Προς το περιεχόμενο

Ημουν κι εγω εκεί... και θά'μαι κακός.


Octapus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περα απο ολα τα καλα λογια για ολα τα γκρουπακια,εχω απλα να πω δυο πραγματακια για το ολο event τονιζοντας τα θετικα και τα αρνητικα απλα σαν παρατηρηση ενος φτωχου :D ,πλην τιμιου πιστευω ακροατη,και μπαινω κατευθειαν στο ξεροψημενο ψητο.

Συννενοουμε λοιπον με 3-4 φιλους μουσικους και παιρνουμε το του-του και τσακ-μπαμ ειμαστε εξω απο το επιθυμητο κλαμπακι,που χωρις πολλα πολλα μπαινουμε μεσα και....ΣΟΚ.Μα τις χιλιες ξεδοντιαρες αρκουδες,εδω μιλαμε για αποπνιχτικη ατμοσφαιρα...

Πολυ μικρο μερος για ενα τετοιο event.Μιλαμε οτι απο οτι υπολογισα τουλαχιστον 2 φορες πρεπει να γεμισε με τον κοσμο να φευγει και να ερχεται

και η παραγγελια για το ποτο μου πρεπει να ητανε μαζι με το πηγαιν'ελα στην μπαρα κανα 25 λεπτο....!!!!!

Στο πρωτο γκρουπακι που μπηκε-αν θυμαμαι καλα οι Playground?θα σας γελασω-διεκρινα μια τιμια προσπαθεια παιξιματος και πραγματικα ακουστηκαν καλα στα αυτια μου αν και τους προλαβα μονο για 2 τραγουδια,ετσι σαν αποτελεσμα δεν εχω πληρη αποψη για το γκρουπ,αλλα δεν μου φανηκανε και ασχημοι,απλα τα παιδια θελουνε λιγο παραπανω δεσιμο οσο αναφορα το τελικο συνολο.

Αυτα τα λιγα και πηγαινω στους επομενους που ητανε οι Υποσυνειδητο.

Σε αυτην την μπαντα μπορω να πω πως ο ντραμερ ητανε πραγματικα εκτος τοπου και χρονου,και αυτο γιατι αυτες οι τρελλες αυξομοιωσεις στην ταχυτητα..οι ασχετες δικασιες..δεν ξερω τι να πω...και αυτα τα λαθακια κανανε πολυ δυσκολη την συνεχιση της ακροασης μου.Παιρνω λοιπον το φτυαρακι μου και συνεχιζω με τον μπασιστα που αν και εδω τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα ομως δεν ειναι αυτο που περιμενα απο καποιον που παιζει μπασσο καθως και τα ιδια στην κιθαρα.Ο τραγουδιστης αν και χωρις να κανει τα ιδιαιτερα-τρελλα φωνητικα μου αρεσε,γιατι δεν ητανε παραπανω /παρακατω απο το τραγουδι-αν εξαιρεσουμε τους στιχους/που δεν μπορεσα να παρακολουθησω ευκολα αν και σε σημεια ηταν καλοι.

Και παμε σε Pettish fish.Eδω μιλαμε οντως για καποια επιπεδα πιο πανω ,τα παιδια πιο δυνατοι,με εναν καλο πληκτρα,μπασσο,τυμπανα,κιθαρα-elavd.Aλλα να σταθω και εδω να πω δυο πραγματακια.Φωνητικα το μονο τραγουδι που γκρουβαρε παιδια ητανε απο Rory gallagher.Kαι εκει ητανε που ηθελε το ιδιο το κομματι λιγο παραπανω κιθαριστικα κατα την γνωμη μου.Γιατι πως να το κανουμε ρε συ elavd 1 κομματι απο ολα που παιξατε ειχες δικαιωμα για solo και εκει σε ηθελα λιγο πιο μπροστα.Συνολικα ομως παιξανε καλα.

Και παμε σε intravenus.To δεμενο μπασσοτυμπανο μου θυμισε την παιδικη μου ηλικια και τον αδερφο που δεν ειχα ποτε :).

Ακουγωντας το πρωτο κομματι,ειχα υποσχεθει στο εαυτο μου οτι αν ολα τα κομματια ητανε ετσι θα εφευγα αφου αν και παιζανε καλα μου ητανε προσω πικα ομως αδιαφοροι.Και τι ητανε αυτο ρε παιδια που συνεχισε ,πραγματικα ξεμπλοκαρε το μυαλο μου.Ενταξει οτι και να πω ειναι λιγο...ευγε παιδες....

Τα μικρα ως αναιπεσθητα (αποδεκτα σε αυτες τις ταχυτητες/χρονους/τεχνικη)λαθακια δεν εππηρεασαν εστω και στο 1% το συνολικο αποτελεσμα.

Μετα απο αυτο το αποτελεσμα,απολυτα πεποισμενος οτι δεν προκειται να παιχτει κατι καλυτερο και κουρασμενος απο την 3 ωρη περιπου και βαλε ορθοστασια δεν μπορεσα να παρακολουθησω αλλο δυστηχως....

Μια γενικη αποψη ομως ειναι απο θεμα οργανωσης-και εννοω εξοπλισμου χαρακτηριζεται ως απαραδεκτη,με θετικο στοιχειο την οργανωση,αν και απο

την προσελευση του κοσμου σε σχεση με τον χωρο η κατασταση ητανε δραμα...

ΑΥΤΑ......πειτε και σεις....

Γενικα ομως μια τιμια προσπαθεια απο ολους,συγνωμη που δεν τα λεω ολα ροδινα,αλλα λεω οτι ακουσα εγω προσωπικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εύγε OCTAPUS που έχεις το θάρρος της γνώμης σου ;)

 

Προσωπικά είμαι της άποψης, ότι το αρνητικό feedback είναι χρήσιμο γιατί σε βοηθάει να βελτιωθείς...

 

Θα συμφωνήσω αρχικά ως προς το ότι ο κόσμος που ήρθε, θα χρειαζότανε το 2πλάσιο μαγαζί.

Επίσης, πιστεύω ότι τα 5¤+7¤ για ποτό ήταν λιιιγο τσιμπιμένα (ίσως βέβαια μιλάω με δεδομένα επαρχίας)...

 

Φωνητικα το μονο τραγουδι που γκρουβαρε παιδια ητανε απο Rory gallagher.

Θα σε ρωτήσω σχετικά με μας και θέλω ειλικρινείς/καυστικές απαντήσεις:

εννοείς ότι η φωνή δεν κολλούσε με το σύνολο' date=' φάλτσαρε, ήταν άρυθμη ή όλα αυτά μαζί?

 

Kαι εκει ητανε που ηθελε το ιδιο το κομματι λιγο παραπανω κιθαριστικα κατα την γνωμη μου.Γιατι πως να το κανουμε ρε συ elavd 1 κομματι απο ολα που παιξατε ειχες δικαιωμα για solo και εκει σε ηθελα λιγο πιο μπροστα.

Όταν λές για το κομματι του Gallagher ότι χρειαζότανε κάτι παραπάνω από την κιθάρα τι εννοείς? Προσπάθησα (όπως μπορούσα τουλάχιστον) να παίξω τα μέρη που έχει το κομμάτι σχετικά με συνέπεια. Εννοείς ότι η κιθάρα ήταν χαμηλά σε ένταση?

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι,κοιταξε το μαγαζι δεν ητανε για τετοιο event αλλα για σαββατο και καλο παιζει δυσκολα,αν και για μενα καλυτερα κυριακη και να αρχιζανε πιο νωρις και να εισασταν κομπλε και να μην κουβαλαει ο καθενας τα δικα του απλα να νοικιαζατε με τα λιγο παρταπανω χρηματα 1-2 ενισχυτες και τελος.Αυτο το ακαταπαυστο πηγαιν'ελα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Ναι οντως μιλας μεδεδομενα επαρχιας για το ποτο που εκει ειναι πολυ φθηνο,εδω οντως μας μαδανε,αν και εδω ειναι πανακριβα καθως ο τυπος ηθελε να τα αρπαξει κανονικοτατα,καθως με πιο φθηνα μπορεις να βρεις πολυ

καλυτερα μερη.Συνηθως ομως οι διοργανωτες συζητανε με το μαγαζι και μοιραζουνε τα κερδη,καθως μονο οι διοργανωτες ξερουνε τι κοσμος θα ερθει και κανονιζουνε συνηθως την τιμη.

Οταν λεω οτι δεν γκρουβαρε,ναι εννοω φαλτσος,και αχρωμος.Πιστευω οτι με εναν καλυτερο τραγουδιστη θα εισαστε αλλο πραγμα.Στο rory gallagher πηγαινε γιατι αν κατσεις και το καλοσκευτεις,περισσοτερο μιλαγε,η τραγουδουσε κοφτα και δεν αφηνε φαλτσα μερη η αχρωμα φωνητικα.

Εννοω οτι ναι μεν σωστα ολα με την κιθαρα αλλα δειξε μου τι μπορεις να κανεις στο 1 και μοναδικο κομματι που πρεπει να σκισεις στο σολο.Δειξε μου να καταλαβω εκει τι ξερεις να παιξεις αφου και το ιδιο το κομματι σε αφηνει να κανεις τα δικα σου.Οχι σε ενταση μια χαρα ητανε,παικτικα εννοω να το τραβαγες λιγο παραπανω και σολο πιο τεχνικο...να σε δουμε λιγο ρε παιδι μου...:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευπρόσδεκτα και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σχόλια.

¶λλωστε κανείς δεν μπορεί να βελτιωθεί ακούγοντας μόνο καλά λόγια.

Μη ξεχνάς όμως ότι κάθε αρχή και δύσκολη.

Για αρχή λοιπόν ήταν καλή και η οργάνωση και ο χώρος και το event.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια μικρή παρατηρησούλα προς τον Octapus... :oops:

 

Αν μπορείς άφηνε και καμιά κενή σειρά στα posts σου, για να γίνονται πιο ευανάγνωστα.

 

Ευχαριστώωωωω! :lol:

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την τιμή κι εγώ θα συμφωνήσω οτι είναι πολλά 12e.

Ο χώρος ήταν όντως μικρός για το event αλλά ποιός περίμενε οτι θα είναι τέτοια η προσέλευση?Αλλά ήταν όμορφος ο χώρος,δεν ήταν?Α και το οτι ήταν 1 barman και 1 σερβιτόρα για όλον αυτόν τον κόσμο.Τους σκεφτεται κανείς αυτούς?

 

 

Για τον τραγουδιστή σου elavd κι εγώ με το που τον άκουσα μου άρεσε η χροιά του,αλλά ήταν σχεδόν μονίμως έξω.Ειδικά στα πρώτα 2 κομμάτια,ίσως λόγω άγχους.Αλλά μου άρεσε πολύ που παίξατε κομμάτια σαν το mad about you.Σε σημεία που το είχε ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τον τραγουδιστή σου elavd κι εγώ με το που τον άκουσα μου άρεσε η χροιά του' date='αλλά ήταν σχεδόν μονίμως έξω.Ειδικά στα πρώτα 2 κομμάτια,ίσως λόγω άγχους.Αλλά μου άρεσε πολύ που παίξατε κομμάτια σαν το mad about you.Σε σημεία που το είχε ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα.[/quote']

 

I see... :? :roll: :roll:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα παλι μου αρεσε ο τραγουδιάρης σου elavd! :lol:

 

Nομιζω οτι ειχε την καλυτερη χροια (μου θυμισε λιγο rock Chet Baker) & την πλεον ενδιαφερουσα φωνη απο οσους τραγουδησαν τωρα για τα λιγα φαλτσακια(τα οποια κατα τη γνωμη μου οφειλονταν στην απειρια,το αγχος & ισως και το γεγονος οτι δεν πολυάκουγε τη φωνη του στο μόνιτορ) ποιος νοιαζεται!?

 

ROCK δεν παίζετε?? :lol:

 

Eδω ο Nick Cave ,ο Antony Keidis & ο Jagger εχουν ποσοστο.... αστοχίας πάνω απο 50% ο τραγουδιάρης σου θα μας πειράξει??!! :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου