Προς το περιεχόμενο

Δε μας τα λές καλά A(er)opolis


fleamail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το διάβασα και γω προ ημερών.

 

Έχω την εντύπωση πως πρόκειται για την κλασσική ασθένεια ΣτιςΜερεςΜαςΤοΚανανΚαλυτερα-ίτιδα από την οποία πάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν περάσει τα -ήντα (ιδιαίτερα τα δεύτερα).

 

Πάντως τέτοιου μεγέθους λαλακία δεν περίμενα να ακούσω από τον -ανοιχτόμυαλο, υποτίθεται- Bob Dylan.

 

Περαστικά του!

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε μας τα λές καλά BOB

 

 

 

Εγω παντως και συγχωρηστε με για το IQ μου... με το που το ειδα...στο μυαλο μου ηρθε ο Bob O Σφουγγαρακιας kαι οχι..... ο Dylan.......... :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά, αφού δίκιο έχει ο άνθρωπος! Ποιός δίσκος έχει βγει από τα μέσα των 80's onwards που να αξίζει;

 

Βγάλανε κανένα σοβαρό δίσκο οι Radiohead; Μήπως οι Depeche Mode; Ο Lenny Kravitz, η Kate Bush, οι Garbage, ο Jean Michelle Jarre, τι το σοβαρό έβγαλαν όλοι αυτοί οι (ας μου επιτραπεί ο όρος) άμπαλοι;

 

Καλά που έχουμε και τον Bob να μας δείξει τι σημαίνει σωστός δίσκος, έστω και αργοπορημένα...

 

Υ.Γ. Και μετά ξύπνησε ο τύπος! :evil:

 

Υ.Γ. 2. Antouan, δεν παίζεσαι αγορίνα μου...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποιοι έχουνε ψωνιστεί αρκετά.Και δεν φταίει κανείς άλλος παρά τα ΜΜΕ, ή όποιος κατά καιρούς προωθεί κάποιους μουσικούς.

 

Καλή η μουσική του Ντύλαν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος.Γούστα είναι αυτά.Ο Ντύλαν είναι καλός στον μουσικό χώρο που κινείται.Αλλά τα τραγούδια του ακούγονταν από πολλούς πιό παλιά.Και φυσικά όχι παντού.Π.χ οι U2 γνωρίσανε μεγαλύτερη επιτυχία παγκοσμίως.Πόσοι στην Ελλάδα ακούγανε ή ακούνε Ντύλαν?Περισσότεροι ακούγανε και ακούνε Doors παρά Ντύλαν.

 

Ο καθένας λέει ότι θέλει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σας μαλώσω!!

 

Πρώτον θα σας μαλώσω που ασχολείστε με το avopolis, λες και δεν σας έχω προειδοποιήσει εκατό φορές για το ότι η ελληνική δημοσιογραφία είναι για το λούτσο. Σχόλια για τη συνέντευξη (η οποία δόθηκε στο Rolling Stone, παρότι ο λακαμάς του avopolis δεν το αναφέρει όπως θα όφειλε - αν και μάλλον δεν το ξέρει καν) είναι εδώ:

 

http://www.wired.com/news/technology/0,71636-0.html?tw=rss.index

 

και όπως μπορείτε να δείτε δεν έχει το περιεχόμενο που άφησε να εννοηθεί ο λακαμάς του avopolis, αλλά είναι μία κριτική στις τεχνολογίες ηχογράφησης που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια. Είναι ενδεικτικό ότι εγώ είχα βρει τις συγκεκριμένες κουβέντες σε ένα ενδιαφέρον φόρουμ που παρακολουθώ και που σχετίζεται με το mastering.

 

Μικρό απόσπασμα:

 

Bob Dylan says the quality of modern recordings is "atrocious," and even the songs on his new album sounded much better in the studio than on disc.

 

"I don't know anybody who's made a record that sounds decent in the past 20 years, really," the 65-year-old rocker said in an interview with Rolling Stone magazine.

 

Μα καλά, πιστέψατε ότι ήταν ποτέ δυνατόν να έχει πει τέτοιο πράγμα ο Dylan; Όχι επειδή τον εκτιμώ εγώ, αλλά τέτοιες ηλιθιότητες δεν κρατάνε ένα άνθρωπο στη σκηνή για τέσσερις δεκαετίες. Give the man some credit.

 

Βρείτε και διαβάστε τη συνέντευξη, θα δείτε ότι καλά τα λέει ο Bob (και κάποιος να πάει να αλλάξει το τίτλο του thread) :) :) :) :)

 

----

 

Δεύτερον θα μαλώσω τον Palladin που διανοείται να συγκρίνει τον Dylan με τους Doors, και μάλιστα επί της βάσεως ότι περισσότεροι έλληνες ακούγανε Doors. Γρήγορα στο δισκάδικο φίλε μου, σβέλτα λέμεεεεεε.....

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα καλά' date=' πιστέψατε ότι ήταν ποτέ δυνατόν να έχει πει τέτοιο πράγμα ο Dylan; Όχι επειδή τον εκτιμώ εγώ, αλλά τέτοιες ηλιθιότητες δεν κρατάνε ένα άνθρωπο στη σκηνή για τέσσερις δεκαετίες. Give the man some credit.[/quote']

 

Δίκιο έχεις ρε eye αλλά μη μου πεις ότι δεν έχεις ικανό το Dylan να σκεφτεί κάπως... αλαζονικά σχετικά με τη δουλειά των συναδέλφων του! ¶σχετα αν δεν τα λέει δημοσίως, εμένα μου δίνει την εντύπωση μεγάλης ψωνάρας.

 

Σχετικά με την ερμηνεία του avopolis, no comments. Και πάλι με χαλάει η άποψη του κυρίου Dylan πάντως...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δίκιο έχεις ρε eye αλλά μη μου πεις ότι δεν έχεις ικανό το Dylan να σκεφτεί κάπως... αλαζονικά σχετικά με τη δουλειά των συναδέλφων του! ¶σχετα αν δεν τα λέει δημοσίως' date=' εμένα μου δίνει την εντύπωση μεγάλης ψωνάρας.

 

Σχετικά με την ερμηνεία του avopolis, no comments. Και πάλι με χαλάει η άποψη του κυρίου Dylan πάντως...[/quote']

 

Ναι, μάλλον ψωνάρα είναι (όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε) αλλά το θέμα είναι ότι η αναδημοσίευση μίας τόσο παραποιημένης πληροφορίας χωρίς καμία αναφορά στη πηγή της (αυτό, έλλειπε να ανοίξουμε τα μάτια του αναγνώστη) είναι απαράδεκτη.

 

Μπορώ σχεδόν να φανταστώ κάποια ηλίθια φοιτήτρια που της έχουν αναθέσει να αποδελτιώνει αυτά που βρίσκει στο ίντερνετ (και η οποία δεν έχει ακούσει ποτέ της ούτε Dylan ούτε τίποτε άλλο) να χαίρεται για το ότι της δίνεται και αυτής η ευκαιρία να προσφέρει το μικρό της λιθαράκι στο μεγάλο οικοδόμημα της νεο-ελληνικής χαζομάρας.

 

Για φαντάσου την και εσύ και πες μου μετά ποιος είναι πιο ψώνιο τελικά.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο το bbc:

 

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/5277574.stm

 

Wednesday, 23 August 2006, In an interview with Rolling Stone magazine [ ... ] "I don't know anybody who's made a record that sounds decent in the past 20 years, really." [ ... ]

 

Εδώ έχει και το εξώφυλλο:

http://www.brooklynvegan.com/archives/2006/08/bob_dylan_says.html

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μεγαλο προβλημα με τους ελληνες "δημοσιογραφους" ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ.

Ειναι απιστευτο αυτο αλλα μια και τους "ζω" απο πολυ κοντα ειναι περα για περα αληθινο.

Αν βαλεις σε αυτο και την "φυσικη κιτρινιλα" :twisted: που τρεχει στο αιμα του καθε ΑΣΧΕΤΟΥ πιτσιρικα η μεγαλυτερου που δηλωνει ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ εχουμε τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ παρερμηνειες (με την "δηλωση" του Dylan στην κορυφη πια των "πατατων" των ελληνων "δημοσιογραφων)

 

Δεν φτανει που ολα τα μεσα ενημερωσης στην Ελλαδα ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ στη ΨΥΧΡΑ χωρις να πληρωσουν ουτε μια δραχμη δικαιωματα τα ξενα εντυπα/καναλια/μεσα,το κανουν & ΛΑΘΟΣ :evil:

 

Καλα κανω που εχω να αγορασω ελληνικο περιοδικο/βιβλιο & να επισκεφτω ελληνικο site δεκα χρονια τωρα!! :roll:

 

Α, για τον Dylan καλο ειναι να πλενουμε το στοματακι μας πριν πεταξουμε τη χοντραδα μας,ποτε του δεν εχει επιτεθει σε συναδελφο του σε ολη του την πορεια,ειναι περιεργος και εκεντρικος (& καλα κανει genious ειναι ,οτι θελει κανει.. :lol: ) αλλα κακα σχολια δεν εχει κανει ποτε...

 

Η συγκριση δε των DOORS με εναν κολοσσο της συγχρονης μουσικης οπως ο Ντυλαν ειναι απο αστεια εως ιεροσυλη... :cry:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου