Προς το περιεχόμενο

stylus rmx και διαχέιριση μέσo controller "ΒΟΗΘΕΙΑ"


nickl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα αν είναι εύκολο και αν ξέρει κάποιος αγαπητός φίλος αν μπορώ, και αν ναι ,με ποιο τρόπο γίνετε να αλλάζω kit's πχ next kit  στο stylus rmx μέσο του controller μου και όχι με το ποντίκι. Είμαι κρουστός και δουλεύω το stylus και σαν controller χρησιμοποιώ το rolland handsonic hpd 15 , απλά αναζητώ ένα τρόπο έτσι ώστε να μπορώ να αλλάζω kit's μέσα απο το pad μου και να μην "ψαχουλέυω" συνέχεια το λαπτοπ για να αλλάξω ένα kit διότι στο live αυτό ειναι καταστροφικό (αναφέρομαι στην λειτουργία του KIT mode του stylus και όχι στην MULTI )

 

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες αργότερα...

Θα ήθελα αν είναι εύκολο και αν ξέρει κάποιος αγαπητός φίλος αν μπορώ, και αν ναι ,με ποιο τρόπο γίνετε να αλλάζω kit's πχ next kit  στο stylus rmx μέσο του controller μου και όχι με το ποντίκι. Είμαι κρουστός και δουλεύω το stylus και σαν controller χρησιμοποιώ το rolland handsonic hpd 15 , απλά αναζητώ ένα τρόπο έτσι ώστε να μπορώ να αλλάζω kit's μέσα απο το pad μου και να μην "ψαχουλέυω" συνέχεια το λαπτοπ για να αλλάξω ένα kit διότι στο live αυτό ειναι καταστροφικό (αναφέρομαι στην λειτουργία του KIT mode του stylus και όχι στην MULTI )

 

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.  

 

Φιλαράκι αυτό πρέπει να γίνεται με πεταλάκι διακόπτη που μπορείς να συνδέσεις στο Handsonic και μέσω MIDI να το ρυθμίσεις να ανεβοκατεβάζει τα σετ στο Stylus σαν ταχύτητες... ίσως γίνεται αυτό και με το patch selector κουμπί αν πάλι μέσω MIDI το ρυθμίσεις να αλλάζει sets... δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τα δύο, σου απαντώ θεωρητικά...

 

Edited by Alchemist: Γράφουμε ελληνικά στο forum, όχι Greeklish. Το παρόν post μετατράπηκε σε ελληνικά από μένα αλλά το επόμενο θα πρέπει να είναι γραμμένο στα ελληνικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου