Προς το περιεχόμενο

alesis dm 10 pro kit


Προτεινόμενες αναρτήσεις

οποιος εχει τ αλεσις το dm 10 pro να μου πει σχόλια γενικα με τον θορυβο σε σχέση με άλλα σετ ηλεκτρωνικών (αν ειναι πιο δυνατός) και αλλη μια 1 απορία. εχω παρατηρήσει οτι υπάρχουν και κατι αλλα πιατινια χρυσα αυτα είναι πιο καλα απο τα μαύρα?? κάνουν πιο πολύ θωρυβο ? ο εγκέφαλος είναι καλός? ποτε βγήκε  τ κιτ??  συγγνώμη για τις πολλες απορρίες μου!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα αρχικα pads εχουν αρκετο θορυβο γιατι εχουν κανονικο δερμα και απο μεσα εχουν σκληρο αφρολεξ. Μην αναφερω της κασσας!! Οι αισθητηρες τους ειναι καλοι αλλα εγω στην πολυκατοικια ειχα φαει παρατηρησεις κανα δυο φορες. Οσο για τα πιατινια τα μαυρα ο θορυβος κλασσικα σχεδον οπως σε ολες τις εταιρειες.Τα χρυσα στο pro kit δεν γνωριζω αλλα απο οτι εχω διαβασει εχουν και αυτα ενα θεματακι αλλα εχουν πιο καλη αισθηση.

Εγω τα pads τα πουλησα και εβαλα κανονικα κελυφη με σιτες και προσθετους αισθητηρες και ειναι πολυ καλυτερα (εχουν μεγαλυτερη αναπηδηση-αλλα πολυ ησυχα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου