Προς το περιεχόμενο

Νέα σειρά F monitors απο την Adam Audio


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Την  133η AES επέλεξε η ADAM Audio για να παρουσιάσει την νέα επαγγελματική σειρά monitors F. H σειρά F διαθέτει και αυτή το γνωστής τεχνολογίας ΑRT tweeter με την απαράμιλλη απόδοση,σε πραγματικά πολύ καλή τιμή απόκτησης για πρώτη φορά στην ιστορία της ADAM Audio.

 

Η νέα F Series αποτελείται από τα F5 και F7 near field monitors συμπληρώνεται δε από ένα sub woofer.Αμφότερα τα F5 και F7 ενσωματώνουν την νέα τεχνολογία της ADAM, ART ‘weeter προσδίδοντας στα ηχεία απόδοση όμοια με αυτήν της X-ART.Τα ηχεία διαθέτουν όλα εκείνα τα γνωστά χαρακτηριστικά της διαύγειας, της εικόνας και της ανάλυσης που διαθέτουν τα monitors της ADAM Audio

 

F5

To μικρότερο ηχείο της σειράς F5,διαθέτει το νέο ART tweeter,έχει ενισχυτή τάξης A/B με ισχύ 25W rms, διαθέτει mid woofer των 5” οδηγούμενο από ξεχωριστό ενισχυτή Α/Β.

 

F7

Φιλοδοξεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του δημοφιλούς Α7Χ,οσον αφορά στο μέγεθος της καμπίνας και παρόμοια ηχητική σμπεριφορά.Έχει 7" woofer που οδηγείται απο ενισχυτή Α/Β ισχύος 60W ενώ το ART tweeter οδηγείται από ξεχωριστό ενισχυτή Α/Β με ισχύ 40W.

 

SubF

Μικρό σε μέγεθος ενσωματώνει woofer των 8’’ με ικανότητα να αποδίδει 150W RMS. Διαθέτει ενισχυτή τεχνολογίας PWM (pulse width modulation). O ενισχυτής παραμένει σε χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας ακόμη και σε υψηλά επίπεδα ισχύος λειτουργίας. ‘α χειριστικά ελέγχου είναι volume knob (-∞ to +6 dB),  διακόπτης αναστροφής φάσης και επιλογέας x-over. To sub woofer είναι ιδανικό για τα F5 και F7 υποστηρίζοντας μεγαλύτερη φασματική απόκριση των χαμηλών συχνοτήτων.

 

Inputs & Controls

Και οι δυο μονάδες F5 και F7 διαθέτουν χειριστικά στο πίσω τμήμα των ηχείων. ’πάρχουν 2 room EQs για τα high (>5kHz) και για τις low (<300Hz) συχνότητες. Η στάθμη ρυθμίζεται με περιστροφικό ποτενσιόμετρο από -∞ έως και τα +6 dB). Επιπρόσθετα παρέχεται και high pass filter στα 85Hz για την  λειτουργία του subwoofer.Για την συνδεσμολογία παρέχονται βύσματα XLR/Jack τύπου combo καθώς και RCA.

 

Η F Series  θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2013.

 

Περισσότερες πληροφορίες http://www.adam-audio.com και www.audigys.gr

F5.jpg.3591a4afc4469de706a00b2079bae759.jpg

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου