Προς το περιεχόμενο

Pedal Amp!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την όμορφη παρέα!

 

Λοιπόν παιδιά, καλύτερος κατά τη γνώμη σας ενισχυτής μέχρι 1000 Ευρώ, που να δέχεται "όμορφα" πετάλια (οχι εμφανισιακά 8) ), χωρίς να υπερισχύει η ιδιαίτερη χροιά του αλλά με μεγάλο headroom?

Περιμένω τις απαντήσεις σας. :wink: (τεράστιε superfunk τι λες?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σου αρέσει ο ήχος των Fender ενισχυτών τσέκαρε τον Hot Rod DeVille (60W, 900 ευρώ περίπου)...αν πάλι σου αρέσουν οι Marshall, ο JCM 2000 DSL-Combo (40W, 800 ευρώ) μπορεί να είναι καλή λύση.

Εναλλακτικά, θα σου πρότεινα ENGL Screamer και τελευταία άκουσα καλά λόγια (από γνωστό μου που τον δοκίμασε κι εμπιστεύομαι τη γνώμη του) για τον Rivera Pubster 45. Και οι δύο είναι κοντά στα 1000 ευρώ από τιμή.

 

Επειδή πάντως βλέπω ότι δεν ενδιαφέρεσαι για ενισχυτή με ας πούμε "προσωπικότητα" στον ήχο του, αλλά για καλό πεντακάθαρο clean κανάλι δεν σου προτείνω καν κάτι σαν τον Vox AC30 π.χ. και πιστεύω ότι στον Screamer θα βρεις αυτό που θέλεις. Fender και Marshall έχουν πολύ έντονη δική τους χροιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεταχειρισμένοι :

 

Fender Deluxe Reverb Reissue ή late 70's

Marshall JCM 800 Combo 50w

Ampeg Reverberocket

 

Καινούριοι :

 

Vox AC15/30CC

Laney VC30 210/112

Peavey Classic 30

 

Μια γνώμη είναι να μην πάς σε high gain US-style ενισχυτές (Engl, Boogie κτλ) γιατί οι προενισχύσεις που χρησιμοποιούν την cascading gain πατέντα μου ακούγονται λιγότερο φιλικοί με external overdrives. Νομίζω πως όσο πιο καθαρή είναι η προενίσχυση κάποιου λαμπάτου τόσο μεγαλύτερο headroom και ευκρίνεια θα έχεις με πετάλια....

Leo got it right the first time

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Μάλλον πιο κοντά στην γνώμη του Silot είμαι, αλλα όλα θα φανούν στην πράξη που λένε. 8O

 

Superfunk where are thou? :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν εχω ακομα "γνωρισει" ενισχυτη που να ΜΗΝ παιρνει καλα τα πεταλακια :lol: (μια και ΟΛΟΙ οι ενισχυτες & ΟΛΑ τα πεταλια εχουν αυτα ,τα πως τα λενε...κουμπακια που ρυθμιζεις τον ηχο :lol: ) μια καλη & φθηνη λυση ειναι ο PEAVEY CLASSIC σε ολες του της μορφες (30,50 & delta blues).

 

Oλοι οι Blackface FENDER & οι σειρα HOT ROD δεχονται μια χαρα τα πεταλια & βεβαια και οι VOX AC30 (οι ενισχυτες που χρησιμοποιει ο βασιλιας των effects EDGE).

 

Αν εχεις ηδη αγορασει τα ΠΕΤΑΛΙΑ σου πηγαινε να τεσταρεις με ΑΥΤΑ τον ενισχυτη,στα modulation/time δεν παιζει και μεγαλο ρολο αλλα στα overdrive/distortion πρεπει να "ταιριαξεις" τα πεταλια σου με τον καταλληλο ενισχυτη μια και δεν παιζουν ολα τα πεταλια "βρωμας" το ιδιο καλα με ολους τους ενισχυτες (π.χ ενα TUBE SCREAMER ακουγεται θεΪκο μεσα απο ενα Twin Reverb & ενετλως χαλια μεσα απο ενα VOX AC30)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου