Προς το περιεχόμενο

κιθαρες απο κινα! ειναι καλες η πεταμα χρηματων?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χριστος Ανεστη σε ολους!

ειδα σε μια ιστοσελιδα και σκεφτομαι να παρω μια κιθαρα απο ενα κινεζικο σαιτ.

συγκεκριμενα σκεφτομαι να παρω μια απο τις 2 παρακατω, που μαλλον ειναι ιμιτασιον φεντερ και ιμπανεζ, αλλα κοστιζουν 140 ευρω περιπου. δειτε σας παρακαλω και πειτε μου την γνωμη σας.

http://www.aliexpress.com/item/Electrc-guitar-f-stratocaster-model/858624174.html

http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-high-end-quality-IBZ-JEM-7V-white-Electric-Guitar-Freeshopping/740684438.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

  • Moderator

Κατά πάσα πιθανότητα (98%) σίγουρα θα έχουν θέμα μετά από μερικές μέρες χρήσης.Δεν γίνεται να έχουν φτιαχτεί από καλής ποιότητας υλικά και να πουλιούνται τόσο φθηνά.Είτε λοιπόν θα έχουν κάποιο κατασκευαστικό θέμα,είτε θα βγάλουν πρόβλημα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.Συν ότι το playability λογικά θα είναι άθλιο γιατί δε θα έχουν κάνει καθόλου καλή ταστοδουλιά και θα έχουν κάτι λαιμούς έπιπλα.Για να μην παρεξηγηθώ,δεν κοιτάω τη χώρα προέλευσης,αλλά την τιμή,συγκριτικά με τις αυθεντικές.Δες τι θα σου πουν και τα άλλα παιδιά που είναι πολύ πιο έμπειρα από μένα,αλλά εγώ στη θέση σου δε θα της έπαιρνα.Στην τελική κάνε υπομονή,μάζεψε περισσότερα χρήματα και πάρε μια κιθάρα της προκοπής που θα κρατήσει και δε θα σου βγάζει προβλήματα.

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για χαρά! σετ απ ξέρεις να κάνεις; τρίψιμο τάστων ρύθμιση αυλακιών στο στο nut; αν τα παραπάνω δεν σου φαίνονται ξένα προχώρα!!  8) διότι μπορεί να χρειαστούν... και εκτός από αυτά μπορεί να σου τύχουν μούφα μηχανικά μέρη ,εκεί μπορεί να χρειάζονται αλλαγή. μπορεί να και να είναι μια χαρά!! επιστροφές δέχονται κτλ?

 

ΥΓ παντελώς άσχετο με την ερώτηση...  Το όνομα του σάιτ μου θύμισε τον αλη μπαμπα και τους 40 κλεφτες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν νομιζω να δεχονται επιστροφες. απο οτι βλεπω ομως σε αλλη κιθαρα ιδιας τιμης τα ξυλα ειναι mahogany body, maple - rosewood neck. σκεφτομαι πως ισως αν της αλλαξω ενα μαγνητη με εναν που να μου αρεσει περισσοτερο, η κιθαρα να γινει πολυ καλη. τωρα παιδια απο κιθαρες δεν ξερω, απλα γνωμες δεχομαι. δηλαδη σετ απ, αυλακια κλπ δεν εχω ιδεα!χεχε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε καλύτερα να ψάξεις για μεταχειρισμένη και να την ελέγξεις μαζί με κάποιον που ξέρει να διακρίνει προβλήματα στις κιθάρες .Μπορεί να πετύχεις κάτι πολύ καλό με πολύ λίγα χρήματα .Πάντως στα ίδια λεφτά που είναι αυτές μπορεί να αγοράσεις καινούργιες με πολύ καλά χαρακτηριστικά άλλα παιδιά στο σάιτ έχουν εμπειρία από φτηνές κιθάρες να σου πουν.   τσέκαρε τις squire fender χωρίς όμως να έχω άποψη από πρόσφατα μοντέλα.

ΥΓ με πρόλαβε ο  gdevelek

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ, τελικα αποφασισα να τις αποφυγω τις κινεζικες.

λιγο ασχετο, αλλα αυτη πως σας φενεται?

 

http://www.ultimate-guitar.com/reviews/electric_guitars/harley_benton/hbms620/index.html

 

http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbms620tr_egitarre.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσφατα αγόρασα από ελληνικό μαγαζί μια Squire tele affinity για 180Ε φτηνότερα κι απ το Θωμά .

Είναι μι χαρά κιθαρούλα για τα λεφτά της και αν συμβεί οτιδήποτε ,έχω την εγγύηση και την εμπιστοσύνη προς το μαγαζί που την αγόρασα πως θα μου τη φτιάξουν.

Νομίζω σε αυτά τα λεφτά είναι φρόνιμο να προτιμήσεις κάποιο αντίστοιχο προιόν και να το πάρεις από Ελλάδα , ή να κοιτάξεις και σε μεταχειρισμένα .

 

Για το θέμα του σάιτ από Κίνα που αναφέρεις ,δεν ξέρω στα σίγουρα να σου απαντήσω ,αλλά αν δεν πρόκειται για κάποιου είδους μούφα ,πιστεύω πως δεν είναι παράλογο οι τύποι να έχουν φτιάξει πλέον τπτ πράγματα ιδιαίτερης αξίας ,σε φτηνή τιμή ,που απλά εμείς ίσως αγνοούμε προς ώρας. Την αναγκαία τεχνογνωσία την έχουν ,από τι στιγμή που δεν κοτσάρουν επάνω στη κιθαρα τη φίρμα της μητρικής για να εισπράττει τότε κάλλιστα μπορούν να βγουν πιο φτηνά.

 

Υπάρχουν και άλλα ''παιδιά'' που γνωρίζουν καλύτερα από μένα ,αλλά μάλλον οβελιάζονται  ;D θα σου πουν μόλις χωνέψουν  ;D  

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H φαση ειναι hit or miss.Ειχα αγορασει παλαιοτερα μια ακρυλική strat κοπια με scalloped ταστιερα απο tradetang περιπου στις τιμες που βλεπεις και εσυ εκει.Εγω τοτε την ειχα παρει για πλακα αλλα οπως και να εχει ημουν στο ελεος.Ημουν μια ωρα στο live chat με τον πωλητη(που αγγλικα με το ζορι τα δουλευε :P...) για να του εξηγησω τι εστι scalloped ταστιερα φαντασου :o.Ηθελα κιτρινη μου τη στειλανε κοκκινη ;D,με το που ηρθε αμεσως set up γιατι...τασταριζε κτλ κτλ κτλ και μεσα σε ολα αυτα βαλε και το τελωνειο που δεν ειχα υπολογισει ο χαζος :-[(πρωτη αγορα τοτε).

 

Συμπερασμα...Αν θες μια κιθαρα αξιοπιστη και που να μπορεις να πουλησεις αργοτερα και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο πας σε δοκιμασμενες λυσεις που και φθηνες ειναι και πολυ καλες πχ fender affinity.Aν γουσταρεις την περιπετεια και την μοντα(με την λογικη και στραβο να ειναι εγω θα το...ισιωσω) επιχειρησε το.Εγω δεν το μετανιωσα πχ η κιθαρα τωρα παιζει μια χαρα αλλα αν με ρωτησεις αν το ξανακανα θα σου ελεγα...ουτε με σφαιρες.Moddaρε μια μεταχειρισμενη squier πχ και θα εισαι απο καθε αποψη ανωτερος.

Και το αντικειμενο του ποθου ;D

29099274.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ, τελικα αποφασισα να τις αποφυγω τις κινεζικες.

λιγο ασχετο, αλλα αυτη πως σας φενεται?

 

Κι αυτή κινέζικη είναι αδελφέ...

 

Κιθάρα με "floyd rose" στα 140 και 120Ε, άσε καλύτερα... Κοίτα στις αγγελίες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου