Προς το περιεχόμενο

Αγορα αρμονιου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα

μια φιλη μου θα αρχισει μαθηματα πιανου και θα προβει μαλλον σε αγορα αρμονιου καθοτι δε παιζουν λεφτα για πιανο .Στον νακα της προτεινανε αυτο

http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=422&category=2967&QRY=InlhbWFoYSoiIEFuZCAicDk1Yioi

Απο οτι μου πε την ενδιεφερε να αγορασει κατι οσο πιο κοντα στο πιανο .Το μοντελο αυτο για παραδειγμα μου οτι εχει πληκτρα πιανου(αν και δε νομιζω οτι λεει κατι αυτο)

Θα θελα τη βοηθεια στο να μου προτεινετε καποιο/α αλλα μοντελα ,ισως και σε καλυτερη τιμη (καθοτι νακας = φαρμακειο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Πολύ πιο φτηνά από 615 ευρώ δε θα βρει πολύ εύκολα. Προσωπικά δε μου αρέσει η Yamaha όσο η Casio (σειρά Privia) και μπορεί να παίζουν τέτοιες  τιμές για τα αρχικά τους μοντέλα, αλλά κατά τα άλλα και το συγκεκριμένο κάνει τη δουλειά του και "είναι σχετικά κοντά σε πιάνο"...

 

Απο Thomann.de μπορεί να βρει κάτι άλλο, αλλά δε είμαι σίγουρος ότι θα βρει κάτι καλύτερο και φθηνότερο και... και... να ψήνει και καφέ. Άσε που πλέον και ο Νάκας έχει ρίξει τις τιμές του, δεν είναι όσο παράλογοι ήταν κάποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα κλαβιέ των καινούργιων Casio αλλά δεν είχα την τύχη να τα δω από κοντά. Υποθέτω αν μπορεί να οικονομικά να πάει στο PX-350 θα ήταν οκ, αλλιώς το φθηνότερο PX-150.

Τα Yamaha έχουν καλά κλαβιέ, αλλά προσωπικά όχι τόσο τα φθηνά, οπότε άποψή μου ας τα αποφύγει.

Καλό εναλλακτικό με ωραίο κλαβιέ και σχετικά καλούς ήχους και δυνατότητες είναι το Korg SP250 το οποίο αν και είναι κοντά στην τιμή του PX-350, επειδή έχει πολυκυκλοφορήσει, μπορείς να το βρεις σχετικά εύκολα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή, π.χ. http://smart.noiz.gr/details.php?id=100775 , παρακαλώ δεν θέλω να φανεί ότι κάνω διαφήμιση σε κάτι, δεν έχω καμία σχέση ή επαφή με την αγγελία, μια γρήγορη αναζήτηση έκανα στις αγγελίες του noiz.

Τέλος για μεταχειρισμένο, αν δεν υπάρχει πρόβλημα βάρους και μετακινήσεων ας έχετε το νου σας σε καμία Yamaha Clavinova, υπάρχουν πολλές και μερικά μοντέλα είναι πολύ καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου