MK_fan Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Καλησπερα θα ηθελα καποιες ιδεες σχετικα με το παραπανω ζητημα.Διοτι γνωριζω την υπαρξη της warmoth αλλα επισης γνωριζω οτι βρισκεται στην αμερικη(τελωνειο :o)και δεν εχω λεφτα για πεταμα 8) γι αυτο αναμενω καποια βοηθεια ευχαριστω προκαταβολικα.Για αρχη ψαχνω ενα μανικι mapple(mapple h q-swan maple) καλης ποιοτητας ομως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sofison Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Τσέκαρε και στο e-bay μπορείς να πετύχεις πολλές καλές ευκαιρίες. Επίσης από Ευρώπη http://www.rockinger.com/index.php Πάντως εγώ από warmoth που έχω πάρει 4-5 φορές δεν μου έχει περάσει ποτέ από τελωνείο. Απλά τους λες να στο στείλουν με USPS και τον εκτελωνισμό τον αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ. Εννοείται ότι δεν θα κάνεις παραγγελία 600€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ballbreaker Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Καλησπερα θα ηθελα καποιες ιδεες σχετικα με το παραπανω ζητημα. Ποιό ζήτημα; ??? Διοτι γνωριζω την υπαρξη της warmoth αλλα επισης γνωριζω οτι βρισκεται στην αμερικη(τελωνειο :o)και δεν εχω λεφτα για πεταμα 8) No problem 8) πάρε Squier! Άμα είναι και κινέζα ακόμα καλύτερα. Δε φαντάζομαι να είσαι ρατσιστής; :-X Οι κινέζοι είναι φίλοι μας. ;D γι αυτο αναμενω καποια βοηθεια ευχαριστω προκαταβολικα. Αν βάλεις ένα ΤΙΤΛΟ στο θέμα σου θα σε ευχαριστουμε και εμεις -εκ των υστέρων. Για αρχη ψαχνω ενα μανικι mapple(mapple h q-swan maple) καλης ποιοτητας ομως! Το μανίκι του να διαβάσεις ένα post χωρίς ΤΙΤΛΟ το ξέρεις; ;D ;D ;D Μια σπαζοκεφαλια καπου -καπου καλό κανει... " Θείο! Έχει η fender κόκκαλα;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Δες τα rockinger που είπε το παληκάρι πιο πάνω .Πολύ καλά και ποιοτικά.Εχω πάρει αρκετά πράγματα απο αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 http://www.noiz.gr/index.php?topic=174540.0 δες τα λινκς mapple h q-swan maple τετοιες πολυτελειες μονο απο ΗΠΑ. (τελωνειο Ναι τελωνειο....και τι εγινε? Δεν θα σε βαλουν και σε κανα μπουντρουμι να σου καινε τις μασχαλες με βραστα αυγα,ενα 25% δασμους & φορους θα πληρωσεις με το δολλαριο στο 1,45 παλι φτηνα θα σου ερθει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Για αρχη ψαχνω ενα μανικι mapple(mapple h q-swan maple ) καλης ποιοτητας ομως! There you go... :D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MK_fan Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 πρωτον εχω βαλει τιτλο δεν ξερω γιατι δεν εμφνιζεται :-\και δευτερον αυτα τα site που προτεινατα εχουν την ποιοτητα της warmoth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 και δευτερον αυτα τα site που προτεινατα εχουν την ποιοτητα της warmoth? Τα περισσότερα που είναι licenced by Fender, έχουν τις ίδιες ποιότητες, από τη στιγμή που δεν είσαι μπροστά να διαλέξεις μόνος σου. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 πρωτον εχω βαλει τιτλο δεν ξερω γιατι δεν εμφνιζεται :- γιατι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ \και δευτερον αυτα τα site που προτεινατα εχουν την ποιοτητα της warmoth? Τα "καλυτερα" ειναι τα Musikraft,μετα τα USCG,μετα ειναι τα Warmoth & τελος τα εξαιρετικα All Parts (Fender Japan) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MK_fan Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2011 Σας ευχαριστω για τη βοηθεια..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση