Προς το περιεχόμενο

M-audio Fast Track και παράσιτα


MuddyPete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, έχω μια κάρτα ήχου m-audio fast track pro και ηχογραφώ στο cubase. Έχω εγκαταστήσει ASIO και τα σχετικά και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι η εμφάνιση παρασίτων κατα διαστήματα. Άλλες φορές εμφανίζονται κατά την ακρόαση του κάθε track(με μια δεύτερη ακρόαση φεύγουν) και άλλες φορές εμφανίζονται στην ηχογράφηση. Ως αποτέλεσμα συνήθως, έχω ένα τέλεια ηχογραφημένο track από άποψη tempo και ήχου, μόνο και μόνο για να το χαλάσουν τα παράσιτα. Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα; Πέρα απο το να αλλάξω κάρτα ήχου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θυμαμαι οταν ειχα την παλια μου εκανε και μενα παρασιτα στην αναπαραγωγη οταν την ειχα ρυθμισει στα 48kHz...Στα 44.1 λειτουργουσε οκ με τους drivers απο το cd ενω με νεους εκανε κατι παρομοια προβληματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλαξε θυρα usb και κλεισε το antivirus

 

 

Έξυπνο, θα το δοκιμάσω όταν γυρίσω από την δουλειά.

 

Έχω Windows 7, 64-bit, ο επεξεργαστής είναι Intel Core i3 CPU M370 @ 2.40GHz 2.40GHz με 4GB RAM(3.8GB usable)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα φιλε . Δεν ξερω αν ελυσες το θεμα σου ... Εχω την ιδια καρτα και την δουλευα  πιο παλια σε ενα dual core με 4gb και 7αρια ... Ειχα στην αρχη καποια θεματα .

 

Δοκιμασε να παιξεις λιγο me to latensy και επισης στο controp panel της καρτας απενεργοποιησε καποια ports της καρτας που δεν χρησιμοποιεις ...Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα και φαντασου πως με την καρτα αυτη βγαζω 4ωρα live σε μπαντα !

 

Kαλα ξεμπερδεματα :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομιζω να φταιει η καρτα ηχου ουτε το πισι σου. Πιθανοτατα η εχεις πολλα πραγματα ανοιχτα η πολυ χαμηλο latency με αποτελεσμα να το γονατιζεις.

 

Και σε μενα το κανει καποιες φορες αν δεν προσεξω. Αυτο που κανω ειναι στην ηχογραφηση σχετικα χαμηλο latency (~10ms) και οσα tracks δεν χρειαζονται αμεσα render ωστε να μην τρωνε επεξεργαστικη ισχυ. Τα 4gb ram θελει αρκετη προσπαθεια να τα γεμισεις και πολλα vst οποτε αμφιβαλλω οτι εκει ειναι το προβλημα. Οταν μιξαρεις τοτε απλα βαλε το latency οσο μεγαλυτερο παει. Επισης αν ηχογραφεις σε πανω απο 44khz μειωσε το.

Τρολολολολολολολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα το ψάξω σχετικά μ' αυτά που μου είπατε. Ήδη μόνο με το κλείσιμο του antivirus είδα μεγάλη διαφορά :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου