Προς το περιεχόμενο

παραγγελεια απο hot rox uk


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,εχει παραγγείλει καποιος απο εσας απο το συγκεκριμένο κατάστημα?εκανα μια παραγγελεία, πλήρωσα μέσω sage pay (πρώτη φορά την συνάντησα-είναι ασφαλές αυτό?το ξέρει κανείς) και ενώ μου έστειλαν μαιλ ότι μου έστειλαν την παραγγελία και θα την πάρω σε 1 εβδομάδα μαζί με έναν αριθμό παραγγελίας,  δεν μου έδωσαν κάποιο άλλο στοιχείο,μεταφορική εταιρεία κτλ,τίποτα,μόνο mail οτι μου τα έστειλάν!!!

τους έστειλα το πρωί ένα μαίλ να μου πουν με ποια εταιρεία μου τα έστειλαν, αλλα δεν έχουν απαντήσει?τι παίζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παρει πραγματα απο το hot και ηρθαν μεσα σε 3-4 μερες καθε φορα. Δε θυμαμαι τι εταιρεια. Καποια κουριερ. Παντως το μαγαζι ειναι πολυ καλο, εχει σουπερ τιμες στα πεταλακια και κατ' εμε ειναι αξιοπιστο αφου παντα τα πραγματα ηρθαν γρηγορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι έχει καλές τιμές και πολλα πραγματα,μόλις είχα ενα μαιλ τους, τα έστειλαν με post office uk,αυτό λογικά θα είναι το Εγγλέζικο δημόσιο ταχυδρομειο,τι να κάνω,υπομονη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσεξε την σελίδα τους, τους χακάρουν συχνά... εμένα μου τραβήξαν 3500 euro.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσεξε την σελίδα τους, τους χακάρουν συχνά... εμένα μου τραβήξαν 3500 euro.

 

?????τι λες τωρα ???

εβγαλες άκρη με τράπεζα? μια σελλιδα sage pay μου εμφανίστηκε για να βάλω τα στοιχεία,μετά απο πόσο καιρό στα τράβηξαν? τα πράγματα τελικά royal mail ιντερνατιοναλ λέγετε το ταχυδρομειο αλλα ο κωδικός που μου έδωσαν δεν βγάζει τιποτα,ειπαμε ΥΠΟΜΟΝΗ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 8 μήνες αργότερα...

τελικά ολα καλα με hotrux uk, χρονος παραδοσης 1 εβδομαδα

 

Καλησπερα,

 

εχω και εγω καποια προβληματα με την εν λογω εταιρεια, και θα θελα οποιοσδηποτε μπορει να δωσει τα φωτα του. Οσοι πχ εχουν παραγγειλει και ολα πηγαν καλα/ασχημα και οσοι αλλοι μπορουν.

 

Το προβλημα ειναι το εξης, εδω και 22 μερεσ περιπου εχω κανει παραγγελια σε αυτην την εταιρεια, (η παραγγελια ειναι μικρη, της ταξης των 130 ευρω) και μου εστειλαν και εμενα το δεμα με την Royal Mail ομως βεβαια δεν μπορεσα ποτε να κανω tracking, ο κωδικός εβγαζε οτι δεν εχει ακομα καταχωρηθει η παραγγελια στο site τους.

 

Τους εχω στειλει απο τοτε δεκαδες μειλ, μου απανταει (οποτε του καπνισει) ενας Μαρκ και συνεχεια με καθησυχαζει οτι ολα ειναι οκ και οτι θα το τσεκαρει αυριο. Εγω πληρωσα μεσω καταθεση σε λογαριασμο, με εμβασμα δηλαδη.

 

Ακομα σημερα, μου απαντησε οτι εποικηνωνησε με την Royal Mail και οτι υπαρχουν ακτι προβληματα, και οτι μαλλον θα ξαναστειλει εκ νεου την παραγγελια αυριο μεσω παλι Royal mail (καινουγιο δεμα) . Του απαντησα θυμωμενα (πιο πολυ για την αδιαφορια του) και οτι θα εχουμε προβλημα κτλ. Εν τω μεταξυ εγω απανταω κατευθειαν ενω αυτος κανει 2 μερες περιπου .  Γενικα η εικονα ειναι εικονα ανευθυνης και περιεργης εταιριας. Ενω θα επρεπε εδω και 2 βδομαδες να χω το δεμα αυτο ακομα κατω απο ανεξηγητες συνθηκες αγνοειται.

 

Λετε να την εχω φαει την π%$#α?

 

Και αν ναι, τι μπορω να κανω για να παρω τα λεφτα πισω?

 

Και ειναι λεφτα που τα μαζευα λιγα λιγα καιρο ρε πουστη μου για να παρω αυτο το πεταλι.. :(

 

Υ.Γ. καποιος ειπε οτι τους χακαρουν τη σελιδα συχνα, τι μπορω να κανω εγω για να διεκδικησω τα χρηματα μου σε τετοια περιπτωση?

 

Ευχαριστω πολυ.

 

(συγνωμη που επαναζωντανευω ενα θρεντ αλλα ειναι αυτο ακριβως το θρεντ που θα ανοιγα και γω, ασε ποθ πιθανως να το δουν και οι τοτε εμπλεκομενοι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου