Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση οικονομικής Drums για αρχάριους...


xeascliff

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα...!!!

Όπως λέει και ο τίτλος, ο φίλος μου ψάχνει μια σχετικά οικονομική Drums μέχρι 600ε

Δεν έχει ξαναπαίξει και θέλει να ασχοληθεί ερασιτεχνικά...

Το είδος μουσικής που θέλει να παίζει είναι metal, rock....

Απορρίπτει τα μεταχειρισμένα και τα ε-drums...

Τι έχετε να προτείνεται...???

Επειδή δυστυχώς δεν έχω καθημερινή πρόσβαση στο internet δεν μπόρεσα να βρω πολλά θέματα...

Αν θα μπορούσατε να με παραπεμψεται σε κάποια θεματα θα ήμουν οκ...

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Γεία σας και από εμένα.

 

Είμαι νέος στο σπορ και ψάχνω και εγώ για ένα ακουστικό σετ.

Αρχικά είδα κάποια καινούρια με 300-400 € τα οποία δεν μου γέμιζαν το μάτι. Μετά σκέφτηκα για μεταχειρισμένα στα ίδια λεφτά όμως και πάλι προβληματίζομαι για το ρίσκο του να δώσω αυτά τα χρήματα και να πάρω κάτι με πρόβλημα. Έτσι άρχισα ξανά να ψάχνω για καινούρια με λίγο περισσότερα χρήματα. Νομίζω ότι έχω καταλήξει στα sonor smf-11

http://www.adagio.gr/product.php?prodid=612&ref=bestprice.gr  . Πρέπει βέβαια να πάρω και πιατίνια περίπου 130€ για hi-hat & crash ride οπότε πάμε σύνολο στα € 600. Ήθελα λοιπόν την γνώμη σας για την επιλογή μου και τυχόν εναλλακτικές λύσεις. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά σκέφτηκα για μεταχειρισμένα στα ίδια λεφτά όμως και πάλι προβληματίζομαι για το ρίσκο του να δώσω αυτά τα χρήματα και να πάρω κάτι με πρόβλημα.

 

Γιατί να έχει πρόβλημα? Πρόβλημα σαν τί? Υποτίθεται ότι θα τα δεις θα τα ακουσεις κ θα τα τσεκάρεις.

 

Έτσι άρχισα ξανά να ψάχνω για καινούρια με λίγο περισσότερα χρήματα.

 

Καλυτερα να πάρεις μεταχειρισμένο σετ "του χιλιαρικου" στα 500 ευρω παρα καινουργιο των 500ιων. Με την προϋπόθεση βεβαια ότι θα σου κάνει

 

Πρέπει βέβαια να πάρω και πιατίνια περίπου 130€ για hi-hat & crash ride οπότε πάμε σύνολο στα € 600. Ήθελα λοιπόν την γνώμη σας για την επιλογή μου και τυχόν εναλλακτικές λύσεις. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα. 

 

Ο Νακας στο κεντρικό καταστημα στη ναυαρίνου κ στην αποθηκη στην παιανία έχει εκπτώσεις. 38% για 1 πιάτο, 42% για 2 και 50% για 3 και πάνω. Τα Sabian XS20 και τα B8Pro για μένα είναι πολύ καλά πιάτα για αρχη.

 

Καλες αγορες!

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και το θέμα το χουμε αναλύσει ουκ ολίγες φορές, να τα ξαναπώ:

 

Καλά τα λένε οι προλαλήσαντες, κακώς απορρίπτεις μεταχειρισμένα μιας και τα περισσότερα φτηνά σετ τα δίνουν είτε λόγω χώρου-φασαρίας, είτε επειδή δεν τους τράβηξε το όργανό είτε επειδή αναβαθμίζονται σε καλύτερα. Και στις 3 περιπτώσεις το πιθανότερο είναι να είναι σε κατάσταση βιτρίνας. Μπορείς εύκολα να καταλάβεις αν ένα σετάκι έχει υποστεί κακή χρήση και να το αποφύγεις.

 

Για τα καινούρια τώρα, τα περισσότερα σετάκια μέχρι 600ε είναι πάνω κάτω το ίδιο πράγμα. Παρ όλα αυτά εγώ έχω ξεχωρίσει 2 τα οποία πραγματικά απο πλευράς ήχου με ενθουσίασαν: Το ένα είναι το PDP M5 http://www.thomann.de/gr/dw_pdp_m5_studio_cherry_shell.htm

Και το άλλο το Gretsch Catalina: http://www.thomann.de/gr/gretsch_catalina_club_studiowp.htm

 

Επίσης εκτός αν έχεις καποιο πολύ συγκεκριμένο λόγο που θέλεις διαστάσεις σαν το sonor που αναφέρεις θα σε συμβούλευα να επιλέξεις 10-12 τομ και 14 βαθύ παρά 12-13 και 16. Προσωπική λόξα αλλά μου φαίνεται οτι ειδικά στα φτηνά σετάκια ο 2ος συνδυασμός έχει πάντα περισσότερες ''κακές'' αρμονικές που προκαλούν βαβούρα.

 

Όσο για τα πιατίνια, όπως είπε και ο beeros ο Νάκας έχει Sabian-Zildjian 50% έκπτωση, ΠΡΕΠΕΙ να πάς μια βόλτα. Πολύ αξιόλογη σειρά για τα λεφτά της είναι και η Istanbul Xist.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ καλα τα ειπαν τα παιδια .Εχθες πηγα σ'ενα στουντιο για μια δουλεια και ειχαν ενα σετ sonor 2003 σε 20,10,12,14,16 σε καινουργια πραγματικα κατασταση το πουλανε .Το εχει και στις αγγελιες με αλλα πραγματα μαζι .Το σετ εχει καινουργια δερματα και πραγματικα αξιζει τον κοπο να το παρει καποιος που ξεκιναει τωρα.Για οποιαδηποτε πληροφορια παρε στο τηλεφωνο που γραφει η αγγελια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαντάω μόνο για να συμφωνήσω και εγώ με τους από πάνω.

Δεν υπάρχει κανένας αντικειμενικός λόγος να απορρίψεις τα μεταχειρισμένα.

Μόνο το καθαρά υποκειμενικό "θέλω καινούργιο ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε", που φυσικά δεν σηκώνει κανένα αντεπιχείρημα.

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για την ανταπόκριση σας όμως ο προβληματισμός μου με τα μεταχειρισμένα προκύπτει και από το ότι δεν ζω στην Αθήνα όπου θα είχα πολύ περισσότερες επιλογές αλλά στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα Νότια στον Νομό Ηρακλείου. Όπως βλέπεται και από το όνομα στα Μάταλα. Έτσι λοιπόν εκ των πραγμάτων είμαι περιορισμένος στο να βρω κάτι από το Ηράκλειο άντε στην καλύτερη των περιπτώσεων και από Ρέθυμνο. 

 

"Καλυτερα να πάρεις μεταχειρισμένο σετ "του χιλιαρικου" στα 500 ευρω παρα καινουργιο των 500ιων. Με την προϋπόθεση βεβαια ότι θα σου κάνει"

 

Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου όταν έλεγα για μεταχειρισμένα.

 

Μάλλον λοιπόν θα σας ακούσω και θα είμαι υπό συνεχή  αναζήτηση !!!! Και πάλι ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Γειά σας και πάλι.

 

Μετά από τα παραπάνω στράφηκα ξανά στο ψάξιμο για μεταχειρισμένα και εδώ θα χρειαστώ την  βοήθεια σας !

Βρήκα μία sonor force 505 σε αρκετα καλή κατάσταση με καινούρια δέρματα αλλά με χάλια πιατίνια ( hi-hat + crash) με τιμή € 400.

Επίσης βρήκα μία stagg με καλά δέρματα στην οποία έχουν βγάλει την επένδυση από τα τύμπανα και την έχουν βάψει σαν natural με χάλια πιατίνια στα €200.

 

Θα ήθελα λίγο βοήθεια . Αυτό που με σταματάει από το να πάρω την sonor είναι ότι βρίσκω καινούρια την SONOR SMF-11 με 469 € χωρίς πιατίνια.

 

Έχω λίγο μπερδευτεί ,παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου