τιμή  δεν υπάρχει καλύτερο αναλογικό chorus.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

 

Κατέληξα οτι μάλλον θα αγοράσω το Small Clone, θα τα βολέψω μέσα στο pedalboard κάπως. Το καλό είναι οτι τα jacks είναι απο πάνω άρα έχει χώρο στα πλάγια. Μπορεί να λένε οτι το Neo Clone είναι το ίδιο πράγμα αλλά το Small Clone μου φαίνεται πιο αξιόπιστο.

 

Μιάς και το έφερε η κουβέντα με το Nano Stone, για phaser θα αγοράσω το ΕVH Phase 90 της MXR, πολύ καλό και το έχω ακούσει και μου άρεσε.

PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου