Προς το περιεχόμενο

Black Rock Music Production/Mixing Workshop


speedyk5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

    Τα Black Rock Studios, έχοντας καταφέρει να είναι ο πρώτος και μοναδικός προορισμός ηχογραφήσεων στην Ελλάδα για καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής (One Republic, Steve Harris, Joe Bonamassa) καθώς και το studio που καθιέρωσε τα διεθνούς φήμης Songwriting Camps φιλοξενώντας συνθέτες, στιχουργούς και παραγωγούς από όλο τον κόσμο, οργανώνουν για πρώτη φορά σε συνεργασία με το Ωδείο Φίλιππος Νάκας τα Music Production / Mixing Workshops. Τέσσερεις ημέρες εντατικών sessions στη Σαντορίνη με διακεκριμένους μουσικούς παραγωγούς-mixing engineers με credits από τη διεθνή και την εγχώρια μουσική βιομηχανία σε ένα world class studio.

Στόχος του workshop

  Σκοπός του workshop είναι οι συμμετέχοντες εκτός από την εκμάθηση των  βασικών αρχών της μουσικής παραγωγής και μίξης, να μάθουν μυστικά της δουλειάς, αποκτώντας έτσι  εφόδια απαραίτητα στην εξέλιξή τους ως μουσικών παραγωγών ή mixing engineers.

  Το workshop απευθύνεται σε όλους εκείνους, επαγγελματίες και μη, σπουδαστές ή απόφοιτους μουσικής τεχνολογίας-ηχοληψίας  και μουσικούς που θα ήθελαν να αποκτήσουν ουσιαστική και βαθειά γνώση της παραγωγής μουσικής και ήχου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες www.blackrock-studios.com/workshops η στείλτε email στο [email protected]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου