Προς το περιεχόμενο

Tascam 122 και επιλογη monitors


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδες!Εχω την tascam 122 και λεω να αγορασω ενα ζευγαρι μονιτορ για να βγουν στην φορα λιγο καλυτερα σπιτικα ντεμακια  ;)

Αρχικα το budget ειναι 300-350 ευρω , ο χωρος μικρος , μουσικα ειδη hiphop trip hop και λοιπα οποτε οποιος μπορει ας δωσει λιγο τα φωτα του .

  Επισης επειδη ειδα οτι τα περισσοτερα μονιτορς δινουν εξοδο xlr ενω η καρτα μου εχει line out καρφι (το κλασσικο μικρο) με το καλωδιο μετατροπης θα ειμαι ενταξει?δεν θα χω απωλειες?Ακομα λογο του οτι η καρτα ηχου δεν ειναι κατι το σπουδαιο μηπως δεν θα τα αξοιοποιησω σωστα τα μονιτορ?

  Θα βοηθουσε να σας εδινα περιπου διαστασεις δωματιου,και επισης μπορει να αναφερει καποιος 2-3 μαγαζακια που να μπορω να ακουσω live μονιτορ?

    Και κατι τελευταιο λιγο ακυρο απλα για να μην ανοιγω νεο θεμα στην καρτα ηχου εχει την κλασσικη εισοδο midi.Ωστοσο επειδη εχω ενα usb midi το χρησιμοποιω κατευθειαν στον υπολογιστη.Αξιζει να αγορασω ανταπτορα απο usb σε midi η δεν θα χω καποιο οφελος?

 

Ευχαριστω εκ των προτερων!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου