Προς το περιεχόμενο

midi πετάλια για midi keyboards αλλά και έλεγχος προγραμμάτων κ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

    Έχω ένα midi keyboard και το χρησιμοποιώ με διάφορα προγράμματα(π.χ reason) και μία κιθάρα την οποία χρησιμοποιώ με το guitar rig.Μου ήρθε η σκέψη να αγοράσω ένα πετάλι με το οποίο θα μπορώ να χρησημοποιώ κάποια εφε απο το guitar rig όπως το wah-wah(το guitar rig δέχεται κάθε midi συσκευή για τα εφε) αλλα να το χρησιμοποιώ και για δίαφορους λόγους στο reason(π.χ volume,release). Παρακαλώ αν κάποιος ξέρει τίποτα σε καλή τιμή(μεχρι 40 ευρώ) ασ στείλει link.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

...(μεχρι 40 ευρώ)...

Αν το midi keyboard που έχεις μπορεί να δεχτεί κάποιο control pedal ή expression pedal και σου παρέχει την δυνατότητα να αναθέσεις σε αυτό κάποια midi λειτουργία, τότε μπορείς μέσω midi να ελέγξεις κάποια πράγματα εξωτερικά, όπως για παράδειγμα κάποια παράμετρο από το guitar rig. Αυτό, εάν το πρόγραμμά σου μπορεί να δεχτεί μέσω κάποιου midi control message την παράμετρο που θες να ελέγξεις, π.χ. volume κλπ. Είναι πολύ γενικό.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου