Προς το περιεχόμενο

Συνεργασία POD Xt και software


BillTrantos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

Καλησπέρα παιδιά!Έχω ένα POD Xt και θέλω μέσα από αυτό να χρησιμοποιήσω προγράμματα όπως το guitar rig,το cubase,κλπ.Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο Control Panel/Sound ώστε να παίρνω ήχο από το POD χωρίς να χρησιμοποιώ το gearbox?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρέπει να το συνδέσεις με το usb στον υπολογιστή, να περάσεις τους drivers (αυτά λογικά θα τα έχεις κάνει απλά τα λέω για σιγουριά) και θα πρέπει μετά από τις ρυθμίσεις ήχου στο control panel να ορίσεις σαν κάρτα ήχου το pod! Ίσως να μην χρειάζεται αυτό κιόλας, μπορεί και μέσα από το εκάστοτε πρόγραμμα να διαλέξεις ποιά κάρτα ήχου να χρησιμοποιεί, κι εκεί να διαλέξεις το pod :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Απλά θέλω να παίρνω ήχο από τα ηχεία,εκτός του POD. + ότι οι ήχοι του Guitar Rig δεν ακούγονται όπως θα έπρεπε.Μερικοί ενώ θα έπρεπε να έχουν distortion δεν έχουν και άλλοι έχουν παραπάνω απ'όσο πρέπει.Σκέτο μπέρδεμα!

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού εγκαταστήσεις τους drivers του pod στον Η/Υ σου, θα πρέπει μέσα  στο παράθυρο με τις ρυθμίσεις του κάθε προγραμάτος να ορίσεις σαν ASIO driver τον "ASIO Podxt ...". Θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο και ανοιχτό το Podxt όσο θα το χρησιμοποιείς με αυτόν τον τρόπο.

 

Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο Control Panel/Sound ώστε να παίρνω ήχο από το POD χωρίς να χρησιμοποιώ το gearbox?

 

Απλά θέλω να παίρνω ήχο από τα ηχεία,εκτός του POD.

 

Από αυτό που καταλαβαίνω...

Αν συνδέσεις το pod στο line in της κάρτας ήχου (δηλαδή να συνδέσεις την έξοδο phones ή lineout του pod με το line in της κάρτας ήχου) θα έχεις ήχο και χωρίς να πρέπει να είναι συνδεδεμένο μέσω USB, από τα ηχεία του PC.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου