Προς το περιεχόμενο

ιδανικη οθονη TFT για music production...?


TechnoPrisoner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φτανει πια με αυτο το θεριο nokia 21" crt

 

σκεφτομαι να παω σε 1 ισως και 2 tft widescreen 20" monitors

 

στην αγορα απο οτι ειδα εχει πολλα monitors

 

εχετε να προτεινετε καποιο μονδελο που να εχει και ιδανικη αναλυση για να δουλευει "καλα" στο cubase κτλ κτλ?

 

βασικο να εχει DVI input και φυσικα η τιμη....

 

ντακε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κι εγώ χρησιμοποιώ μια LG (συγκεκριμένα flatron L1950S) εδώ και ένα χρόνο και δουλέυω με αυτήν ωραιότατα (έφυγε και το humming από την ηλεκτρική μου όταν ηχογραφούσα).

 

Όταν συνέκρινα την ποιότητα εικόνας την LG με κάποια μοντέλα από Sony και Eizo, η LG ήταν σαφώς χειρότερη, ΑΛΛΑ έχει zero pixels warranty και μάλιστα on site (σου φέρνουν νέα στο σπίτι σου). Επίσης, γενικά οι LG έχουν ΟΚ τιμές ;)

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν συνέκρινα την ποιότητα εικόνας την LG με κάποια μοντέλα από Sony και Eizo' date=' η LG ήταν σαφώς χειρότερη, ΑΛΛΑ έχει zero pixels warranty και μάλιστα on site (σου φέρνουν νέα στο σπίτι σου). Επίσης, γενικά οι LG έχουν ΟΚ τιμές ;)[/quote']

 

Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα. Όντως, σαν ποιότητα εικόνας είναι ψιλομάπα, αλλά πότε όμως;... όταν δίπλα έχεις μία Eizo. Εγώ πάντως θα πυροβολήσω όποιον φέρει μία Eizo στο σπίτι μου για να την βάλει δίπλα στην καινούργια (άσε που για να βρει λεφτά να αγοράσει μία Eizo 20άρα, θα του τον έχουν πιάσει λιγάκι)..

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως θα πυροβολήσω όποιον φέρει μία Eizo στο σπίτι μου

 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

 

Κι εγώ όταν αγοράζω κάτι (και τα έχω ψιλοσκάσει), ΣΤΑΜΑΤΑΩ αυτομάτως την έρευνα αγοράς, δε χαζεύω τις καταχωρήσεις σε περιοδικά, δεν κοιτάζω τις βιτρίνες... (γιατί ο νόμος του Μέρφυ καραδωκεί....) :D :)

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(γιατί ο νόμος του Μέρφυ καραδωκεί....) :D :)

 

Λίγο off-topic αλλά αυτός ο άτιμος ο Murphy και οι κωλο-νόμοι του είναι άκρως σπαστικοί! Είναι σαν να σου λέει στα μούτρα ότι που να χτυπιέσαι χάμω, πάλι μ@λ@κία θα κάνεις, πάλι δεν θα κάνεις τη δουλειά σου (ή το κέφι σου βρε αδερφέ) και πάλι θα μπεις σε μπελάδες. ¶ντε και στο διάολο στην τελική! :evil:

 

Στο θέμα μς, δεν θα ήταν καλύτερο ένα συστηματάκι με 2 π.χ. 19" monitors αντί για ένα 20" ή κάτι παρόμοιο μιας και θα φτάσουμε σε ίδια επίπεδα τιμών; Πόσο επιπλέον χώρο θα δώσει αυτή η παραπάνω ίντσα; Ούτως ή άλλως, κάπου πήρε το μάτι μου widescreen 19άρες οθόνες.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο θέμα μς' date=' δεν θα ήταν καλύτερο ένα συστηματάκι με 2 π.χ. 19" monitors αντί για ένα 20" ή κάτι παρόμοιο μιας και θα φτάσουμε σε ίδια επίπεδα τιμών; Πόσο επιπλέον χώρο θα δώσει αυτή η παραπάνω ίντσα; Ούτως ή άλλως, κάπου πήρε το μάτι μου widescreen 19άρες οθόνες.[/quote']

 

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό που λες, αλλά έχοντας στο παρελθόν εργαστεί με δύο 17άρες, πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν προβλήματα. Κατ' αρχήν αν δεν είναι απολύτως ίδιες, τα παίζεις με τη διαφορά που υπάρχει στο χρώμα και την φωτεινότητα. Κατά δεύτερον, το Cubase/Nuendo απαιτούν να εξαπλώσεις την επιφάνεια εργασίας και στα δύο μόνιτορ, προκειμένου να μοιράσεις τα εσωτερικά τους παράθυρα στον διαθέσιμο χώρο. Αυτό κάνει την ιδέα των δύο οθονών ψιλο-άχρηστη διότι είναι σα να έχεις μία μεγάλη οθόνη που κάποιος της έχει τραβήξει μία χαρακιά στη μέση. Οπότε κατέληξα στη μία μεγάλη οθόνη και τελείωσε η υπόθεση.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α ναι... για τους νόμους του Μέρφυ... εγώ δεν πιστεύω ότι ισχύουν. Νομίζω ότι είναι ένα μόνιμο άλλοθι για την απροσεξία μας. Αν εργάζεσαι προσεκτικά, τα πράγματα συνήθως πάνε καλά.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α ναι... για τους νόμους του Μέρφυ... εγώ δεν πιστεύω ότι ισχύουν. Νομίζω ότι είναι ένα μόνιμο άλλοθι για την απροσεξία μας. Αν εργάζεσαι προσεκτικά' date=' τα πράγματα συνήθως πάνε καλά.[/quote']

 

Θα συμφωνήσω αλλά είναι εκείνες οι φορές που κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και πάλι στραβώνει η δουλειά ρε γαμώτ' και εκεί αναγκαστικά τον θυμάσαι τον ακατανόμαστο... :?

 

To the point, δεν είχα υπόψη ότι παίζει τέτοιο κόλλημα με το Cubase. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να επεκτείνεις την επιφάνει εργασίας αλλά να κρατήσεις π.χ. το timeline στη μία οθόνη και τα υπόλοιπα στο άλλο; Απλά να μην έχεις μεγιστοποιημένο κάποιο παράθυρο ίσως...

 

Και θεώρησα αυτονόητο ότι μιλάμε για identical monitors, τα παίρνεις και τα δύο μαζί και καθάρισες! 8) :wink:

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου