Προς το περιεχόμενο

Κιθάρα για metal <400ευρώ


tsunikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για κιθάρα με metal κατεύθυνση, για πρώτη κιθάρα metal, χωρίς floyd rose, με stop tail/string through, μαόνι και κόστος λιγότερο από 400 ευρώ. Μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον η Schecter Omen extreme. Αν κάποιος την έχει θα ήθελα τη γνώμη του. Ακούω προτάσεις από ιδία εμπειρία να έχει κάποιος για άλλες κιθάρες. Ήχοι από hard rock έως metal όσο πιο all around γίνεται τόσο για rytmh όσο και για lead. Πολλά ζητάω ε?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ λίγο την έχω πασπατέψει την Extreme αλλά την ευχαριστήθηκα. Απ' τις πιο πλήρεις επιλογές με βάση τους περιορισμούς που θέτεις.

Δύο σημεία μόνο: οι μαγνήτες δεν είναι τίποτα το φοβερό, και το μπράτσο είναι μέτριο προς χοντρό. Ή έστω ήταν σε αυτή που δοκίμασα, πάνε και κάποια χρόνια.

 

Είχα μέχρι πρότινος μια Elite (discontinued μοντέλο κοντινής αξίας) και μου άρεσε πολύ.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστεύω πως η σέκτερ είναι ίσως η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα είμαι κάτοχος hellraiser c1 bhc fr και πραγματικά για τα χρήματα που έχουν ο λόγος τιμής προς απόδοση ειναι πολύ καλός. αφού δεν 8ες φλόυντ ρόους τότε δεν σου προτείνω ιμπάνεζ (παρεπιπτώντος είδα κάτι μοντέλα τησ σειράς S στα χρήματα που λες στισ αγγελίες του νόιζ , που είναι διαμάντια), μετά δες esp-ltd αλλά πριν πάρεις την κιθάρα παίξε με όσες πιο πολλές μπορείς  8) η δική μου πρόταση ειναι αυτή Schecter Diamond Demon 6  http://www.allansbillyhyde.com.au/Images/Products/SCHDEMON6.jpg  γιατί έχει  τους 2 Duncan Designed HB-105 active οι οποίοι για μέταλ θα σε καλύψουν και με το παραπάνω!  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου