Προς το περιεχόμενο

Περί Monitors και Mackie


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,πρώτα απόλα συγχαρητήρια για το site.Θέλω να μου πείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των active & passive monitors.

Για τα Mackie tapco s5 .Τι λέτε??τα θέλω για το δωμάτιο. Απο ηλεκτρονική μουσική, ειμαι στα πρώτα στάδια ακομα,δεν εχω πολύ καιρό που αρχισα να ασχολούμε με soft.Επίσης κατέχω και ενα kurzweil pc1x

Αυτα προς το παρών :) ελπίζω να μην σας κουρασα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Saitek κάνε λίγη υπομονή, διότι αρκετός κόσμος λείπει ακόμη σε διακοπές. Γενικές απαντήσεις στις ερωτήσεις σου βρίσκονται διάσπαρτες στο φόρουμ και σου προτείνω να τις αναζητήσεις.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Στα passive monitor πρέπει να βρείς εσύ ενισχυτή να συνδιάσεις με τα ηχεία. Στα active ο ενισχυτής είναι ταιριασμένος από την εταιρία. Μέχρι τα 800€ το ζευγάρι πιστεύω είναι καλύτερα τα active γιατί είναι δοκιμασμένα και θα έχουν πιο σωστό ήχο.

Αν σκοπεύεις να δώσεις χρήματα και μπορείς να ψάξεις το θέμα σε πιο ανεβασμένες τιμές μπορείς να κάνεις καλό συνδιασμό ενισχυτή και passive monitor.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου οι εταιρείες που βγάζουν φθηνά monitors είναι οι εξής:Tapco, Samson, Blue Sky,KRK, Berhinger, M-AUDIO και ίσως καννα δυο άλλες που τώρα μου διαφευγουν.Αυτο που σου προτείνω είναι να πάρεις σβάρνα τους εδώ αντιπροσώπους να ακούσεις ο ίδιος τι λεεί το κάθε ηχείο και μετά πιστεύω θα την βρείς την άκρη.Ενα θα σου πω, κανένα από αυτα δεν είναι τέλειο και ούτε μπορούν να συγκριθούν με ακριβότερα monitors αλλά με τα περισσότερα απο αυτά μπορεις να έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα στη μίξη σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου