Προς το περιεχόμενο

ποια απο τις 3 κιθαρες?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 3...:Cort EVL-X4,Ibanez RG370DXZ,Hagstrom XL5 CT Ultralux...παιζω πιο πολυ μελωδια...θα περιμενω απαντησεις σας,ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο αυτες που παρεθεσες ειχα στη κατοχη μου την cort και μια ibanez της σειρας rg οχι αυτη ακριβως που ποσταρες.Η cort σε αυτη τη κατηγορια τιμης υπερεχει ξεκαθαρα.Πααρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,υπεροχο φινιρισμα,καλο φλουντ για τη τιμη του,στιβαρο που δε ξεκουρδιζει,καλυτερο μανικι που εμενα βολεψε περισσοτερο...εχει και σπλιτ κοιλ μαγνητες για μεγαλυτερη ευελιξια....αν τη συγκρινεις διπλα διπλα με την ibanez θα καταλαβεις!!!Παρ'ολα αυτα σε αυτη τη τιμη θα σου ελεγα να αποφυγεις το φλουντ γτ θα ταλαιπωρηθεις...τελος ριξε μια ματια και στις αγγλελιες,στα 400ε κυκλοφορουν διαμαντια (δε πουλαω κιθαρα στις αγγελιες)

Μια εναλλακτικη ισως να ειναι αυτη

 

http://www.cortguitars.com/en/product/evl-z4

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλες όμορφες είναι. Έχεις δοκιμάσει καμία;

 

δυστυχως ειμαι απο επαρχια και δεν εχω τη δυνατοτητα να δοκιμασω...

κλινω προς τη hagstrom αλλα δεν αποκλειω την cort....

θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες,ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήταν καλό πάντως αν σου δοθεί η ευκαιρία, να δοκιμάσεις κάποια για να δεις πως θα είναι στο χέρι σου. Άμα σε βολεύει το μπράτσο, αν σε αρέσει ο ήχος των μαγνητών.

 

Αν πάραυτα δεν γίνεται να δοκιμάσεις καμία και κρίνουμε από ομορφιά και μόνο, και εγώ προς την Hagstrom θα έκλινα. Είναι πολύ όμορφη.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με RG370dx έχω παίξει αλλά δε μου έκανε καλή εντύπωση. Το τρέμολο δεν είναι τόσο αξιόπιστο και οι μαγνήτες έτσι κι έτσι... Η cort έχει χαλαρά καλύτερα specs απ όλες.

Πάντως, θα πρότεινα να ΜΗΝ πάρεις "floyd" σε αυτή την κατηγορία κιθάρας. Τα licenced "floyd" που βάζουν επάνω τα βρίσκεις ebay με 20ευρώ... και δεν έχουν καμιά σχέση με τα original floyds, μόνο το όνομα, τίποτε άλλο. Έχω παίξει με original floyd rose 1 και 2 Germany και ήταν απίστευτα σε χρήση, tuning, ευκολία setup, ήχο σε σχέση με τα κινέζικα licenced. Τα licenced τα λοκάρω πάντα στις κιθάρες μου και λύνω το θέμα.

Σε μία RG350M yellow που έχω, έβαλα used floyd rose type2 αυθεντικό και έγινε άλλη κιθάρα, δεν κάνω πλάκα.

Δες εδώ γιατί και τα καλύτερα τρέμολο σε Αμερική και Ιαπωνία έχουν θέματα και πως θα λύσεις εύκολα το θέμα:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου