Προς το περιεχόμενο

NOCTURN 25-NOVATION & AUTO MAP


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προκειται για ετοιμα templates που φορτωνονται στο midi οταν αναγνωρισουν μια εικονικη συσκευη στο daw. Μπορεις να τα επεξεργαστεις μεσω του automap editor και αυτο ειναι λιγο βολικο,αλλα το πλην στην υποθεση ειναι οτι μεσω του editor μπορεις να επεξργαστεις μονο το automap.Τουλαχιστον οσο το εχω ψαξει. Προσωπικα δεν με εχει βολεψει,με το reason 5 χρησιμοποιω το advanced mode που και παλι δεν εχει πληρη χρηση των δυνατοτητων του λογω ελλειψης του template στα midi devices του reason. Παρολα αυτα αν δεν εισαι απαιτητικος χρηστης το automap ειναι αρκετα βολικο με τη χρηση οθονης 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωρίζεις πως μπορώ να το αφαιρέσω το AUTOMAP?  Ενώ δείχνει ότι όλα βαίνουν καλώς τελικά ποτέ δεν μπορώ να το κάνω να δείχνει assigned  με το εκάστοτε vsti  και το χειρότερο είναι πως δεν παίζει το κλαβιέ .

Παλιότερα δεν το είχα και απλά χρησιμοποιούσα το κλαβιέ.

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο novation sl49mkII πατας το κουμπι automap και απενεργοποιειται(μπαινει στο advanced mode).Για να παιξει το κλαβιε με automap πρεπει να επιλεξεις στα midi preferences την επιλογη automap που ειναι αποκλειστικα για το κλαβιε(στο reason ετσι γινεται σε αλλο daw δεν θυμαμαι πως το εκανα,μαλλον ομως ετσι). Δηλαδη δυο,ενα για το κλαβιε και ενα για τα κοντρολερς.

Τωρα για να ειναι στενα συνεργαζομενο με καποιο vst,πρεπει να υπαρχει και η καταλληλη συμβατοτητα με το προγραμμα.Δηλαδη πριν 2 χρονια με το ableton δεν λειτουργουσε σωστα,φαντασου δεν αναβαν τα leds οταν ενεργοποιουταν καποιο κλιπ ή καποια εντολη. Επειτα βγηκε μια εκδοση τυπου 8.3.2 απο 8.3.1 και το προβλημα διορθωθηκε. Επισης ,θυμησου οτι το automap δεν ειναι τιποτα παραπανω απο προεπεξεργασμενα templates που απο την στιγμη που ετοιμαστουν συνεργαζονται με το προγραμμα.Αν δεν εχουν ετοιμαστει για καποιο συγκεκριμενο vst δεν θα δουλεψουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στάθη ευααριστώ για τις απαντήσεις ,δυστυχώς με τρώνε οι θάλασσες και δεν έχω πάντα σύνδεση για να γράφω, λείπω κιόλας απ το σπίτι και δεν έχω μπροστά μου το μηχάνημα.

Δυστυχώς δεν έχει διακόπτη AUTOMAP το Nocturn ώστε να το απενεργοποιήσω ,αλλά είμαι σίγουρος πως το έχω σετάρει ''σωστά''

Κάτι πρέπει να παίζει φυσικά στο σετάρισμα με τα pro tools. Βλέπει κανονικά τα όργανα ρυθμίζει τις παραμέτρους,αλλά δεν αποκρίνεται το κλαβιέ και μονίμως δείχνει not assinged .

Έχω τη τελευταία έκδοση ,αυτή την 8.3.2 απλά πριν μήνες έκανα κάποιες αλλαγές στον υπολογιστή και κάτι μάλλον πειράχτηκε,αλλά δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω μίντι και δεν το πήρα είδηση  . Θα το ξαναστήσω εξ αρχής το μίντι και βλέπουμε.

Ευχαριστώ

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου