Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Behringer xenyx 1204usb


giorgosas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια,

λοιπον πριν απο 5 μερες αγορασα την  behringer xenyx1204usb που λειτουργει και ως καρτα ηχου.εχω συνδεσει στο control out room δυο ηχεια m-audio av-30 και μια roland td 11k με left right καρφια απο τον εγκεφαλο της drums στο line 7/8 της κονσολας.δουλευουν ολα κομπλε,το προβλημα ειναι στο usb και την καρτα ηχου.Το PC aναγνωριζει το usb αλλα οτι και ρυθμισεις εχω βαλει δεν παιρνει σημα με τιποτα.θα ηθελα να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω γιατι ειμαι αρχαριος σε αυτα αν εχω κανει κατι λαθος με τις συνδεσεις,ποιους drivers πρεπει να κατεβασω και τι ρολο παιζουν τα κουμπια 2tr/usb και 2-tr/usb to main.Καθε βοηθεια ενννοειτε επιθυμητη.

 

ευχαριστω εκ των προτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε windows 7 δουλεύεις;

Έχω την εντύπωση, οτι πρέπει να κατεβάσεις τους drivers από την behringer που αφορούν τα 32bit ώστε να περάσει το σήμα σου μέσα στο pc.

 

Οπότε, αποσύνδεσε την κονσολίτσα σου, αφαίρεσε τους drivers που έχεις ήδη εγκαταστήσει, κατέβασε τους 32μπιτους και καν´ τους install.

Καθόσο κάνεις install, το usb σου δεν θα έπρεπε να είναι συνδεδεμένο, μέχρι να σου εμφανιστεί το μήνυμα "connect your usb cable".

 

Θεωρώ πως για να περάσει το σήμα μέσα στο pc σου, το κουμπί 2tr/usb θα πρέπει να είναι πατημένο.

 

Καλημέρα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα και σε ευχαριστω πολυ.κατι τελευταιο πιστευεις δηλαδη οτι δεν ειναι αναγκαιο να συνδεσω τα ηχεια στα main outputs για να παιρνει σημα to main mix?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου