Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση Σπουδών Ηχοληψίας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

+10000000000000000000000

 

ετσι κι αλλοιως την μητερα ολων των επιστημων σπουδαζεις καπου θα σου φανει χρησιμη.

 

:o

 

πρώτη φορά λες κάτι σωστό ;D

 

Φίλε Δημήτρη, ρώτα και μουσικολόγους και ηχολήπτες και όποιονδήποτε σχετικό του χώρου, τα μαθηματικά σου χρειάζονται!

 

Αυτό που δεν ξέρεις, αλλά με λίγο ψάξιμο και βοήθεια μπορείς να ανακαλύψεις είναι οτι ΜΕΣΑ από το μαθηματικό ΘΑ σου ανοίξουν πόρτες για να ασχοληθείς με αυτό που σου αρέσει σε πολύ σοβαρό επίπεδο (αν το σπρώξεις προς αυτή την κατεύθυνση φυσικά, τίποτα δε γίνεται μόνο του).

 

Ειλικρινά, δέχομαι να αναλάβω και μέρος της ευθύνης που αναλαμβάνει ο audiokostas ή να ψάξω προσωπικά να σου βρω διεξόδους από το μαθηματικό.

 

Η μόνη περίπτωση που θα σου επιτρέψω να το παρατήσεις (;D) είναι αν μπήκες κατά τύχη και δεν έχεις ιδέα τι λένε εκεί μέσα. Αν όμως μπήκες επειδή σκαμπάζεις -αλλά νομίζεις οτι "αυτά είναι αδιάφορα"- δεν υπάρχει συμβουλή που θα σε έπειθε, δες μόνο το άπειρο πλήθος σχετικών απαντήσεων στο google, πχ :

 

http://www.yale.edu/ynhti/curriculum/units/2000/5/00.05.10.x.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

πρώτη φορά λες κάτι σωστό

 

δεν με παρακολουθεις συχνα για αυτο το λες αυτο,αν με παρακολουθουσες θα ηξερες ΚΑΙ εσυ οτι ο θεος κανει λαθη,ο SF ΠOTE! ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατανοώ απόλυτα τα λεγόμενά σας και γνωρίζω την σύνδεση μαθηματικών-ήχου.

 

Παρ'όλα αυτά η απόφασή μου είναι οριστική, καθώς το τμήμα των Ιωαννίνων είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση και αν και σκαμπάζω μια χαρά, δεν γνωρίζω κατά πόσο είμαι ικανός να βγάλω την συγκεκριμένη σχολή.

 

Μιλάμε για μια σχολή τεσσάρων ετών η οποία έχει επίσημο μέσο όρο αποφοίτησης τα 8.5 χρόνια. Καταργούν και τις πτυχιακές τώρα... Δεν θέλω να φανταστώ καν που θα φτάσει... It's simply pointless. Ο κολλητός μου είναι ΑΣΤΕΡΙ, πιάνει στο μισάωρο πράγματα που εγώ θέλω 2 ώρες, στην μαθηματική εταιρία από μικρός κτλ κτλ και με ΤΡΕΛΟ στρώσιμο (σε φάση να έχει να βγει έστω για ένα καφέ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 2 ΜΗΝΕΣ) θα την βγάλει στα 6 χρόνια. Εγώ αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κάνω, όταν αγαπάς κάτι σ'αρέσει το ζόρι όσο μεγάλο και να είναι, όταν όμως δεν τρελαίνεσαι μετά από ένα σημείο σκας.

 

Δεν θα επεκταθώ περαιτέρω, διότι πραγματικά το λέω, με το δίκιο του αν κάποιος δεν γνωρίζει για την κατάσταση εδώ, μόνο γραφικός θα καταφέρω να γίνω στα μάτια του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου