Προς το περιεχόμενο

προβλημα με engl savage 120


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημερα ο ενισχυτης μου εκει που επαιζα εκανε ενα κλακ και η ενταση του επεσε τοσο πολυ που σχεδον δεν ακουγετε κα8ολου μονο οταν βαλω το μαστερ στο τερμα ακουγεται αλλα πολυ αψηχα!!! Παιζω γενικα σε χαμηλες εντασεις με το μαστερ κοντα στο 1 και επειδη δεν εχω ακομα καμπινα τον εχω πανω στ loop tou solid state ενισχυτη μου οποτε χρησιμοποιο μονο το preamp tou engl ως τωρα!!!    Μηπως εκαψα τπτ η με μια αλλαγη στις λαμπες 8α τσουλησουν ολα ομαλα???....και εχω παραγγειλει την harley benton 2x12 με τα v30!!! ξενερααα helpppppppp!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά πατάτια έχεις κάνει. Ποτέ δεν παίζεις με τον ενισχυτή σου αν δεν έχεις φορτίο στην έξοδο του. Θα έπρεπε να τον έχεις συνδέσει από την έξοδο των ηχείων του κατευθείαν στο μεγάφωνο του combo και να έλπίζεις ότι το μεγάφωνο σηκώνει τουλάχιστον 120 watt ή να περιμένεις να έρθει η καμπίνα. Παιζει να έχεις κάψει τίποτα σοβαρό όπως μετασχηματιστή εξόδου κτλ. Ελπίζω να κάνω λάθος και να είναι κάτι πιο απλό.

 

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ξερω με ειχαν προειδοποιησει αλλα..!!!!!!Το θεμα ειναι οτι ο ενισχυτης δουλευει κανονικα για 1 λεπτο και μετα ακουγεται πολυ χαμηλα δεν ξερω!!Τον αγορασα μεταχειρισμενο ο τυπος που τον αγορασα τον ειχε 4 χρονια και δουλευε μια χαρα μολις τον πηρα πριν 2 μηνες..μηπως οι λαμπες του θελουν αλλαγη??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχουν καποια κυκλωματα προστασιας που λειτουργουν ετσι οταν το φορτιο εξοδου

παρουσιαζει προβλημα. Ισως να εισαι τυχερος. Πριν αρχισεις να παιζεις με λαμπες, μετασχηματιστες κλπ

περιμενε να δεις την συμπεριφορα του με την καμπινα οπως σου ειπαν και πριν.

Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σχεδον δεν ακουγετε κα8ολου μονο οταν βαλω το μαστερ στο τερμα ακουγεται αλλα πολυ αψηχα!!! Παιζω γενικα σε χαμηλες εντασεις με το μαστερ κοντα στο 1 και επειδη δεν εχω ακομα καμπινα τον εχω πανω στ loop tou solid state ενισχυτη μου οποτε χρησιμοποιο μονο το preamp tou engl ως τωρα!!!    Μηπως εκαψα τπτ η με μια αλλαγη στις λαμπες 8α τσουλησουν ολα ομαλα???

 

Πως ακριβώς έχεις καταφερει να επηρεάζεις την ένταση με το μάστερ του ενισχυτή σου, αφού ΔΕΝ δουλεύεις την έξοδό του, παρά μόνο  το loop..?   Δηλαδή αν παίρνεις το send του engl και το δίνεις στο return tou άλλου ενισχυτή σου (αν κατάλαβα σωστά),πως το μάστερ του engl εμπλέκεται στο κύκλωμα?

Γενικά όμως αν το σήμα σου το παίρνεις απο τη λούπα, δε γίνεται να είναι μετασχηματιστής εξόδου όπως σου λένε παραπάνω, γιατί πολύ απλά το κομμάτι της τελικής ενίσχυσης το έχεις παρακάμψει τελείως.. Βέβαια πολύ σωστά σου λένε ότι αν δεν έχει φορτίο επάνω η έξοδος θα τον κάψεις σίγουρα κ είναι θέμα χρόνου..

 

το ξερω με ειχαν προειδοποιησει αλλα..!!!!!!

 

Τώρα μετά απο αυτή σου την δήλωση, τι περιμένεις να σου πούμε? Απλά μην πάρεις την πρωτοβουλία να γεμίσεις την μπανιέρα και να τον βάλεις μεσα, γιατί ΔΕΝ κάνει... Ελπίζω να μην υπάρξει αντίστοιχο θρέντ σε μερικές μέρες, που να λες ότι τον έβαλες στην μπανιέρα....το ξερω με ειχαν προειδοποιησει αλλα..!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εδειξε πουθενα οτι δεν το ηξερε. Απ οσα ειπε απλα δεν κρατηθηκε!

Ας ελπισουμε οτι δεν ειναι κατι...

Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για τις γρηγορες απαντήσεις...από ότι φαίνεται πληρώνω την ανυπομονησία μου να παίξω στ ενίσχυση εφόσον δεν είχα μαζέψει για την καμπίνα! Το καλώδιο φεύγει από την έξοδο του εaνισχυτη και όχι από το send και καταλήγει στ return you combo!οπότε θεωρητικά χρησιμοποιώ την προενισχυση του savage! Περίεργο που το master λειτουργεί όπως πρέπει! Στο φόρουμ της engl είχα διαβάσει ότι ο ενισχυτη έχει αυτή τη δυνατότητα σύνδεσης αλλά μπορεί να είναι και ρισκο...! Αν είναι μετασχηματισμός δεν θα έπρεπε να μην ακουγόταν καθόλου; αντίθετα δουλεύει τελεία για 1 λεπτό!  Σε περίπτωση που συνεχίσει τα ίδια όταν έρθει η καμπίνα δεν ξέρω αν πρέπει να ασχοληθώ με αντιπροσωπείες έχετε να προτείνετε κάποιον μάστορα καλό; ευχαριστω και παλι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου