Προς το περιεχόμενο

Τhe Soul Cages


vagelism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρακολουθω  τον Sting πολλα χρονια..απο την πρωτη του προσωπικη του δουλεια το

Dream of the blue turtles..μεχρι και την τελευταια.. Σκεφτηκα να χρησιμοποιησω  τις σελιδες του Νοιζ για να σας υπενθυμισω εναν κατα τη γνωμη μου απο τους καλυτερους δισκους που εβγαλε  ποτε ο Sting. Το Soul Cages παραγωγης 1991.

 

Θυμαμαι οταν βγηκε το Soul Cages ..αμεσως καταλαβα οτι αυτος ο δισκος..."κατι ειχε".

Τα κομματια περιεχουν τις κλασσικες Sting απιθανες μελωδιες...αλλα αυτος ο δισκος ειναι  σκοτεινος...γεματος ευαισθησια και συναισθημα. Τελικα αποδειχτηκε οτι ειχε πεθανει ο πατερας του εκεινη την περιοδο.

Οπως παντα ο Sting χρησιμοποιει ελαχιστα ηλεκτρονικα οργανα σε μια τελεια παραγωγη και αρεσκετε σε  Oμποε, Northumbrian Pipes , Μαντολινα, synclavier Κλπ.Ειναι μια ολοκληρωμενη δουλεια που κατα τη γνωμη μου πρεπει να την ακουσετε απο την αρχη ως το τελος.

Κλασικοι συνεργατες του οπως παντα συμμετεχουν στο δισκο..οπως ο προωρα χαμενος Kenny Kirkland στα πληκτρα, ο ΜΕΓΑΛΟΣ MANU KATCHE που παραδιδει σεμιναρια drum μουσικοτητας, και ο καταπληκτικος σαξοφωνιστας Branford Marsalis.

Ειναι μια δουλεια που αν δεν την εχετε ανακαλυψει...νομιζω οτι θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη.

Καλο βραδυ.

Β. Μουλακάκης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακομα και τα βιντεο εχουν τα "σκοταδια τους" Τα κομματια τα ξερω μεσες-ακρες τον δισκο δεν τον εχω αλλα θα τον βρω (ελπιζω σε βινυλιο) .Κατι τετοιοι δισκοι μας συντροφευαν στα νιατα μας οπου υπηρχε και μια ''εσωτερικη αναζητηση '' ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΑΣ ENTONOΣ

συναισθηματισμος ειναι και τα χρονια που ερωτευεσαι που να παρει.....και ερχονταν κατι καλλιτεχνες σαν τον STING  και σου εδιναν μια και στο βαραθρο .Αξεχαστα ωραια χρονια αυτα της νιοτης μας .Και μη μου πεις Βαγγελη οτι γερασες γιατι θα σε κραξω (σε εχω πιασει μερικες φορες να το ψιλοαναφερεις) Εισαι στην καλυτερη σου ηλικια απο ολες τις αποψεις κοιτα να την χαρεις μεχρι τελικης πτωσης .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι αληθεια αυτο που λες. Καποιοι δισκοι μεγαλωνοντας...μας χαρακτηριζαν ολοκληρες εποχες η περιστασεις της ζωης μας..και μολις γυρνας σε αυτους...ειναι σαν να κανεις ολοκληρη αναδρομη στο παρελθον σου.. Ακομα και τωρα..καποιες δουλειες...τις ακουω απο την αρχη μεχρι το τελος.

Πραγματικα ειμαι ευτυχης που προλαβα τη φαση με τα βινυλια..και τις κασετες .

Αυτο που ελεγε ο Gavin Harrison οτι...ενας δισκος παλιοτερα μας εβγαζε μιλια - μας διδασκε ....ηταν αληθεια.

Καποιοι δισκοι πραγματικα τους εχω ακουσει τοσο πολυ που εχω αποτυπωσει και την τελευταια νοτα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι ακριβως ειναι και τα βινυλια αυτα ειναι τα βιβλια μας ,τα νιατα μας ακομα καθομαι και τα ακουω με τις ωρες (ειναι και η διαδικασια οπως ξερεις )ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ σε κανονικο μεγεθος τα του δισκου ποιοι παιζουν κλπ και γυριζεις πισω στο χρονο μαζι με ενα πακετο χαρτομαντηλα απαραιτητα διπλα στο πικαπ .Εχω κατι Buddy Rich ,BILLY COBHAM ,MAHAVISHU ORCHESTRA ,GENE KROUPA ,LOUIE

BELSON + THN ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΡΟΚ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΠΙΛΟΓΜΕΝΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ σουλ-φανκ και ενα σωρο καλες μουσικες που ακουγα και ακουω ακομη .Αυτα ελπιζω να παμε για υπνο

αρκετα γραψαμε σημερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου