Προς το περιεχόμενο

peavy revalver


juancho

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια , εχω το εν λογω προγραμμα αλλα αντιμετωπιζω προβλημα. ενω η κιθαρα μου ακουγεται στα ηχεια , οταν ανοιγω το προγραμα και διαλεγω την καρτα ηχου και προχωραω στο να κανω ρυθμισεις στον ενισχυτη (του προγραμματος) ο ηχος δεν αλλαζει καθολου. ειτε ειμαι στο προγραμμα ειτε οχι ειναι το ιδιο... καμια ιδεα? το προγραμμα αναγνωριζει κανονικα την καρτα ηχου μου (lexicon alpha)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ειτε το τρεχεις ως VST plugin μεσα σε καποιο DAW, ειτε standalone (σκετο) προφανως πρεπει να ρυθμισεις/ενεργοποιησεις σωστα την καταλληλη εισοδο+εξοδο μεσα απο το πανελ της καρτας ηχου η και των ρυθμισεων του Revalver ωστε να κανει χρηση των σωστων drivers το προγραμμα. Πειραματισου με προσοχη.

(Ενα συνηθες προβλημα σε standalone χρηση ειναι πως δεν εχουμε επιλεξει απο το μενου sound -> playback/recording devices των Windows ως default device την καρτα ηχου μας)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου