Προς το περιεχόμενο

danny boy-flute cover-


korman709

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το συγκεκριμενο κομματι που εγραψα.επισης,θελω να ρωτησω πως θα κοψω το σφυριγμα στις ψηλες νοτες,με ποιο τροπο....δουλευω πολυ απλα στο audacity με εγγραφεα tascam ως μικροφωνο.περιμενω απαντησεις σας ωστε να προβω στις αντιστοιχες αλλαγες.

Danny_Boygggggg.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αργά το βράδυ, η γυναίκα και τα παιδιά λείπουν ,καναπές, χαμηλωμένα φώτα, ουισκάκι(12αρη Johnny, ακόμα :-X), τα προβλήματα με την δουλειά κ.τ.λ, πολύ μακριά, ηρεμία-ησυχία και ο Danny boy να ακούγεται από το στέρεο. Απόλαυση 8). Μπράβο φίλε μου η διασκευή σου με ταξίδεψε :)  Όσο για τις τεχνικές λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου απαντήσω, sorry ::)      Υ.Γ. Την μουσική από κάτω εσύ την έγραψες ή είναι backing track ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα,ευχαριστω για τα καλα σου λογια.η συνοδεια ειναι backing track.οι τεχνικες γνωσεις μου για λεπτομερεις οσων αφορα τη μιξη ειναι απειροελαχιστες και δεν υπαρχει καποιος να μου δειξει.εχω το ελλατωμα να βιαζομαι γενικα και το αποτελεσμα ειναι μετριο κατ εμε.σιγα σιγα θα βελτιωσω και το κομματι και το παιξιμο μου μιας και παιζω σε δωματιο με "ξερη" ακουστικη χωρις φυσικο βαθος,κατι που δεν κολακευει το φλαουτο.εντος των ημερων θα ηχογραφησω και αλλα κομματια παλι με backing tracks απο το youtube.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου