Προς το περιεχόμενο

Τα φώτα σας! Ήρθε η ώρα για στρατ!!!


stepar10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και ευχαριστώ προκαταβολικά οσους καταθέσουν την γνώμη τους.  Ήρθε η ώρα να πάρω την πρώτη μου στρατ! Δεν μπορώ να πάρω αμερικάνικη λόγω του οτι το ποσό που διαθετω είναι 700 ευρώ. Οι εποχές είναι δύσκολες και αυτά τα μάζεψα με πολύ κόπο. Άλλωστε δεν είμαι και κανας επαγγελματίας. Απλα μεσω της μουσικής έχω βγάλει τα μεγαλύτερα γούστα στην ζωή μου. (μετά τις γυναίκες φυσικά!  ::))

 

Θα ήθελα αν ειναι εφικτό με αυτό το ποσό να έχω μια αξιοπρεπή κιθάρα που θα μπορεί να σταθει σε Λive σε μπαράκια και κανα φεστιβάλ. Με σωστό intotation, σωστό τρεμολο, κλασικό ηχο.  Οσο για το είδος μουσικής, μου ταιριάζει απολυτα μια στρατ με μονούς οποτε δεν χρειάζεται να αναλυθει περισσότερο.

 

Η επιλογες μου είναι 4. Κριτήρια είναι το maple fret, το λευκό χρώμα, το C shape μανίκι και φυσικά οσο το δυνατόν καλύτεροι μαγνήτες (θα ηθελα να αποφύγω αλλαγη μαγνητών αργότερα). Με αλλα λόγια θα ήθελα μια ετοιμη κιθάρα.

 

1. http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_roadhouse_strat_mn_aw.htm 

        Fender Deluxe Roadhouse Strat  ΜΙΜ

 

2. http://www.thomann.de/gr/fender_60s_classic_player_strat_rw_sb.htm

      Fender 60s Classic Player Strat

 

3. http://www.thomann.de/gr/fender_squier_classic_vibe_strat_50s_2.htm

      Fender Squier Classic Vibe Strat 50's

 

4. http://www.thomann.de/gr/fender_standard_strat_2011_mn_awt.htm

    Fender Standard Strat MN

 

 

Ο ενισχυτής που θα πάρω είναι ο Bugera V22 με το πολυεφέ της Korg Toneworks 3000  στην λουπα.

 

Υγ. Σορι αν σας κούρασα!

 

Υγ2 , Μεχρι σήμερα επαιζα με την Standard Tele Made in Mexico της οποίας το μπράτσο με βολεύει πολύ. (για να υπάρχει μετρο συγκρισης)

 

 

MUSIC IS MAGIC

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Από αυτές που παρέθεσες και με κριτήριο τον "κλασσικό ήχο" που αναφέρεις, προσωπικά θα πήγαινα στην classic player με κλειστά μάτια.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα ψηφίσω Classic Vibe.

όπως έχω βαρεθεί να διαβάζω παντού αλλά και αν κρίνω και από την Classic Vibe Tele μου, the chinese got it right ;)

Soulshine is better that sushine, is better than moonshine, damn sure better than rain

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από αυτές που παρέθεσες έχω παίξει με την Classic Vibe και είναι καταπληκτική κιθάρα για τα χρήματα της.Δε νομίζω ότι θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές,στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον.Στις αγγελίες πάντως με 700 ευρώ θα βρεις και usa strat αλλά με τα χρήματα που κοστίζει η classic vibe είναι πολύ καλό deal.Και αν δε είσαι αποφασισμένος για την πεταλιέρα θα σου έλεγα να κοιτάξεις επίσης στις αγγελίες γιατί σε αυτά τα χρήματα θα βρεις σίγουρα και κάτι καλύτερο.

Ελπίζω να βοήθησα,καλές αγορές :)

Νιώσε την δύναμη του Black Dragon

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με βαση value for the money θα επερνα την vibe η μια  usa μεταχειρισμενη..επισης εχει στις αγγελειες κατι boss gt-6 με 100 ευρω νομιζω!

+1 Με 100 και κάτι βρίσκεις την boss και με 180 την vox tonelab le που είναι και στα χρήματα που θα έδινες για την toneworks.

Νιώσε την δύναμη του Black Dragon

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τα μεχρι στιγμής σχόλια. Καταρχάς με ενδιαφέρει μονο η αγορά καινούριας κιθάρας και οχι μεταχειρισμένης (δικό μου κόλλημα). Επίσης μην στέκεστε στην πεταλιερα γιατι την toneworks την εχω ηδη εδω και πολύ καιρο και προς το παρών τα εφε της με καλύπτουν (delay,chorus,reverb)

 

Οποτε με ενδιαφέρει να επικεντρωθούμε στην αγορά της κιθάρας. (μαγνήτες  {διαφορές texas special απο 69}, χρήση τρεμολο το οποιο της classic vibe λενε οτι δεν είναι τοσο καλό)

 

@παοκιτο  γνωρίζω οτι δεν βγαίνει σε maple η classic player 60s αλλά εχω ακούσει πολύ καλά σχολια για την κιθάρα και το χρώμα αυτό ειναι πολύ κοντά στο λευκό και πολύ ομορφο κατα την γνώμη μου. Αλλωστε σε αυτό το χρώμα πηγαίνει πολύ το rosewood fretboard.

 

 

MUSIC IS MAGIC

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου