Προς το περιεχόμενο

Real World (Remixed)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι πιο ψαγμένοι από εσάς, σίγουρα γνωρίζουν τη δισκογραφική εταιρεία Real World του Peter Gabriel. Οι ακόμη πιο ψαγμένοι γνωρίζουν το δικτυακό τόπο της εταιρείας και τους καλλιτέχνες που έχουν δισκογραφηθεί στα φιλόξενα στούντιό της. Αλλά οι πραγματικά ψαγμένοι γνωρίζουν το συνοδό δικτυακό τόπο http://www.realworldremixed.com, όπου εδώ και μερικούς μήνες διατίθενται original ηχογραφήσεις που έχουν γίνει στην Real World σε μορφή wav αρχείων.

 

Ο λόγος; Ο καθένας μπορεί να τα "κατεβάσει" στον υπολογιστή του και να τα μιξάρει εκ' νέου, προτείνοντας τη δική του εκδοχή για αυτά τα επώνυμα και γνωστά κομάτια.

 

Το όφελος από αυτή τη παροχή είναι πολλαπλό. Πρώτον, είναι μία πραγματικά χρυσή ευκαιρία να ακούσετε σωστά ηχογραφημένο υλικό και να θαυμάσετε την ποιότητά του, οφειλόμενη τόσο στον εκάστοτε ηχολήπτη αλλά βεβαίως και στον εκάστοτε μουσικό (πρέπει να το ακούσετε για να πιστέψετε πως παίζουν αυτοί οι άνθρωποι). Δεύτερο όφελος, είναι ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτές τις ηχογραφήσεις για να τεστάρετε τη δική σας δεξιότητα στο να μιξάρετε ηχητικό υλικό, στο δικό σας περιβάλλον εργασίας, χωρίς το άγχος που συνήθως συνοδεύει τις όποιες προσπάθειες μίξης του δικού σας υλικού (με το οποίο είμαστε συνήθως υπερβολικά ταυτισμένοι). Τρίτον, η ίδια η Real World μπορεί να βρει σε εσάς ένα θαυμάσιο συνεργάτη: τα ρεμίξ μπορούν να υποβληθούν στο site για αξιολόγηση και να γίνουν αντικείμενο ψηφορίας από τους υπόλοιπους θαμώνες.

 

Τα κομάτια που προσφέρονταν μέχρι τώρα ήταν από τους The Afro Celt Sound System, τους Los De Abajo, τους Temple Of Sound & Rizwan-Muazzam Qawwali, αλλά (όπως ενημερώθηκα μόλις σήμερα) πλέον διατίθεται το κλασσικό Shock The Monkey του Peter Gabriel !!!

 

Οπότε, μπείτε στο site, γραφτείτε (δωρεάν) συνδρομητής και θα αποκτήσετε πρόσβαση στο download area και μετά... καλά ξενύχτια.... :) :) :)

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου