Προς το περιεχόμενο

Suhr Modern Bahama Blue


holyjoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα αν κάποιος έχει παίξει τη συγκεκριμένη κιθάρα να μου πει κάποια εντύπωση διότι δεν μπορώ να την βρώ (Ελλαδα) μιας και αριστερόχειρας και ενδιαφέρομαι να την πάρω. Δεν περιορίζομαι σε καποιο είδος μουσικής θέλω να μαθω αν είναι προσαρμόσιμη γενικά. Ακριβώς την ίδια δεν μπορώ να την βρώ ουτε στο internet για να την ακούσω.

 

http://www.guitarguitar.co.uk/left_guitars_detail.asp?stock=10081016341529

 

Σας ευχαριστω

 

Δημήτρης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλο με τις Suhr κιθαρες ειναι οτι δεν εχουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και μπορεις να τις παραγγειλεις οπως θες. Το site εχει τα χαρακτηριστικα της κιθαρας. Εχει λεπτο μπρατσο, επιπεδη ταστιερα, πολυ δυνατο bridge μαγνητη, χαμηλοεξοδο neck μαγνητη ενω και οι δυο σπλιταρουν σε μονοι.

 

Στην Ελλαδα τις φερνει ο Κουρμπης, ρωτα αν εχει αριστεροχειρη για να δοκιμασεις. Αν την αντεχεις οικονομικα για μενα ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη. Μπορεις βεβαια και να παραγγειλεις μια οπως τη θες αλλα θα περιμενεις καποιους μηνες, περισσοτερα στον αντιπροσωπο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε holyjoy εχω παιξει με αυτην την κιθαρα (σε δεξι) και την βρηκα πααααρα πολυ καλο και "ευκολο" οργανο για all around παιξιματα (blues to metal).Επειδη ομως τα λεφτα ειναι πολλα, μην βασιστεις στην γνωμη μου, προσπαθησε με καποιο τροπο να δοκιμασης πριν αγορασεις

Thank God for the rain....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου