Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα θορύβου με κονσόλα


swg0d0fmusic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

 

Εχω μια soundcraft κονσόλα η οποία εδω κ μερικές μέρες βγάζει εναν θόρυβο στο σήμειο που παίρνει ρευμα. Οποτε υπέθεσα οτι ειναι θέμα γειωσης. Η μπριζα της δεν εχει γείωση, ειναι απλη δεν είναι σουκο. Οποτε πήγα κ πήρα ενα πολύμπριζο που παιρνει απλη μπριζα κ καταλαήγει σε σούκο. (έτσι μου ειπε ο υπαλληλος θα φτιαξει το προβλημα)

 

Ομως εξακολουθει να υπάρχει. Εβγαλα κ ξαναέβαλα πολλες φορές το καλώδιο του ρευμάτος στην κονσόλα κ το κούνησα μηπως δε κανει καλη επαφη αλλα τιποτα..

 

Ιδεές? Ο θόρυβος με τρελαίνει κ όπως καταλαβαίνετε δε μπορω να ηχογραφήσω τιποτα γιατι ο ήχος περνάει σε οτιδήποτε ηχογραφώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχικά πες στον υπαληλο ότι είναι καθυστεριμενος...από την στιγμή που δεν έχει καλωδιο γείωσης η παροχή της κονσόλας πως θα αποκτήσει με με το πολυμπριζο? Το πρόβλημά κατά πάσα πιθανότητα είναι στον μετασχηματισματιστη της κονσολας. ( εάν κάνει το κλασικό βζζζζζ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου