Προς το περιεχόμενο

Terratec Phase 28 προβλημα Windows 7


kracken_74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα συμφορουμητες

 

Είμαι εδω και χρόνια κάτοχος μιας terratec phease 28 κάρτας, και μόλις πριν 1 εβδομάδα αναβάθμισα σε windows 7 τον υπολογιστή μου.

Οι drivers της κάρτας είναι σε 2 κομάτια.

1) οι drivers για το λειτουργκικό

2) το control panel της κάρτας.

 

εχω κάνει (για να δω τι παει στραβα) την εγκατάσταση των win7 τουλάχιστον 5 φορές από την αρχή μέχρι να καταλήξω στο οτι:

 

ενώ οι drivers κάνουν κανονικά εγκατάστση o υπολογιστής σβήνει κανονικά

όταν εν συνεχεία εγκαθιστώ το control panel τότε, ο υπολογιστής αφού περάσει τη φάση του log off, κολλάει στην φάση του Shut Down.

 

Να προσθέσω εδώ ότι για την εγκατάσταση του control panel το πρόγραμμα εγκαθιστά μαζί και microsoft visual c++ 2005 redistributable.

Φαντάζομαι οτί κάπου εκεί ειναι το πρόβλημα του Shut Down, επειδή όμως δεν θέλω να αρχίσω το update, του update, ω update και να μη βρω λύση,

αν κάποιος έχει την ίδια κάρτα με το ίδιο πρόβλημα ή τουλάχιστον έχει αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση θα μου έδινε μεγάλη χαρά αν με βοηθούσε!

 

Ευχαριστώ!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρίσκοντας στο site της terratec τους drivers της κάρτας σου, βλέπω ότι υποστηρίζονται μόνο από windows xp και vista. Το σύνηθες είναι ότι οι drivers για vista κάνουν και για windows 7 αλλά δεν είναι και απαραίτητο.

 

Σε κάθε περίπτωση, θα σου πρότεινα να σταματήσεις τις επανεγκαταστάσεις των windows 7 και πριν προβείς σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση, να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις όλα τα διαθέσιμα updates του λειτουργικού σου. Αν και μετά από αυτό τα προβλήματα συνεχίζονται, το ξανασυζητάμε.

 

 

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eπισης ειναι 32μπιτα ή 64μπιτα τα windows 7; Γιατι αν ειναι 64μπιτα κλαφτα χαραλαμπε...

 

Ασφαλώς και μιλάμε για 32bit!

 

εγκατάσταση έκανα κάθε φορά αφού τελειώναν όλα τα updates των 7.

 

:(

δε βλέπω λύσηηηηηηηηηη!!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν τοιαύτη περιπτώσει είτε δεν εγκαθιστάς το control panel (αν γίνεται αυτό) είτε το απενεργοποιείς από το startup των windows και χειρίζεσαι την κάρτα μέσα από τις ρυθμίσεις των 7.

 

Στην terratec έχεις στείλει κανένα email; Μπορεί το πρόβλημα να είναι κοινό για windows 7 και να σου δώσουν εκείνοι λύση.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω το ίδιο πρόβλημα με κάρτες τις EMU σε winXP. Αν κάνεις shutdown, αρχίζει να κλείνει μετά από 1-2 λεπτά! Δοκίμασε να κλείνεις πρώτα χειροκίνητα το control panel και μετά να κάνεις το shutdown. Σπαστικό βέβαια, αλλά σε εμένα "πιάνει" και κλείνει κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου