Προς το περιεχόμενο

joe Satriani Unstoppable Momentum


Insectius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βγήκε το εξώφυλλό και τα σπάει!!! Επιτέλους ένα ωραίο μετά από καιρό(" engines of creations" 2000) Μακάρι να είναι και τα τραγούδια ωραία ,προσωπικά ο τελευταίος δίσκος που μου άρεσε ήταν ο "Ιs there love in space" του 2004. Ίδωμεν!!!  8)

joe-satriani-unstoppable-momentum.jpg.ed6a4eaafa9e6d01c4ce71b7114bcca9.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως πολύ ωραίο το εξώφυλλο.

 

Για τους δίσκους βέβαια λίγο θα διαφωνήσω (όχι ότι έχει σημασία δηλαδή  ;D ). Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι: Strange Beautiful Music (2002), Super Colossal (2006), Professor Satchafunkilus and the Musterion of Rock (2008) και ο τελευταίος του Black Swans and Wormhole Wizards (2010).

Αγαπημένος μου βέβαια είναι ο Surfing With An Alien απ' τα παλιά.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

;D ;D ;D

 

Ναι είναι πολύ ωραίος και ο Crystal Planet!

Γενικά όλοι οι δίσκοι του Joe μου αρέσουν πολύ, με μόνη εξαίρεση τον Engines Of Creation. Έχει βέβαια κάποια ωραία κομμάτια μέσα (Devil's Slide, Until We Say Goodbye - πολύ αγαπημένο) αλλά σαν σύνολο δεν με ενθουσιάζει.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Ακουσα λοιπόν τον καινούργιο δίσκο με πολύ μεγάλη χαρά αφού τον περίμενα καιρό ,οι εντυπώσεις καλές ,πάρα πολύ καλή παραγωγή νομίζω αλλά πιστεύω θα ήταν πολύ καλύτερος ο δίσκος αν τον είχε δουλέψει παραπάνω (δήλωσε και ο ίδιος ότι φτιάχτηκε πολύ γρήγορα) . Αυτό συμπεράνω και από το ότι σαν έχει πολύ ελευθεριά η υπόλοιπη μπάντα . Δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω ένα τραγούδι που να μου άρεσε πάρα πολύ ....ίσως το ομότιτλο, βασικά τα πρώτα 5-6 τραγούδια στη σειρά του δίσκου ξεχωρίζουν . Πραγματικά ελπίζω να διαλύσουν οι chickenfoot ;D ;D ;D ;D ;D  Περιμένω από τώρα τον επόμενο δίσκο!(αλλά είναι 56 ο joe  :'( :'( :'(  ) .Χαρακτηριστικό παράδειγμα του δίσκου  πάντως το   "the weight of the world" όπου μοιάζει σαν να είχε φτιάξει το μισό τραγούδι (και πολύ ωραία μάλιστα )και το άλλο μισό σαν να είναι άσχετο τζαρτζάρισμα με την μπάντα.Στα θετικά οπού πατάει το whammy κάνει παπάδες!  :o Αυτά σαν μια πρώτη άποψη θα τα ξανακούσω ευνοείται πολλές φορές ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι πρώτες μου είναι θετικές και εξηγούμαι  ;D

Ο Joe πλέον παίζει μουσική, δεν τον ενδιαφέρει να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του στο όργανο.

Επίσης έχει την ικανότητα να βγάζει σχετικά απλές μελωδίες, οι οποίες όμως μένουν στο μυαλό και αυτό είναι και το πιο σημαντικό σε μουσική χωρίς λόγια  ;)

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω ένα τραγούδι που να μου άρεσε πάρα πολύ

 

βασικά τα πρώτα 5-6 τραγούδια στη σειρά του δίσκου ξεχωρίζουν

 

Αναποφάσιστος;  ;D

 

Περιμένω από τώρα τον επόμενο δίσκο!(αλλά είναι 56 ο joe  :'( :'( :'(  )

 

Ξέρεις, το προσδόκιμο ζωής στον 21ο αιώνα έχει ανέβει πολύ σε σχέση με την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.  ;D

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για μένα για τα δεδομένα του (μιλάμε ίσως για τον ηλεκτρικό κιθαρίστα με τη συνολικά πιο γεμάτη προσωπική δισκογραφία - φουλ από ωραίες καθαρά κιθαριστικές δουλειές), η τελευταία 10ετία του Joe είναι εντελώς αδιάφορη. Τελευταίος ωραίος δίσκος του κατ'εμέ ήταν το Strange Beautiful Music του 2002, μακάρι ο φετινός να σημάνει μια επανεκκίνηση στις προσωπικές του δουλειές.

 

Τώρα για το ποιος είναι ο καλύτερος δίσκος του, πραγματικά τι να πρωτοδιαλέξεις... Τα Surfing with the Alien, Flying in a Blue Dream, The Extremist, και Crystal Planet είναι όλα απίστευτες δουλειές (και το Engines of Creation επίσης πολύ προσεγμένο και με δυνατές στιγμές)... προσωπικό αγαπημένο το Crystal Planet.

 

hyperpanos αυτό που ξεχώριζε πάντα το Satriani από τη σκηνή των σρεντεράδων ήταν η απλότητα και η μουσικότητά του (όπως και ο ρυθμός του, και το γεγονός ότι όλα τα βασικά τα έχει πολύ καλά). Το θέμα είναι ότι μια 10ετία τώρα επαναλαμβάνεται κατά πολύ, και δεν έχει αφήσει κομμάτια τόσο δυνατά σαν αυτά που έβγαζε στα 90's. Το παίξιμο βέβαια δεν έχει χαλάσει, προς Θεού... απλά οι αλμπουμάρες έχουν εκλείψει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου