Προς το περιεχόμενο

Info για την ηχογραφηση του 7th Son of a 7th Son


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες καλημερα, θα ηθελα τα φωτα σας για αλλη μια φορα..

 

Ψαχνω απεγνωσμενα για πληροφοριες πανω στην ηχογραφηση του 7th son of a 7th son των Maiden, αλλα δεν εχω βρει απολυτως τιποτα..Ουτε μια συνεντευξη ή ενα σχολιο, κατι βρε αδερφε!

 

Εχω βαλει ολες τις πιθανες λεξεις στο google κι εχω ψαξει πολλα site, αλλα τζιφος και παλι τζιφος..

 

Οποτε, when everything else fails, noiz finds the way :D

 

Μηπως ξερετε κανενα site τοσο καλα κρυμμενο που να μην το βρηκα;;;Ή εστω, ξερει κανεις αν σε καποιο DVD των Maiden υπαρχουν πληροφοριες γι'αυτο που ψαχνω;Δυστυχως σ'αυτα που εχω δεν υπαρχει τιποτα..

 

Thanx εκ των προτερων,

Insomniac

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Wow!:

Thanks για το link, αλλα το εχω ηδη κοιταξει αυτο...(wikipedia forever!). Ψαχνω πιο συγκεκριμενα πραγματα, οπως π.χ. τι τεχνικες χρησιμοποιησαν, τι μικροφωνα, τετοιου ειδους πληροφοριες..

 

Λιγο δυσκολο βεβαια να υπαρχουν καπου, αλλα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω τον δίσκο τους από τότε (βυνίλιο) Νομίζω ότι έγραφαν αναλυτικά στο οπισθόφυλλο αν δεν κάνω λάθος και θυμάμαι και καλά (λόγω προχωρημένης εφηβείας :lol: ) έγραφαν τα πάντα από τον εξοπλισμό που χρησιμοποίησαν όπως τι κιθάρες, ενισχυτές, πλήκτρα, μπάσα, κτλ κτλ, γιατί διαφήμιζαν τους χορηγούς.

Ήταν η εποχή που νομίζω εγραφαν όπως περίπου και στο Somewher in time... Murray - Smith με ESP strat type guitars, ο Steve με Precision / Lado Bass / Synth Bass, Nicko Mc Brain με Sonor drums..... Με παραγωγό τον ένα και μοναδικό Martin Birch! (Deep Purple κ.α....)

 

 

Κάπου έχω φυλάξει (σε κανα πατάρι) και συνεντευξεις της εποχής κ.α

 

Εν αναμονή κάτι θα βρώ ... :wink: 7 Up the Irons!! :lol:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@taq:

Ευχαριστω πολυ ρε συ..Εννοειται οτι αν βρεις κατι δεν θελω να παρω εγω τα ευσημα για τις πληροφοριες, θα ρωτησω και τον υπευθυνο για να δω πως θα γινει να βαλω στο τελος ευχαριστιες, πηγες κτλ. Ισως φαινεται περιττο, αλλα..it's only fair! :wink:

 

Ασχετο:Ξανακουσα το 7th son και το somewhere in time για τις αναγκες του αρθρου και μιλαμε...απιστευτη νοσταλγια!Τι κομματαρες βγαζανε τοτε και τι 'μπιπ' βγαζουνε τωρα..Sorry αν κατα λαθος ανοιξει νεο θεμα μ'αυτο το σχολιο, το πολυ-πολυ να χρειαστει να το μεταφερει καποιος :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σώπα ρε συ τι ευσημα και τέτοια.... χεχεχε αν και κλασσικοροκάς για το φαινόμενο Maiden μπορώ να μιλάω ώρες.... είχαν τόσο πάθος στην αρχή, τόσο καλές συνθέσεις στην συνέχεια γεμάτες μελωδία και αποδείχτηκαν ΤΟΣΟ ΚΟΥΛΟΙ :lol: :lol: μετά το 1991 από το no prayer for the dying σταμάτησα και να ακούω.... (αστειευομαι για το "κουλοί", με Maiden μεγάλωσα και κλάσικ ρόκ :lol: :lol: ) Αλλά πως να το κάνουμε έρχεται και ο κορεσμός, τα λεφτά, η βαρεμάρα..... το τέλμα... και όχι μόνο για αυτούς.... για πολλά άλλα γκρούπ και το λέω όντως για να μην παρεξηγηθώ .... (αλήθεια θυμάται κανείς κομμάτι από το house of blue light των Purple το 1986? :lol: :lol: )

 

Θα κοιτάξω φίλε μου απόψε σπίτι πρέπει κάτι να υπάρχει ακόμη και θα το έχεις άυριο :wink:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, τοσο παθος και τοση πρωτοτυπια γαμωτο...(για την εποχη τους). Ισως πιο πολυ απ'ολα να φταιει ο κορεσμος που λες, οταν εχεις γραψει ΑΠΕΙΡΕΣ αψογες μελωδιες κι εχεις κυκλοφορησει 7 πολυ καλα αλμπουμ (αν οχι αψογα), ποση εμπνευση να σου εχει μεινει μετα...Δεν πειραζει, προσεφεραν παρα πολλα, τωρα πια δεν προσφερουν, αλλα η κληρονομια τους ειναι τεραστια :)

 

Thanks και παλι για τη βοηθεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ πακετο να βρεις πληροφοριες,ειχα ανοιξει και γω ενα θεμα παρομοιο για το somewhere in time αλλα δεν βρεθηκε κανεις να γραψει κατι το ιδιαιτερο,παντως αν αναζητησεις το studio στο Internet για καμια σελιδα τους και που ειχαν γραψει οι Ι.Μ. τοτε ισως βρεις κατι.

αλλα και παλι...χλωμο :cry:

 

http://members.aol.com/compasspnt/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου